Beste klant, Dit is heel vervelend. Dit duid op een logistiek probleem. Het is verstandig om onze klantenservice te mailen of ze een onderzoek kunnen starten voor u. Voor Belgische klanten kunt u het volgende nummer bellen: 03 808 19 05 Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Beste klant, Dat is heel vervelend. We zijn heel makkelijk te bereiken via telefoon, email, whatsapp, chat en social media. We reageren altijd binnen 24 / 48 uur. We hebben het vermoeden dat u een andere webshop deze ervaring heeft gehad. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Beste klant, Dat is heel vervelend. We hebben uw retour erbij gepakt en we zien dat het nieuwe onderdeel op 13-4 is verstuurd. Als u dit nog niet heeft ontvangen, dan is het verstandig om een email te sturen naar de klantenservice om dit te laten uitzoeken. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Beste klant, Dat is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We vragen u vriendelijk om een email te sturen naar de klantenservice@carpartsdirect.be om een onderzoek te laten starten door ons. Vermeld uw ordernummer en uw klacht! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Geachte klant, Spijtig om te lezen dat er een probleem is opgetreden met de bestelling. Wij willen dit uitzoeken voor u. Heeft u een ordernummer voor ons zodat wij kunnen kijken hoe wij u het beste kunnen helpen hiermee? Met vriendelijke groet, Klantenservice