Levering zeer slecht

Staat op voorraad mijn ruitenwissers zaterdag zitten wachten maar niks hoor ook geen mail van waneer bezorgd word moet eerst weer bellen voor 20:00 besteld volgende dag bezorgd dus niet he slecht. Volgende keer toch maar ergens anders bestellen

Heel tevreden

Keurige aflevering

Snel geleverd zonder gezeur

Snel geleverd en juiste onderdeel

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Zie boven

Goed, goedkoop en snel

Duidelijke en overzichtelijke site. Groot aanbod. Was de enige webwinkel die het benodigde onderdeel binnen 24 uur kon leveren ( hulpcilinder koppeling Fiat Doblo) en daarbij niet duurder dan de andere winkels.

Superservice

Snelle levering, en toen ik het verkeerde bleek te hebben besteld, snel en duidelijke retour en ook snel levering van het correcte deel. Omdat dat laatste ook nog wat goedkoper bleek, kreeg ik geld terug. Dat stond binnen 1 dag op mijn rekening. Kortom: ik ben erg tevreden

Super service, snel geleverd, en een goede prijs.

Ik heb eind middag wat besteld rond 3-4 vervolgens werd het de volgende dag geleverd, de juiste onderdelen etc, geen poespas. Top bedrijf

Bijna op tijd

Een later leveren is niet erg. Maar bij de bestelling word de volgende dag beloofd.

Produkt voldoet perfect.

Geleverd product voldoet prima, geleverd zo als vermeldt op site! Snelle en prima aangekondigde levering!

Top service!

Goed materiaal tegen scherpe prijs

Zeker niet tevreden

Ik kreeg geen antwoorden op mijn vragen, en ik heb 3 weken lang moeten wachten op mijn pakket en heb het nog steeds niet ontvangen

Super afhandeling

Heel duidelijke side ook

geleverd zoals vermeld

Heel prettige ervaring

Niets op aan te merken. Keurige bezorging en netjes verpakt.

Kenteken ingevoerd, maar accu's passen niet. Onze fout, hadden we maar moeten bellen.

Ik heb een accu besteld via carpartsdirect.nl. Op de website staat dat je je kenteken moet invoeren en je dan geschikte accu's ziet. Deze accu besteld, maar past niet. Gebeld, maar ze geven aan dat we dan maar moeten bellen om te controleren of hij past, want de website klopt niet. We hebben aangegeven dat dit raar is, maar dat we willen ruilen. Dat kan, maar dat kost 15 Euro om te retourneren en 10 Euro verzendkosten om een nieuwe accu te leveren. Hierin konden ze niks voor me betekenen. Wij mogen dus betalen voor hun niet functionerende website.

Keurig

De bestelling is goed gegaan, helaas liet de bezorging het afweten. Tussen de eerste en de tweede doos zat drie dagen tussen. Erg vervelend.

Onderdelen na 1.5 week pas ontvangen.

Onderdelen besteld en zou ze ophalen in Rotterdam, er werd gezegd in de mail u ontvang een mail wanneer u het kan komen ophalen. na bijna 2 weken maar een mail gestuurd en toen pas konden de spullen nog worden opgehaald.

Matig….

Ondanks het zoeken op kenteken bestelde ik dus toch verkeerde ruitenwissers. Toen ik dit meldde werd ik weinig vriendelijk te woord gestaan, helaas. Pluspuntje was dat ik het volledige bedrag, inclusief verzendkosten, snel teruggeboekt kreeg.

netjes verpakt en op tijd geleverd

Na een probleemloze retour, snel weer een nieuwe accu geleverd.

Prima service!

Vlug geregeld en goed

Precies wat ik nodig had.

Prima producten snel geleverd

Ik heb geen opmerkingen, ben erg blij met mijn bestelling. Goede prijs, snel geleverd. Ik ga zeker meer bestellen

Snelle levering en goede prijs

snel en goedkoop

Bij alle vergelijkingen zijn ze de goedkoopste en de spullen zijn ook nog eens snel binnen, kortom helemaal perfect en dus ook een perfecte score.

Vareseweg 123 C

3047AT Rotterdam