Top en snelle levering naar België

Top en snelle levering naar België

Correcte levering niet binnen beloofde tijd

Waarschijnlijk transport

Werd niet op het afgesproken moment geleverd

Kan beter

Zeer slecht

Als Je betaald voor volgende dag levering,en vervolgens pas een week na datum je pakket krijgt, dan is er echt iets mis! Een dag of twee vertraging ok, maar niet een week. Dit is bedriegelijk, vooral omdat als je voor Een bepaald uur besteld je zogezegd volgende dag levering krijgt. Zeer onprofessioneel allemaal, En simpelweg een vorm van oplichting. Hier bestel ik nooit meer!

feu voiture

je recommande le site. La livraison n'est pas facile en tout cas pas en 48H une semaine. Le suivi de la commande parfaite. Bon contact avec le service après vente.

perfecte service

perfecte service

Ja product past niet goed

Onderdeel is wel voor opgegeven model maar is niet 100 procent passend zoals het hoort te zyn helaas

2keer besteld 2keer miserie

Verwachte leveringsdatum mag je met dag of 4extra rekenen ondanks de 10euro truckkosten die je mag betalen. Prijzen kunnen ook afwijken je kan ineens een mail krijgen dat je nog 40€ moet bij betalen omdat wat ze je aanbieden, niet meer hebben dus u een duurdere variant aansmeren (intussen word je bestelling niet geleverd tot je deze betaald hebt. Zo als je echt rap stukken nodig hebt… bestel hier gwn niet… grootste zever da ik al op besteld heb! Contact krijg je enkel via mail dus doe geen moeite voor te bellen

nul

cela fait trois semaine que j'attends une batterie et je n'ai reçu aucune nouvelle

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle en correcte service

Correcte prijs kwaliteit

Gewoon zoals het hoort te zijn.

Goedkoop maar er was al een pad afgebroken..

Spijtig geen service

slecht bar slecht

beste vandaag besteld morgen in huis ,klopt niets van wel 7 dagen. gewacht En als je belt dan krijg een vent aan de lijn onbeschoft brutaal. een hele hoop zever en leugens ik zal dan ook nooit nog iets bestellen .Ik zal dan ook tegen iedereen vertellen hoe slecht dat die firma is

Super!!!

Super Bedankt

Slechte kwaliteit onderdeel

Slechte kwaliteit onderdeel Van Wezel Koplamp 2911962 tot 2911961 Ik heb 2 vervangende koplampen gekocht voor mijn Smart 451 en de onderdelen die ik heb ontvangen zijn gemaakt van plastic van slechte kwaliteit. Het ergste is dat de lampklemmen niet eens passen

snel geleverd, en conform het bestelde

artikel snel geleverd, en conform het bestelde

heel teleurstellend

Ik wilde een isolatiepaneel voor onder de motorkap bestellen voor een ouder type voertuig (Seat Leon Cupra bj 2002). In de online shop stond deze omschreven als geluidsisolatie motorruimte. In realiteit was dit echter een afdekplaat om onderaan de wagen de bevestigen ter bescherming van de voorste aandrijfas. Dit in retour zenden is voor de klant, terwijl het produkt in sé verkeerd omschreven staat in de webshop. Zeer teleurstellende ervaring dus.

goede service

top

slechte service

nadat mijn bestelling 4 keer was uitgesteld en mijn bestelling in 2 delen was opgesplitst ga ik het belangrijkste onderdeel dat ik nodig had pas na 1week en 6 dagen ontvangen(op het moment van dit schrijven nog niet ontvangen) vind dit er echt over, ik raad echt aan om niet te bestellen via deze site en zal voor mij ook de laatste en enigste keer zijn, ze proberen zich te verbergen bij betaling achter de corona maatregelen terwijl dit echt niet meer van orde is

rotslecht

2 onderdelen besteld: bumper en bumpersteun. Voor de bestelling nog contact opgenomen met bedrijf via Whatsapp om zeker te zijn dat de onderdelen compatibel zijn. Na ontvangst blijkt dat de onderdelen dus niet op mekaar passen. Bumper is juist, bumpersteun niet. Zeer arrogante medewerker aan de lijn. Reactie: stuur steun maar terug, op eigen kosten. Wat ben ik met de bumper alleen als ik hem niet kan bevestigen???? De steun is ook nog beschadigd.

Uitstekende levering van de passende buitenspiegel.

Supersnelle levering van de spiegel. Ook heel duidelijke informatie op de website om de juiste onderdelen te vinden. In één woord: uitstekende webwinkel met correcte prijzen, kwaliteit en service.

VLOTTE LEVERING

GROTE KEUZE IN ONDERDELEN.

Het bestelde stuk was niet conform en kon niet gebruikt worden.

Het bestelde stuk was niet conform en kon niet gebruikt worden.

Slecht

Mijn pakje werd door een rede terug gestuurd naar de verzender en heb het geannuleerd maar blijft een hele tijd rond hangen bij DHL met gevolg dat ik nog langer moet wachten op mijn geld

Vareseweg 123 C

3047AT Rotterdam