Snel en goed

Bestelde ruitenwisserbladen snel geleverd tegen concurrerende prijs.

Prima prijs en snelle levering

De site is erg gebruiksvriendelijk om de goede onderdelen te zoeken. De prijs is erg concurrerend en het wordt snel bezorgd.

Netjes en op tijd bezorgt

Super snel bezorgd. Een top bedrijf thanks.

Super top bedrijf. Super snel bezorgd.

Snel en goed spul geleverd

Goed en snel

Goede spullen en snelle levering

Zeer positief

Zeer snelle en correcte afhandeling nadat ik verkeerde onderdelen binnen had gekregen.

Correct en snel

Correct en snel

Levertijden erg lang en slechte communicatie

Moest ruim 1,5 week of zelfs 2 weken wachten op levering. Hierover werd niet gecommuniceerd. Toen wij contact opnamen werd dit pas duidelijk. Bestelling geannuleerd. Wel snel geld terug.

Slevht

Niet de juiste onderdeel gekregen

Ondanks te kort geleverd, snel opgelost

Netjes geleverd en heel snel!

verkeerde geleverd

Carparts had verkeerde geleverd en de goede kregen hun niet geleverd. het geld was binnen 3 weken terug gestort. Top!!! Harold Verheijen. Autovakmeester-Verheijen.nl

Goede prijs-kwaliteit en snelle levering.

Onderdelen waren nog te koop. Goede afhandeling.

Snelle en goede levering,ga er vaker wat bedtellen

Alles goed gegaan,op advies van mijn colega Bij jullie onderdelen besteld. Ging er wel van uit dat bij een set ruitenwissers er 2 in zouden zitten,zat er maar 1 in met spoiler. Was wat onduidelijk met bestellen Voor de rest alles top

Gewoon zoals het hoort.

Vlot en goed

niet geweldig

slecht verpakt, kapot ontvangen, voor 11 uur besteld en 3 dagen later in huis

matige afterservice

Trage reactie op verkeerde levering. Na melding probleem dagen bezig geweest om tot oplossing te komen. na bijbetaling zou ik de goede pomp krijgen nadat de oude door u ontvangen was. Toen bij uw concurrent goede pomp besteld die ook nog goedkoper was dan het door u geboden alternatief. En die pomp had ik de volgende dag.

Niet zo heel erg goed.

Mijn pakket stond als afgeleverd door post nl, maar het pakket was niet geleverd. Kreeg slecht contact met de klanten service.Heb uiteindelijk via het bedrijf waar ik werk contact met post nl gezocht. 2 dagen later werd het pakket toch afgeleverd. Maar niet dankzij de hulp van Carparts direct.

top!

snelle levering en prima prijs

Aanrader

Snelle levering goede prijs vlekkeloos retour

Heel slecht!!!

ik had 1 bestelling geplaats maar was wat vergeten bij de bestellen, dus heb ik er achteraan nog 1 bestelling geplaats in de hoop dat deze in 1 doos bezorgd kon worden. Toen heb ik dat gevraagd maar dat kon niet en was moeilijk bla bla bla. Het kwam toch met 1 bezorger dus hebben ze me toch de verzendkosten door de neus geboord. zeer jammer dit!!

In orde

Twee claxonhoorns (toeters) besteld. Netjes geleverd en product voldoet aan verwachtingen.

Prima materiaal, gunstige prijs, vlotte levering.

Door foutief adres toch goed geholpen.

Vareseweg 123 C

3047AT Rotterdam