Goede snelle service

TOP...

Vlot bestelproces. Vlotte levering. Prima prijs.

Zeer snelle levering

Hele snelle levering

Het bestelde produkt had ik de volgende dag al in huis

Goed geregeld

Super goed geregeld en problemen worden de zelfde dag opgelost.

Prima snelle levering

Ruiterwissers besteld op basis van het kenteken. Bestelproces gaat vlot en efficiënt. Levering prima in orde.

service en snelheid van behandeling en afwikkeling

Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Mijn complimenten hoe snel en juist jullie de zaken afhandelen. Top

ik heb er geen goede ervaring mee omdat

ik spiegel glazen heb besteld voor volvo s70 sturen ze rechts in plaats van links Heb ik ze kunnen ruilen sturen ze glazen die niet verwarmd zijn

Klasse!

Snelle levering en goede service. Had fout artikel besteld en zonder probleem omruilen en geld terug.

Goede ervaring

Ik had 2 artikelen besteld. Ze waren mooi op tijd verstuurd en zelfs eerder als beloofd. Alleen wel jammer dat het redelijk kleine artikelen waren en ze in een enorme doos waren verpakt.

Snel en goed geregeld

Snel en voordelig

Zeer snelle levering van Bosch ruitenwissers. Goede prijs.

Wel aanbieden, niet kunnen leveren

Beetje lokken met producten die ze niet op voorraad hebben en ook niet eens kunnen leveren. en vervolgens een alternatief aanbieden wat ruim 3x zo duur is. Vervolgens niet eens willen meedenken aan een oplossing, klantenservice is zeer slecht. Jammer vind ik dat.

Eerste 2 ruitenwissers waren netjes verpakt toen nog 1 losse bestelt was de doos van de ruitenwisser al kapot voordat ik hem kreeg was niet netjes

Levertijd als beloofd met dagen langer

Slecht

Prima geregeld

Ruitenwissers waren met bijgeleverde hulpmiddelen eenvoudig te plaatsen en functioneren naar wens

Prima geregeld en snel geleverd!

Producten conform bestelling en vlot geleverd. Prima!

Prima geregeld niks mis mee

Snel geleverd ook om af te halen

Onderdelen zijn snel geleverd

Mooi op tijd geleverd

geweldig, vlotte levering.

Geen klachten.

Waardeloos

Je krijgt nog geen retourbevestiging terwijl ik het van de DHL al een week binnen heb en ook dan aangeven dat ik het artikel wil ruilen maar je hoort er helemaal niks van bel je op ktijg je een waardeloos antwoord dus ik zal er nooit meer wat bestellen plus de retourkosten zijn voor eigen rekening

Vertrouwd adres

Snel en correcte levering