Ma commande est arrivée à la mauvaise adresse et j'attend toujours mon remboursement !!!!! honteux !!! ça s'appelle du vole !!!
Beste klant, Dat is uiteraard erg vervelend en niet de bedoeling. Vorige week was er sprake van grote verstoringen in de logistieke sector als gevolg van de weersomstandigheden. Wij raden u aan dit via de klantenservice te laten uitzoeken. Indien er reeds een onderzoek loopt, dienen wij helaas de uitkomst hiervan af te wachten. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Klantenservice Frans: Nous sommes bien entendu très désolés de ce désagrément, et cela n'est pas intentionnel. La semaine dernière, le secteur de la logistique a subi d'importantes perturbations en raison des conditions météorologiques. Nous vous recommandons de contacter notre service client pour qu'il enquête sur ce problème. Si une enquête est déjà en cours, nous devons malheureusement en attendre les résultats. Nous vous prions de nous excuser pour la gêne occasionnée.
Op 30/12 accu besteld , volgende dag geen levering plaatsgevonden. Geen enkele informatie ontvangen over wanneer wel geleverd ging worden en niet de minste reactie op mailverkeer. Vandaag 5/01 zou de bezorger onderweg geweest zijn maar krijg ik de melding " Bezorging Mislukt" terwijl er niemand is komen opdagen! Wanneer er effectief iemand gaat opdagen is nu de vraag. Absoluut niet aan te raden om hier te bestellen!
Beste klant, Wat vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. Onze excuses hiervoor. Door de feestdagen en de weersomstandigheden kan de bezorging van een pakket helaas iets langer duren dan u van ons gewend bent. Wij zien in het systeem dat de bezorger onlangs in uw omgeving is geweest. Het kan verschillende redenen hebben waarom de levering op dat moment niet is gelukt. De bezorgdienst zal het pakket opnieuw aanbieden en doet zijn uiterste best om de levering zo snel mogelijk te voltooien. Onze excuses voor het ongemak dat u hierdoor ervaart. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Met vriendelijke groet, Klantenservice
The terms and conditions state that shipping fees are refunded in the event of a return, which is not true. No refund is issued, and all costs remain the customer’s responsibility. After returning the package, they stopped responding to emails entirely. Customer service is nonexistent, with a clear lack of professionalism and courtesy. I am very disappointed a and do not recommend this company.
Hello, We are very sorry for the inconvenience that you are experiencing right now.Our customers receive a reimbursement of the shipping fee, only if the entire order will be returned, not partially.I'd like to ask you politely to contact us about this matter so we can come up with a solution. Mvg, Klantenservice
Service carpartsdirect 5 sterren , de levering door NL logistics ….. 1 ster ……
Ondanks dat ik het verkeerde onderdeel netjes heb geretourneerd heb ik nog steeds geen terugbetaling gekregen. Na 2 keer te mailen naar de status van de retournering krijg ik nog steeds geen antwoord. Dit was beloofd binnen de 10 dagen… Maar als je iets besteld vragen ze je wel om meteen te betalen.
Beste klant, Het is vervelend dat u het retourbedrag nog niet heeft ontvangen. Dit heeft te maken met het feit dat de retourzending nog niet is ontvangen op onze retourafdeling. Zodra de zending bij ons is verwerkt, kunnen wij de terugbetaling in gang zetten. Wij verzoeken u vriendelijk om te reageren op de retourmelding met de track-&-tracecode, zodat wij dit voor u kunnen onderzoeken. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Mijn retour niet terug betaald,wegen lekkage maar klopt niet omdat accu direct verzonden wegens pas niet op mijn auto te klein was ,zo raar accu ontvangen als moto accu maar iets groter en kleiner als auto accudarom ter verzonden maar niet terug betaald zeker niet bestellen hier
Beste klant, We zien dat uw terug betaling is verricht op 18-12. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Goed en kwalitatief materiaal. Vlot besteld. Vlot geleverd.
Zeergoed en snelle levering en produkt perfect
Jammer dat ze op de site zetten binnen 24 u geleverd als ze deze belofte niet kunnen nakomen . Misschien beter een andere transportfirma zoeken !
Beste klant, Het is uiteraard erg vervelend wanneer een verwachte levering niet wordt gehaald. In de bevestiging e-mail wordt ook vermeld dat de genoemde leverdatum een verwachting is en kan door omstandigheden vertraagd worden. Door de extreme drukte rondom Black Friday, Cyber Monday en Sinterklaas hebben alle vervoerders te maken gehad met een enorme toestroom aan pakketten. Hierdoor konden zendingen niet altijd dezelfde dag worden gesorteerd. Uw pakket heeft hierin 1 dag vertraging opgelopen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Geen enkel probleem ivm materialen, prijzen of degelijke verpakking . De keuze van vervoerder is soms een beetje jammer
LA LIVRAISON EN 24H - LA BATTERIE T LE MODELE CORRECT - RAPIDITE EN 24H - ON TROUVE TOUT CE QU'ON A BESOIN - JE NE PEUX QUE RECOMMANDER
perfect
Netjes en op tijd geleverd
Ik had iets een v riem besteld op hun site, Die paste niet dus wou ik het terug retourneren, Had de klantenservice een mail gestuurd met de vraag, dat ze een Lebel kunnen sturen zo dat ik het pakje kan verzenden. Ik naar b post en naar andere geprobeerd voor terug te retourneren elke persoon dat daar werkt zei, zonder Lebel kunnen wij je pakketje niet terug sturen. Dus terug mail gestuurd naar de klantenservice, met dat uit te leggen sturen die terug met te zeggen moet je zelf voor regenen verzending is op je eigen kosten, ja die kost wil ik ook op mij nemen maar heb overal gevraagd en ze zijden opnieuw zonder Lebel kunnen ze niet verder en is het onmogelijk om te pakje te sturen naar jullie. Nu is het wel 14dagen later met het resultaat heb het pakje hier nog steeds bij me… en nu neem je het pakje niet meer terug omdat het 14dagen geleden is. Dus slechte ervaring met deze website.
Beste klant, Dat is inderdaad vervelend dat de retourtermijn inmiddels is verstreken. De retourkosten zijn in principe voor de klant, tenzij wij daar anders over beslissen. Wanneer een klant zelf een verkeerd product heeft besteld, zijn de retourkosten voor eigen rekening en dient de klant zelf zorg te dragen voor het retourneren van het pakket. U heeft van ons een retournummer ontvangen, samen met het adres waar het pakket naartoe gestuurd kan worden. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Wanneer het pakket niet binnen deze termijn wordt teruggestuurd, wordt de retourzending helaas afgekeurd. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Na telefonisch contact over de levering is alles vlotjes verlopen, zoals afgesproken. ( Ikzelf woon in een appartement, en meestal word hier alles maar binnen gezet, zonder verwittiging, of aanbellen, waar door er regelmatig pakketten verdwijnen. ) Vandaag kon ik mijn zending goed volgen, werd er door een vriendelijke man aangebeld, en is alles naar behoren geleverd. Echt een aanrader deze site, en ze werken met een betrouwbare leverancier !!! SUPER BEDANKT, SUPER CONTENT
Produkten zoals beschreven op de site Snelle levering Concurrerende prijzen
Geschikte batterij voor mijn auto die ik heb gekozen na de uitleg op de website gelezen te hebben. Correct geleverd zoals voorzien. Bijgevolg een tevreden klant.
Product volgens verwachting en snelle levering
Tevreden
Eerste ervaring met carparts, maar een heel fijne! Ik bestel hier nog in de toekomst!
Alle bestelde goederen werden snel en correct geleverd.
Product (Varta accu) aan zeer concurerende prijs. Snelle levering naar België, er zat 1 dag tussen bestelling en ontvangst.
Mauvaise indication de la taille des batteries pour le modèle sélectionné et facture des frais de retour de 24 euros. Service après vente désastreux.
Nous sommes désolés d'apprendre que la pièce n'est pas la bonne. Nous vous prions de nous excuser pour la gêne occasionnée. Nous incluons des spécifications détaillées avec les informations produit afin que vous puissiez faire un choix éclairé à l'avance. Cela permet d'éviter les retours et les frais associés. Les frais de retour sont en réalité plus élevés que les 24 € facturés pour ce service. Nous essayons donc de compenser partiellement ce coût. Si vous avez des questions concernant le choix de la pièce appropriée, nous serons ravis de vous aider. Cordialement, Service client
Altijd op tijd en goed materiaal
Vareseweg 123 C
3047AT Rotterdam