Netjes

Bestelling compleet en op tijd afgeleverd

Gewoon prima!

Duidelijk website om het juiste onderdeel te vinden en snelle afhandeling en levering

Snelle levering met een goede prijs kwaliteit verhouding

Prima service..

Had een verkeerd achterlicht besteld.. Retour gedaan.. Direct prima de goede terug gekregen.. Zeer snel en goed op de hoogte gehouden... Top..

Leveren binnen de tijd

Voor 2000uur besteld niet volgende dag geleverd voor rest artikel was goed

Stipt geleverd

Keurig op tijd aan een concurrerende prijs

Al vaker wat besteld en geen klachten.

Wij zijn zeer tevreden over deze website. Makkelijk ook met hun kenteken-check.

Snelle en juiste uitvoering van mijn bestelling

prima hulp gekregen

ik kwam er niet helemaal uit wat ik moest bestellen (absoluut niet technisch) Dankzij de hulp van een medewerker was het zo gepiept en werd het juiste onderdeel toegestuurd!

Goede prijzen, snel geleverd

Snel en goede prijzen

Pakket verstuurd per avondpost naar bedrijfsadres

Het pakket met mijn bestelling is per avondpost verstuurd, opzich goed maar het is een bedrijfsadres en deze is s'avonds gesloten. Met vervoersbedrijf gesproken en omlaten zetten naar prive adres om in de avond te kunnen ontvangen maar heb het pakket nog niet ontvangen. Pakket is wel snel verstuurd door MijnAutoOnderdelen naar vervoersbedrijf.

Prima ervaring

Producten zoals beschreven, keurig verpakt en volgende dag in huis. Tot de volgende keer. :)

Alles ontvangen en past perfect in onze auto.

Niet geleverd

Carparts of DHL had het adres veranderd. Ik heb nog steeds geen spiegel gezien. Uitermate teleurgesteld.

goed en snel

Uitstekende service voor een eerlijke prijs

Ik had mijn eerste bestelling ontvangen en hierbij was een jerrycan olie open gegaan en het interieur filter was vervuild. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice werd mij kosteloos een nieuwe jerrycan olie en een nieuw interieur filter toegestuurd.

snel en handig

jammer genoeg waren de verzend kosten evenhoog als het item, maar het item zelf was prima

Bestelling voldoet aan verwachting

Goed product op tijd geleverd

Snelle en goede levering!

Top geregeld allemaal

Had het onderdeel snel nodig en was er ook de volgende dag en het werkt weer als vanouds

Fijne website

Middels zoeken op kenteken het juiste product direct gevonden. Mooie prijs met korting. Bestelling volgende dag geleverd.

Levering kwam 4 dagen te laat

Levering was drama

Onbeschofte behandeling

Je wordt erg onbeschoft te woord gestaan aan de telefoon Als je een bestelling doet staat erbij dat het op voorraad is en als je hem voor 20:00 besteld de volgende dag wordt geleverd terwijl je vervolgens na bestelling 1 1/2 week moet wachten op je pakketje Heb een klacht ingediend en wordt vervolgens erg slap gereageerd en een beetje afgewimpeld er slecht dus is nu al bij drie keer bestellen het geval geweest tevens ook de laatste keer

Zeer slecht

Levertijd klopt voor geen meter Zit al twee weken op de bestelling te wachten Carparts zijn probleem wordt afgeschoven op de vervoerder?. Er is echter geen enkele vervoerder die er in Nederland 2 weken over doet om een pakket van A naar B te sturen? Ook niet tijdens COVID. Als carparts mailt krijg je standaard mailtjes terug die nergens over gaan. zelfs mailtjes die geen eens betrekking hebben op de vraag?. Ook in de reviews wordt keer op keer hetzelfde gemeld.en telkens weer met dezelfde excuses MENSEN WEES GEWAARSCHUWD. Dit bedrijf heeft duidelijk zijn zaakjes echt niet op orde.

Goeie prijs snel gelever

Vareseweg 123 C