beter niet noodzakelijk

ook na mijn werkzame periode bestel ik prive nog steeds.

Prima kwaliteit en service

Goede kwaliteit voor betaalbare prijs

goede ervaring met Carpartsdirecht

onderdelen van de auto goed vindbaar op de side en een snelle levering.

Geel goed

Geheel naar verwachting

De prijs was prima en de verzending was snel.

Zeer goede service

Het bestelde werd op de afgesproken datum geleverd waarvoor dank.

Snelle levering, juiste materialen, prima

Zoals het moet zijn

Besteld en gekregen wat ik wou later had ik de onderdelen niet nodig ivm slechte staat motor ook retour geen probleem

Wat ik al zei fantastisch

Goed....

Meerdere bestellingen gedaan..... afhalen en laten bezorgen. Goed bevallen en scherp geprijst.

super

snelle levering, ook in het weekend

toppie

goed en snel

Juiste product snel geleverd, top

Een oudige selectie op basis van kenteken

Prima service goede website, snelle levering

Goede website,na de bestelling werd het onderdeel snel en goed geleverd.

Heel tevreden

Goede ervaring, scherpe prijzen.

Doordat ik de mogelijkheid heb in Rotterdam de spullen zelf af te halen hoef ik geen verzendkosten te betalen. Leveringen na bestelling zou wat sneller mogen zijn. Dubbel voordeel omdat ik bij een al betrekkelijk laag bedrag van de onderdelen geen verzendkosten hoefde te betalen.

Gewoon netjes geholpen

Dacht 2 gasveren te kopen voor de kofferbak, krijg er maar eentje. Na telefonisch contact bleek dat deze per stuk verkocht werden. Binnen een dag had ik de andere ook in huis, zonder bezorgkosten.

Mooie prijs

Varta accu besteld. Mooie prijs. Snelle levering.

Geweldige en correcte en bijzonder snelle service...

De accu van mij auto was overleden. Na het intoesten van mijn kenteken direct het goede type kunnen bestellen. Nog geen 16 uur later heb ik de nieuwe accu kunnen monteren in mijn auto, en reed deze weer als een zonnetje. Met name de service mbt het opzoeken voor de juiste accu dmv het intoetsen van het kenteken vind ik geniaal.

Echt een top bedrijf

Ik had om 11 uur s`morgens een accu besteld en had het s`avonds om 21.15 al in een huis . Gewoon dezelfde dag echt helemaal top .

Snelle reactie

Ze doen wat ze beloven.

Prima site

Juiste onderdeel ontvangen goed geregeld

snel, goed en goedkoop, zoals altijd.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gewoon snel, goed en goedkoop

Gewoon prima

Ik had een accu nodig voor een goede prijs die voldeed aan mijn afmetingen. Hier eentje bestelt, snelle levering. Gewoon een dikke prima! Wist alleen niet dat ze accu's zonder doos bezorgden. Dat is een nieuwe voor mij.

Gevonden wat ik zocht

Ruime keus tegen redelijke prijzen en daarom vond ik wat ik zocht. De levertijd is niet superkort maar wel volgens opgave. Het pakketje was langer onderweg dan gebruikelijk, maar gezien de drukte in de eerste week van december is dat begrijpelijk.

Vareseweg 123 C

3047AT Rotterdam