Geweldige collectie, makkelijk te bestellen en snel bezorgd!

Het is altijd een feestje om bij Hans Voortman te shoppen. Een prachtige collectie, heel snel besteld en geleverd. Tot de volgende bestelling!

Goede service en kwaliteit!

Goede kwaliteit, alles wordt altijd met zorg op de post gedaan in een goede verpakking. Kwaliteit kleren is top!

Super mooie trui

Mooie kwaliteit trui gekocht! Netjes verpakt en snel verzonden!

Duidelijke site en snelle levering.

Ik heb een jas besteld en was makkelijk te vinden op de site dus het navigeren ging perfect. Ook had ik mijn jas snel binnen en helemaal tevreden mee.

Optijd binnen gekregen en tijdens de feestdagen onder de boom cadeau gehad. Top service!

Perfecte levering en mooie merken!

Zondag iets besteld, maandagavond in huis! dat is nog eens snelheid. helaas paste het product me niet maar dat is nou eenmaal soms zo.

goede prijs/kwaliteit en super snel geleverd

Supersnelle levering

Goede service en snelle levering!

De site was erg duidelijk. Goede kortingen en de levering was erg snel!

Snelle afhandeling, artikel snel en netjes bezorgd

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Recent een aantal artikelen gekocht bij hansvoortman. Artikelen komen overeen zoals geplaatst op de website en de artikelen zijn snel geleverd. Tot snel weer hans voortman

zeer tevreden

Ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Site is duidelijk en overzichtelijk . Van bestellen tot aan de levering heeft geen problemen opgeleverd . Info wanneer mijn bestelling kon ontvangen via track and trace allemaal netjes op tijd ontvangen . Alles was duidelijk en had het geluk dat er ook nog uitverkoop was, in wat ik ik juist zocht . Erg blij mee . Zal er zeker binnenkort ,wanneer de nieuwe collecties binnen zijn , weer gaan shoppen.

Top ervaring!

Makkelijke website, snelle afhandeling en snelle bezorging!

cp company jas

super blij mee en snelle levering! en de cite heeft goeie foto's dus je kan goed zien hoe het product eruit ziet.

Top en snel ontvangen

Top. Makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd.

Snelle levering + super product

Prachtige schoenen Mason Garments gekocht online. Snelle levering en worden nu met veel plezier gedragen.

Optijd en goede kwaliteit

Optijd en goede kwaliteit

Prima website met leuke kleren

Heb een mooie parajumpers trui gekocht waar ik heel blij mee ben en hij werd snel aan huis geleverd

Super snelle service

Veel keuze mooie kwaliteit en mooi dat je thuis even kan passen proberen en dan keuze maakt maar hebben alles gehouden super kwaliteit top gr emile

Professionele service

Doen wat er beloofd wordt met een topservice keurig geleverde en ingepakte producten!

Eerst verkeerde schoenen gekocht verkeerde maat daarna goede schoenen goede maat en ben nog nooit zo blij geweest met nieuwe schoenen en AfterPay

Prima ervaring met Hans Voortman

Voor de eerste keer besteld bij Hans Voortman in de week van kerst. Product zou 27-12 aankomen, maar was er al op 24-12 en was netjes verpakt. Niet verwacht in deze drukke periode. Voor mij zeker een aanrader om nogmaals te bestellen.

Gebruiksvriendelijke website

Snel gevonden wat ik zocht en in principe vandaag besteld, morgen in huis

Super service, mooie kleding en snelle verzending

De service is super. Er is genoeg keuze voor iedereen. Je hebt je kleding snel binnen!! Heel tevreden.

Mannen mode van topkwaliteit

Snelle service top kwaliteit

Schoenen besteld en direct geleverd. Keurig verpakt!

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.