Gewoon zoals het hoort....

Makkelijk zoeken en bestellen, prima op tijd qua levering.

Snel en goed

Heb sinds kort voor 2 auto’s onderdelen besteld en het werd snel geleverd, en de juiste onderdelen.

Gemakkelijk het juiste onderdeel gevonden

Nadat ik een zoekopdracht had geplaatst, werd er heel snel gereageerd en had ik het benodigde onderdeel binnen drie werkdagen ontvangen.

Goede spullen

Duidelijk

heel goed

Goed artikel voor een goede prijs.

Snelle levering. Goede kwaliteit ruitenwissers

BInnen een dag geleverd en het juiste product.

Makkelijk en efficiënt.

Nooit ontevreden geweest.

Gemakkelijke website ... snel bestellen en persoonlijke levering.

Erg goede ervaring na tip van een vriend. Prijs/kwaliteit dik in orde!

Goede levering, aparte verzendkostenberekening

Na mijn bestelling van 9 liter olie in tweeën te hebben gesplitst, ging mijn verzendkosten vsn €29.95 naar totaal €12.00. Dit terwijl er dan dus 2 pakketten worden verstuurd. Hier heb ik melding van gemaakt en de reactie was dat men erin zou duiken. Ik denk dat ze er nog niet uit zijn want ik heb nog geen reactie ( na ong 3 weken).

Snel, prima kwaliteit

Heldere website, snelle levering

Pakket kwijt, nieuw gestuurd

Pakket vrijdag besteld, Zou zaterdag bezorgd worden maar was verkeerd gesorteerd bij pakketdienst. Woensdag was het er nog steeds niet, maar zou donderdag bezorgd worden. Donderdag ochtend wordt dag weer gewijzigd in: onbekend, pakket ergens in traject. Carpartsdirect donderdag gebeld, bestelling opnieuw verzonden en vrijdag in huis. Fout bij pakketdienst is goed opgelost.

super snelle levering

Ik heb ruitenwissers besteld ,ze werden de volgende dag geleverd. 1 minpuntje ik ging ervan uit dat het met PostNL zoals aangegeven bij levering op de site. maar toen ik de factuur binnen kreeg zag ik dat Dhl het bezorgde. Maar alsnog gelukkig de volgende dag in huis

Kreeg andere spullen als besteld tevens kentekencheck functie werkt niet op de site !

Lange levertijd , verkeerde spullen gekregen ! ( wel juiste besteld ) kentekencheck waren de onderdelen wel goed vervolgens verkeerde geleverd gekregen uiteindelijk spullen maar gehaald bij de lokale autohandel gehaald om me klus af te kunnen maken !

Keurig op tijd afgeleverd

Goed product voor eerlijke prijs

Perfect en snel

Goede producten en een snelle levering

gewoon netjes zoals het hoort

makkelijk besteld, goede prijzen, snelle levering. niets meer niets minders, gewoon zoals het hoort

Een paar keer het verkeerde onderdeel gekregen

En de een beoordeling vragen na een paar maanden

Heel snel

Slechte website, onvriendelijke klantenservice

Ik een nieuw knipperlicht nodig voor de bestuurderskant mijn auto. Zoals altijd heb ik gegoogled en kwam ik uit op een landingspagina van het juiste knipperlicht van Carpartsdirect.nl. Er stond weinig informatie op de pagina, maar de foto klopte en mijn auto stond in de lijst met geschikte auto's. Alles klopte, dus gelijk besteld. 2 dagen later krijg ik een knipperlicht binnen voor de andere kant. Gelijk even met de klantenservice gebeld dat ze de verkeerde opgestuurd hadden. Kreeg een merkbaar geïrriteerde man aan de lijn die mij vertelde dat ik niet van de foto uit kon gaan.. (Meer info stond er niet, dus verder kon ik nergens vanuit gaan.) Hij zei als ik via de website een retouraanvraag zou doen, dat alles goed kwam. Zo gezegd zo gedaan. In de eerste reactie die ik kreeg werd mij direct de schuld in mijn schoenen geschoven "U heeft besteld artikel 3030906. Dit is voor de passagierskant." "De retourkosten zijn voor de klant." Dit vind ik onterecht, omdat hun website niet klopt. Na wat mails op en neer de volgende reactie: "Hier gaat u al de fout in. Via google komt u niet op de juiste pagina. Google hanteert niet de juiste gegevens van onze website. U kunt het volgende doen. U kunt gaan naar www.carpartsdirect.nl Voer uw kenteken in. U kunt daarna op de volgende pagina. U zal de catalogus carrosserie zien. In de lijst carrosserie zal u plaatwerk zien. U drukt daarna op plaatwerk. U zal daarna de grille zien. Als u hierop drukt dan komt u op de juiste pagina met de juiste informatie." Het is de schuld van Google dat hun site niet klopt en mijn fout dat ik google gebruik. Ik had maar moeten ruiken dat hun site bestond en daar 7 stappen doorlopen voor ik kan zien voor welke kant het knipperlicht is. Die info is er dus wel, dus snap niet waarom de pagina zonder info überhaupt bestaat. Heb een klacht ingediend, wat alleen per post kan.. Na bijna 2 weken niks van gehoord, zal er nog achter aan moeten bellen. Op gebied van service kunnen ze nog wel eea verbeteren.

Professionele, overzichtelijk en tot in details weergave van artikels.

De site is zeer overzichtelijk en tot in de details over het artikel weergegeven. Het was eenvoudig om het juiste artikel bij de passende auto te vinden.

Goede kwaliteit,haperende site

Geen bevestiging ontvangen en levering 1 dag later dan verwacht maar perfect product voor een goede prijs

Snel geleverd en producten kwalitatief zeer goed!

Carpartsdirect.nl leverd snel, zoals hun beloven, mooie producten en doen niet moeilijk over eventuele retour zendingen. Personeel van carpartsdirect.nl, hebben een luisterend oor, en willen klanten echt op weg helpen. Echter een ander bedrijf die hun producten verpakken en verzenden naar de klanten, verpakken deze producten echt zéér slecht!! Tot twee keer toe een product ontvangen dat bij bezorging beschadigd was!

Gezocht, gevonden en snel geleverd.

Dankzij de zoekmogelijkheid op auto-type snel een brandstofpomp voor mijn 34 jaar oude Citroen gevonden, met de keuze uit meerdere de opties inclusief de onderdeelnummers. Handig en snel in huis.

Snel & correct & betaalbare onderdelen

Snel & correct & betaalbare onderdelen

super snelle service en niet duur

Gewoon snelle levering zonder gedoe

Vareseweg 123 C

3047AT Rotterdam