helemaal tevreden

vandaag besteld morgen bumper monteren ook de prijs was de beste volgens internet . alleen maar positief bij jullie niks om aan te merken . tot de volgende bestelling dan ook met een scherpe prijs.

Redelijk goed

Kreeg een ruitenwisserset toegestuurd in een reeds geopende verpakking. Dan is het altijd maar afwachten wat de kwaliteit op lange termijn is.

Perfect. Scherpe prijs voor het originele product.

Origineel product voor scherpe prijs, snel geleverd.

Snelle bezorging

Vandaag besteld morgen in huis. Goede kwaliteit prijsverhouding.

Snelle service... goede communicatie!! Top

Duidelijke site....prijs is zeer goed. Snelle service... goede communicatie!! Top.

Goede kwaliteit

Bestellen was eenvoudig en de bestelling werd snel geleverd.

Snel

Snelle service Makkelijk zoeken op website

Orderverwerking prima, aflevering slecht.

Prima website met duidelijke shop. Aflevering door vervoerder slecht, duurde bijna een week! Aangegeven levering bij de achterdeur, niet opgevolgd. Dagen later volgens vervoerder afgeleverd, dus niet. 2 dagen later eindelijk pakket in ontvangst mogen nemen. Dit alles op een zakelijk adres en altijd iemand aanwezig.

prima spullen

prima onderdelen en goed verpakt , snelle bezorging

Goede sevice en je wordt netjes te woord gestaan.moest iets terug sturen teveel besteld en is totaal geen probleem

Prima ervaring

ik had een verkeerd achterlicht besteld. Kreeg na een telefoontje een link van het juist licht, dat werd dag later (super snel) bezorgt. Het verkeerde licht terug gestuurd en na een paar dagen stond dat geld weer op mijn rekening. Top bedrijf, super blij mee!

Heel slecht bedrijf en onvriendelijk

Heb 2kenteken verlichting gekocht maar niet de juiste geleverd gekregen! Zijn niet bereid om te vergoeden en de schuld ligt altijd bij jou !!

Lekker snelle levering

Snel en klopt met foto! Mooi ingepakt Top!

Goed passend onderdeel! Netjes optijd bezorgd !

Goed en snel

Snelle en goede service

Levertijden worden niet nageleefd

Ik had 2 koppeling cilinders besteld die ik woensdag voor 17.30 had besteld. Dit betekende dat ik ze vrijdag zou binnen krijgen. Nu is het vertraagd tot zaterdag waardoor ik niet met mijn auto op pad kan. Waardeloos dat er valse beloftes worden gemaakt.

Vlot de juiste onderdelen geleverd

Snelle levering ,

Accu op zondag besteld en maandag geleverd. Accu voldoet , mag ook wel voor een varta en de prijs was goed. Conclusie , tevreden .

Goed!

Deden precies zoals verteld was!Super!

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel besteld en het juiste product op tijd geleverd

Snelle service.

Makkelijk te bestellen en af te halen.

Zeker aantrekkelijk te bestellen

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Ook snelle levering van de bestelde producten.

Bestel hier niks

Wachttijd veel te lang en als je het eindelijk hebt maar niet meer nodig bent moet je wederom kosten betalen om iets retour te doen dit is echt een heel slecht bedrijf

Vareseweg 123 C

3047AT Rotterdam