Geachte heer Brouckaert, Heel vervelend om te moeten vernemen dat u onze klantenservice als "onbestaand" heeft ervaren. Onze excuses voor het ongemak hierin. Ik verzoek u om een mail te sturen met uw ordernummer, zodat wij samen tot een passende oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Klantenservice team CarPartsDirect
Beste klant, Dat is heel vervelend dat iets niet past. Als iets niet goed is, dan heeft u 14 dagen bedenktijd na levering. Op dit moment zien we geen meldingen van u via email of via een account. We hebben het vermoeden dat dit bij een andere webshop is geweest! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Beste klant, Dat is heel vervelend dat uw order meerdere problemen is opgetreden. We doen ons uiterste best om dit te voorkomen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Dear customer, That is very annoying that you received the wrong parts. We have checked and we see that you have not searched for car details on our website. Specifications are listed for each part that are important to check whether it also matches the old brake discs. As a result, the return costs are for the customer. We also have a collection service that will cost about 25 euros net ex. Yours sincerely, Customer service
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.