Belooft is belooft !!

Fijne en snelle levering. Mooi verpakt en ook goed geregeld met retour !

Snelle levering, keurig verpakt

Al meerdere keren online gekocht bij Hans Voortman. Kleding/schoenen worden keurig verpakt en ze hebben een snelle levering.

Vandaag besteld, morgen in huis! 👌🏼

Prachtige collectie van mooie merken en onderscheidende items. Kijk altijd weer uit naar m’n bestelling! 😊

Prima, product naar wens, optijd in huis.

Prima afhandeling, levering volgens afgesproken tijd, goed verpakt.

Ontzettende snelle service en goede prijs-kwaliteit verhouding

Truien besteld, volgende dag in huis tegen een goede prijs.

Top winkel!

Mooi overzichtelijk!

Eenvoudig bestelproces, goede. communicatie, snelle levering

Prima leveringen zoals verwacht

Mijn vrienden op de naar de site verwezen En : mijn vriend w. Daamen uit st Anthonis heeft ook 2 broeken besteld

Top !

Bestel er zo weer

Perfecte sevice

Snel service geen klachten

Keurige prijs

Prima mooie prijs en snel geleverd

Ruime keus uit mooie merken

Op de kleding is niets aan te merken wat ik wel jammer vind is dat er op email niet gereageerd wordt. Ik zou op een bepaalde dag mijn bestelling ontvangen maar deze werd niet geleverd op die dag. Daarop heb twee maal een email gestuurd maar helaas heb ik geen reactie gekregen.

Zoals verwacht

Trui besteld voor 18u, volgende dag in huis. Prima bepakt met oog voor milieu.

Goed geholpen en erg leuk personeel

Geweldige winkel, en erg fijn geholpen.

Mooie website en snelle levering

Groot aanbod van Stone Island. Sweater besteld en had volgende dag al in huis. Top service!

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.