Service goed, levering en after service redelijk

De service zelf is goed, de prijs uitstekend alleen je krijgt niet te horen wanneer het geleverd wordt. Dit is een beetje jammer

Geld terug bij niet passend onderdeel

Goed dat ze geld teruggegeven bij niet passend onderdeel. Uiterst correct.

Omdat de gegevens op de website onduidelijk warenniet in 1 keer juiste levering

Ik wilde een set grills voor mijn BMW en had ook verwacht deze besteld te hebben. Bij levering ontving ik maar 1 deel, daardoor 2 bestellingen moeten doen met 2x verzendkosten. Ik heb dat per mail gemeld. Reactie liet wat lang op zich wachten en het antwoord was maar half. Of te wel website niet duidelijk genoeg en after sales matig. Met vriendelijke groet, Peter van Nispen

Snelle levering & goede prijs

Goede prijs kwaliteit verhouding Na bestelling krijg je duidelijke informatie over de status. Bestelling zelfde dag nog opgehaald.

Snel en goed geholpen

Ik ben tevreden over de levering

top service snel top dank u

snel help snel aflevering dank u allemaal top

Goed.en erg slecht

De 1e 2keer dat ik belde,werdt ik prima geholpen Afgelopen vrijdag absoluut niet Kreeg zelfs te horen dat 2-1 1 is. Heb 3 juni een ruitenwismotor besteld paste helaas niet. Pakket terug gestuurd,zonder retour aanvraag. Wist niet dat dat moest. Maar foto van ontvangst bewijs en barcode mee gestuurd . 4 juni bij jullie bezorgd 29 mei 2e keer besteld,ook niet goed. Retour aanvraag in behandeling. Factuur nr 799103. Order nr 10625841173 Nog steeds geen geld terug van het 1e pakket. Ben hierover absoluut niet tevreden.

Snelle levering en gemakkelijke site.

Goede snelle levering

Perfect snel geleverd

Top alles snel geleverd

Prima afgehandeld!!

De bestelling werd vlot en keurig afgeleverd.

Snel geleverd en uitstekend verpakt.

Ook Afhalen mogelijk

Fijn dat er ook gewoon nog afgehaald kan worden. Bespaart onnodige verzendkosten als je dicht in de buurt woont. Product was binnen 2 dagen af te halen via internet bestelling. Prima. gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Het bestelde paste niet op ons type auto

De ruitenwissers die we besteld hadden na het invoeren van ons kenteken pasten toch niet op de auto. Verklaring van Carpartsdirect: Het wil niet zeggen dat alle suggesties nav het kenteken ook daadwerkelijk passen… Dat is nu juist de reden om je kenteken in te voeren toch? Om de passende onderdelen te vinden?

Contact en service slecht

Retour aanvraag ging eerst helemaal niet en na veel mailen ging het zeer moeizaam. Op vragen en klachten werd negatief gereageerd.

Kreeg wat ik bestelde en was snel ter plaatsen

Verkeerde adres bezorgt!!

Geen emails sruren!!!!!

Goed,

Prima producten voor nette prijzen. Levering zou wat sneller kunnen.

Ondanks de mail dat de bestelling zou worden bezorgd kwam deze niet.

Na twee keer een mail naar de helpdesk te hebben gestuurd kwam er pas reactie. De eerste mail is genegeerd. Toen kwam maar in bestelling alsnog, 10 dagen later. Dat past niet bij een online winkel. Nooit mails negeren met serieuze klacht.

snel bezorgd , bijna alles te krijgen

wederom een onderdeel besteld voor 1 van mijn auto's. Ditmaal een koplamp voor mijn oude camper. Erg makkelijk te vinden en te bestellen

Goed en snel

Komen afspraken na

Compleet

Duidelijke site en snel geleverd. Volgende keer bestel ik weer hier!

super

Zeer snelle en correcte levering, betaling prima geregeld via afterpay.

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Je besteld iets waarbij staat voorradig. Vervolgens hoor je niets en moet je zelf bellen. Ja meneer is niet op voorraad. Nu kan dat gebeuren maar je krijgt een grote bek dat ik mijn mail moet kijken terwijl ik niets ontvangen heb. Op de vraag wanneer ik mijn geld krijg, krijg ik het antwoord over 10 dagen.

mijn ervaring was onvoldoende omdat ik heb een set wiellager bestel maar ik kreeg maar een wiellager terwijl bij het bestelling stat en set dankjewel

Oplichters

Deze partij levert imitatie onderdelen alsof ze merk onderdelen zijn. Helaas ben ik hier pas achter gekomen toen het onderdeel na iets meer dan 2 jaar kapot ging. De klantenservice luistert niet en geeft aan dat het opsturen van imitatie onderdelen als echte een normale gang van zaken is. Ik heb uiteindelijk 480,- betaald voor een onderdeel dat normaal voor 250,- verkocht wordt!! Zeker geen zaken doen met dit bedrijf!!!

Vareseweg 123 C

3047AT Rotterdam