Correcten snel geleverd

De bestelde remschijven en remblokken werden snel en correct geleverd. De onderdelen pasten als het origineel.

op een kleine foute levering na prima

Goed product, snelle levering

Accu besteld. Volgende dag al in huis. Dik tevreden.

Snelle levering. Jammer, dat je maar twee weken hebt om te retourneren.

Top snelle levering

Goed snelle levering

duidelijke site makkelijk bestelen en snelle levering

duidelijke site makkelijk zoeken en bestellen en snelle levering

Perfecte site

Op kenteken onderdelen direct gevonden. Snelle levering en acceptabele prijzen.

Prima service, ruitenwisser trekt helaas strepen

Nieuwe Bosch ruitenwissers gekocht, voor en achter, goeie service. Gekozen voor duurdere (aerotwin) optie, helaas vanaf 1e gebruik telkens wel lichte strepen vanuit het midden van het blad..

Verzending netjes binnen afgesproken tijd. Maar ook het retour netjes afgehandeld incl. het terug storting

Zeer snelle levering. Perfect.

Het ging alleen maar om een bezinetankdop maar toch...goede info over bezorging en zeer snel geleverd. Prima!

Goed produkt, snel geleverd

Koop hier niks! Meest onzorgvuldige bedrijf wat er is

Onderdelen voor mijn auto besteld, éénmaal binnen gekregen kom ik erachter dat elk onderdeel beschadigd of kapot is. Niks is ingepakt in dozen of iets van een materiaal dat de boel beschermd. Melding van gemaakt voor een retour. Dit kon niet met de post dus werd er een vrachtwagen gestuurd, hiervoor een dag vrij moeten nemen. Komt de vrachtwagen een dag later opdagen. Retour kosten van 12,50 voor het scherm werden ook niet terugbetaald. Nu kreeg ik afgelopen weekend opeens weer een scherm van dit bedrijf opgestuurd waar ik niet om heb gevraagd(deze is net als voorgaande onderdelen ook weer zwaar beschadigd), ik meld dit. Krijg ik een antwoord dat ik dat zelf maar even bij DHL na moet gaan. Na al deze ellende geen enkele service of coulance ontvangen. Ik bestel nooit meer bij deze prutsers.

Goeie prijs Snel geleverd ik ben tevreden

Ik was op zoek naar een goedkope en betrouwbare auto website toen heb ik deze gevonden met een goede referenties en gelukkig was het ook zo

Prwcies het goede artikel en netjes op tijd geleverd

Product goed ontvangen

Op tijd geleverd. Product voldoet aan alle verwachtingen.

Goede service en superprijzen

Snelle levering goede kwaliteit met superprijs

Duidelijke site, goede ervaring..

Aan de hand van het kenteken van mijn auto snel gevonden wat ik zocht. Helder bestelproces, snelle verzending.

Goede service!

Helaas werkte de verwarming van mijn buitenspiegel niet goed dit werd snel opgelost door een nieuw exemplaar toe te sturen die helaas ook niet goed werkte. Daarom 4 sterren anders had ik zeker 5 sterren gegeven ! Ondanks dat artikel niet werkte 4 sterren.

Snel!

Ruitenwissers besteld op de overzichtelijke site. Groot assortiment. Snel en correct geleverd.

Had snel veren nodig en werdt snel geleverd.

Chinees wiel lager.

Ik dacht een mooi skf wiel lager te bestellen. Komt het in een skf doosje toen keek ik naar het lager zat er gewoon een chinees ding in, Dus dat was niet echt een top ervaring.

Prima en snel

Wat ik besteld heb, heb ik ook ontvangen.

Makkelijk te bestellen en snelle goede levering.

Gewoon een goede site met goede kwaliteit. Ik heb al veel geld bespaart door hier mijn onderdelen te bestellen. Wordt snel geleverd, al met al een aanrader.

Netjes op tijd bezorgd

Was mooi op tijd alleen verpakking was kapot maar gelukkig waren de spullen onbeschadigd

Helemaal top

Snel en goed