Niet adverteren met snelle levering als je het niet kunt waarmaken

Bewust deze keer voor Carpartsdirect gekozen i.p.v. bijv. Autodoc, omdat ik een bepaald onderdeel met spoed nodig had en ik hier kon kiezen voor de "voor 20:00 besteld, eerstvolgende dag bezorgd" optie. Donderdagavond besteld, helaas net om 20:01, dus levering op vrijdag zat er dan waarschijnlijk niet in. Fair enough, tot zover. Zaterdag was dan toch wel realistisch en haalbaar geweest? Je betaalt ten slotte nog steeds meer om een product eerder binnen te hebben (normale verzendoptie zou pas dinsdag worden). Om onduidelijke redenen is het alsnog pas dinsdag geleverd. Had op enige coulance gerekend na contact met de klantenservice, bijv als ze in ieder geval de meerkosten voor de snellere levering konden crediteren. De klantenservice toonde echter weinig bereidheid tot meedenken en beriep zich in een standaardreactie op wat algemeenheden en de "terminologie" over wat zij onder levering verstaan. Uiteindelijk was levertijd bij deze order voor mij de bepalende factor. Ik wilde een product z.s.m. in handen kunnen hebben en heb daarvoor vertrouwd op de claim van Carpartsdirect's over snelle levering, maar die hebben ze helaas niet waar kunnen maken.

uitstekend

fijne club. sturen gewoon de juiste spullen op. Geen gezeur bij een retourmelding, bijvoorbeeld omdat je het 5 minuten te laat hebt gemeld. Gewoon volle mep terug. keurig.

Super snelle levering

Nette prijzen en super snelle levering!

Tja..

Ik bestel onderdelen via kenteken, vervolgens word er contact opgenomen dat dit niet het goede onderdeel voor mijn auto zou zijn en ik een ander artikel nodig heb. Dit word mij keurig uitgelegd door een medewerker en naar mij verzonden. Past dus niet -_- Blijkbaar mist het personeel de kennis of materiaal om de onderdelen bij de goede auto te matchen.

Te laat, in een kapotte doos de verkeerde producten

Slechtste webshop ooit. bestelling was te laat, werd ook telkens uitgesteld met een paar dagen. De klantenservice is alleen bereikbaar via een dik betaalt nummer of een e-mail adres waar niet op gereageerd wordt. Uiteindelijk kreeg ik de verkeerde producten geleverd, oa. een onderdeel zonder verpakking of herkenbare productcode of merknaam in een gescheurde doos en een met etenresten en koffievlekken gekreukelde pakbon die stonk. Eerste en laatste keer.......

Waardeloos, nooit meer iets bestellen.

Product niet ontvangen en wacht nog steeds op mijn geld. Na een hoop mails en gedoe begin ik er helemaal klaar mee.

Goed jammer van de zaterdag

Binnen één dag geleverd, helaas niet in tegenstelling tot de website worden de artikelen niet (standaard) bezorgd op zaterdag. Begrijpelijk dit is duurder maar geef dat dan netjes aan. Verder prijs/kwaliteit is in orde.

Prima geregeld

Over het algemeen concurrerende prijzen, snelle levering, afhalen is mogelijk en ook de aftersales is in orde

Top geregeld, afspraak is afspraak.

Aantal malen iets besteld, ondanks dat alle bedrijven aangeven dat de bezorging langer kan duren, is alles op de aangegeven dag bezorgd. Kwaliteit producten, daar heb ik niets over te klagen. Mannen en vrouwen, ga zo door.

Duidelijke site en scherpe prijzen

Duidelijke site en scherpe prijzen

Goed en snel en betaalbaar

Goed en snel en betaalbaar

Twijfel

Producten waren OK. De bezorging 24 uur later dan aangeboden. DHL-chauffeur zei bij aflevering het adres niet te kunnen vinden..... Belachelijke opmerking; het afleveradres ligt in een bekende en toegankelijke woonwijk.

sorry totaal kut

idd goedkope onderdelen , maar leveringstermijn en andere service ver beneden maat.

Bagger service

Na lang adviesgesprek bestelling geplaatst voor oa remschijven en blokken. Productverpakkingen bij levering volledig gebutst door niet fatsoenlijk opvullen van de doos. De remblokken bleken ook nog is te klein waardoor ik zelf op pad moest om ergens anders nieuwe te vinden. Vervolgens gebeld of zij in het kader van service de retourkosten voor de blokken wilden dragen. Na een kwatier bellen, piepend en zuchtend te woord gestaan worden ook nog is het verwijt krijgen dat het allemaal maar een apart verhaal was. En daar bovenop een grote mond krijgen en aangesproken worden met "vriend". Belachelijke service, en dat allemaal voor een retourtje van een paar euro. Laatste keer dat ik hier iets besteld heb, zo sta je geen klanten te woord!

Top service!

Raammechanisme besteld,bleek toch de verkeerde.Retourtermijn verlopen,toch klantenservice gebeld,zeer vriendelijk te woord gestaan. Heb mijn geld al netjes retour gekregen. Dit noem ik top service. Ga zo door en een aanrader dus....

Top,duidelijk,snel en netjes geleverd

Perfect!

Alles is goed geregeld!

Goedkoop en snel geleverd

Voldoet aan alle eisen

Retourprocedure stroef

Goede prijs, snel geleverd. Maar - ik had het verkeerde product besteld en wilde dit terugsturen. Had besteld zonder account aan te maken. Website geeft aan hoe in dat geval te handelen, maar het heeft maarliefst 5 emails gekost om een retournummer te ontvangen doordat telkens weer naar de procedure op de website werd verwezen. Ontmoedigingsbeleid of gebrek aan kennis over het eigen systeem?

Prima website en snelle levering

Omscrijving van het artikel was prima omschreven.

Snel geleverd en werkt perfect

Raammechanisme besteld. Snel geregeld en geleverd. Werkt super.

Zeer slechte klantenservicemedewerker en niet nakomen van beloftes

U adverteert met voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Op dinsdag rond de middag besteld en alleen een aanmelding bij DHL. Daarover op woensdag een mail gestuurd die beantwoordt werd met een standaard verhaaltje dat begon met Beste .... en geen ondertekening. Vervolgens op donderdag gebeld, de status van DHL stond nog steeds op alleen aangemeld en ik kreeg een arrogante grote bek aan de telefoon. Ik moest maar geduld hebben, het lag aan DHL en de volgende dag bezorging was een verwachting, geen belofte. Medewerker liet mij totaal niet uitpraten en geheel tegen mijn gewoonte in heb ik aangekondigd het gesprek te beëindigen aangezien er met deze medewerker niet te praten viel. Hij werd agressief en als oud customer servicemanager zou dit heerschap bij mij op staande voet ontslagen worden. Zijn reactie op mijn aankondiging "Prima" en verbrak meteen de verbinding. Deze medewerker kan het woord klantenservice waarschijnlijk niet eens schrijven. Dat was eens maar nooit meer. Info bij DHL maakte duidelijk dat de bestelling is aangemeld maar, in tegenstelling tot wat de medewerker mij toebeet, nog niet fysiek is aangeleverd. Kortom, zoals uit vele reviews blijkt komt Carpartsdirect.nl opnieuw de belofte niet na. Het lijkt er op dat carpartsdirect na een bestelopdracht meteen een aanmelding voor verzending doet om vervolgens e.e.a. op z'n beloop te laten. Het is dat ik al betaald heb maar dat was nogmaals eens maar nooit meer en zeker geen aanbeveling in mijn omgeving.

handige tool en snelle levering

Ik wist niet zeker welke vloeistof ik nodig had voor mijn auto. De kentekentool zorgde er voor dat ik direct het juiste kocht en het was snel geleverd. Prima service.

Geweldig en goedkoop

Geweldig wat je daar kan kopen eigenlijk alles voor je auto. En dat voor een redelijke prijs.

Nog steeds geen geld terug van 2e order

Carport heeft mij 2x een verkeerd achterlicht gestuurd voor mijn kadett e. De 1e retournering verliep prima na 1 telefoontje. Echter kreeg ik na een nieuwe bestelling wederom dezelfde achterlicht verzonden. Deze is direct geretourneerd, maar tot op heden geen geld terug ontvangen

Vareseweg 123 C

3047AT Rotterdam