Slechte service!

Niet door mijn fout de verkeerde ruitenwissers ontvangen en moest bij het ruilen zelf de portokosten betalen zodat het uiteindelijk een behoorlijk dure bestelling werd. Heb namelijk 3x voor verzenden betaald voor een fout die ik zelf niet heb gemaakt.

Slecht

Na 2-3 dagen na bestelling mail gehad niet op voorraad...

snel en goed geleverd

voor herhaling vatbaar

Selectie op basis van kenteken en snel het goede product ontvangen.

Nieuwe ruitenwisserbladen nodig. Op basis van mijn kenteken snel de juiste versie gevonden. Eenvoudig besteld en snel ontvangen. Inmiddels gemonteerd op mijn auto.

navragen hoe de bevestiging in de auto vastgezet moet worden

De afhandeling was prima, maar ik kon de accu niet vast zetten met de in mijn auto aanwezige, originele, onderdelen om de accu te borgen op de hiervoor bestemde plaats. De accu is niet voorzien van sleuven in de voor- en achterzijde onderaan de accu. Ik heb de accu nu met een sjorband vast moeten zetten.

service niet goed track en trace slecht

voor 5uur besteld over 4 dagen in huis dat is leuk!!!!! met een auto die je dringend nodig hebt

Giede prijs en kwaliteit

Groot aanbod in goede produkten! Let wel op aanbiedingen, want soms is een aanbieding iets duurder wanneer je een combinatie van 'n ander merk of samenstelling koopt. Veel scheelt t niet,.. en t is sowieso voor een goede prijs.

Slecht

Staat op de site voor 21uur besteld morgen in huis maar dat is niet het geval onderdelen waren op voorraad maar zijn 3 dagen onderweg geweest na 2keer bellen werd me gezegd u moet geduld hebben meneer ik heb zoiets als je iets niet kunt waar maken zet het dan ook niet op de site heen

correct geleverd, echter een dag later dan beloofd

De levertermijn, zoals aangegeven op de site, werd niet gerealiseerd. Vrijdag besteld zou betekenen leveren op zaterdag. Dit werd maandag. Jammer, want ik had hier juist op geselecteerd. De levering zelf op was prima (incl tijdstip en communicatie).

Prima, snel in huis, goeie service!

Product uitgekozen, besteld en is snel afgeleverd. Ik ben een vrouw en zelfs voor mij eenvoudig te kiezen en te bestellen!

Zeer onkundig en onbeleefd.

Juiste koelslang besteld maar verkeerde geleverd gekregen. Op zich geen probleem maar de medewerkers bleven maar volhouden dat ik had gekregen wat ik had besteld, zelfs na het aanleveren van foto's en linkjes naar het juiste product. Gevraagd of ze niet net als ik even wilde googlen naar de juiste slang, daar begonnen ze niet aan. Omdat ik niet de juiste slang had besteld moest ik de retourkosten betalen. Na pittige discussie goed gekomen maar ik bestel daar nooit meer iets.

alles snel en compleet geleverd

goed gedaan

Prima levering.

In het verleden werden de goederen wel wat sneller verzonden. Maar verder was de bestelling prima in orde.

Bestelling was iets te laat binnen, maar wel gewoon ontvangen. Uiteindelijk de bestelling geretourneerd en het geld snel terug gekregen.

Product zoals beschreven, snelle levering

Accu besteld voor de strenge vorst, volgende dag geleverd, zeer tevreden

Duidelijk en fijne site

prima website

Handige website, makkelijk om snel het goede onderdeel te vinden, snelle levering. Ben tevreden

Super service

Ruitenwisser besteld waren spoorloos en gelijk na 1 telefoontje gelijk nieuwe gestuurf

Alleen late bezorging

Snel afhandelen snel gekomen zeer tevreden.

uitstekend.

Handige site, veel keuze, scherp geprijsd, snel geleverd. Prima

Mooie, nette en snelle levering.

Goed en degelijk en vooral netjes verpakt. Mooie tegels voor balkon, terras en als campingtegels voor een goede prijs. Wij gaan ze gebruiken als voortentluifel tegels.

Onbetrouwbare firma

Zit na drie weken nog steeds op me onderdelen te wachten terwijl in hun algemene voorwaarden het volgende staat: artikel 5, punt 7 Indien Carpartsdirect een termijn voor levering heeft opgegeven, is deze indicatief. Een opgegeven levertijd is dan ook nimmer een fatale termijn. De uiteindelijke levertijd zal de opgegeven levertijd echter nimmer met meer dan één week overschrijden, tenzij er sprake is van overmacht. Mocht er dan een overmacht zijn dan laten ze niks weten, neem je contact op dan ligt het nooit aan hun maar altijd aan een ander. Dit bedrijf werkt ook onder de naam mijnautoonderdelen.nl Denk goed na of je echt met dit bedrijf in zee wilt gaan.

correcte en snelle levering

correcte en snelle levering voor mooie prijs

Vareseweg 123 C

3047AT Rotterdam