Levering op tijd

Hallo, bij sommige online bedrijven is vandaag besteld, morgen afgeleverd. Dat zou ook prettig zijn. Bedankt

Snelle levering helaas niet volledig volgens specificatie

Mechanisme functioneert naar behoren prima prijs / kwaliteit, echter de stekker was niet passend op de auto, nota bene op kenteken gezocht. Jammer

snel geleverd

snel geleverd

Mensen met verstand van zaken, denken mee en zijn zeer klant gericht

alles past snel geleverd

Verkeerde tankdop

Verkeerde tankdop geleverd.

Makkelijk bestellen, op goede website

Makkelijk bestellen, op goede website, en maken waar wat ze zeggen. Voor 18:00 besteld, volgende dag geleverd

snel en goed

Slechte communicatie klantenservice

Retourbeleid slechts 14 dagen Na 14 dagen is ruilen niet mogelijk Ik heb een onderdeel besteld volgens kenteken Van de auto en heb een onderdeel ontvangen van de vorige model auto oudere type Van omruilen naar de juiste onderdeel van het voertuig willen ze niet meer meewerken ze houden je aan de 14 dagen Onderdeel is door carpartdireckt verkeerd geleverd

Product correct afgeleverd

Duidelijke beschrijving van product

Goede spullen

Gemakkelijk opgezocht op de site. Betaalbare materialen en snel geleverd

Bezorging en communicatie slecht.

Bezorger was op verkeerd adres in een ander dorp en ik krijg bericht dat pakket was afgeleverd. Na moeizaam contact na 3 keer bellen had iemand het gesnapt en werd het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden........

Waardeloos

Reclameren stuit op totale onwilligheid, en verwijzen naar de kleine lettertjes. Ik kan zaken doen met deze partij slechts afraden.

snel en goed

bestelling was er snel en passend.wat wil je nog meer....

Top bedrijf

Alles ging heel vlot ook makkelijke site , top

Goede service en prijs.

Het gekochte item werd snel geleverd en de prijs was goed.

Top bedrijf

Zeer goed betrouwbaar bedrijf. Mijn volgende aankoop koop ik zeker weer bij CarpartsDirect.nl Zeer aanbevelenswaardig. Top SERVICE. Zeker gezien dat de mogelijkheid wordt geboden om achteraf te betalen! Dank voor uw toevertrouwen. Hr. de Vries Amsterdam

Gewoon goed

Voor weinig geld een goed product ontvangen.

Is op tijd en conform beschreven geleverd

Zeer goed!

Correct, snel, goed en correcte prijszetting.

Correct, snel, goed en correcte prijszetting.

Goeie service en hulp

Heb onderdelen besteld die helaas niet goede waren. Na telefonisch contact gehad hebben kon ik ze terug sturen zonder poespas. Enige nadeel was dat ik de verzendkosten zelf moest betalen en dat bedrag was voor mij teveel.

prima prijs én snelle service

Heel tevreden!

ben blij met winparts heb onderdelen besteld binnen 24 uur gekregen

goeie service

Top geregeld

Snel en goed geleverd, prijs kwaliteit in orde

Schade aan product, prima opgelost

Vareseweg 123 C

3047AT Rotterdam