Supersnelle levering en zeer goed kwaliteit

Perfecte supersnelle bezorging en kwaliteit van het product is geweldig.

fijne winkel met super service

Een hele fijne winkel, vriendelijk personeel en een super service

Zeer tevreden besteld volgende dag inhuis dikke 10

Super snel verstuurd!

Heel tevreden met het artikel en super snel geleverd. Zal in de toekomst hier zeker weer bestellen.

Zeer tevreden met mijn aankopen,had alleen pech dat het sinterklaas drukte was bij de verzending.

Weerzinwekkend

Weerzinwekkend goed! Goede levering en als er product niet aanwezig is wprd er na smaak een vervanger gekozen

Snelle en goede service

als je een vraag hebt over je bestelling antwoorden ze snel en een super service

Super winkel en erg betrouwbaar

Ik had op Black Friday een trui gekocht, hele goeie deals en daarnaast heel erg betrouwbaar. Pakket was goed ingepakt en bezorging was ook lekker snel

Mooie webshop en snelle levering

Voor de eerste keer besteld via de webshop van Hans Voortman Mannenmode. Ik zocht een jeans van Denham en heb via de chat contact met Hans Voortman opgenomen. Snel en netjes geholpen. Daarna een bestelling geplaatst. Ik kreeg snel een bevestiging en de zending was binnen enkele dagen geleverd. Ik ben dus zeer tevreden over Hans Voortman Mannenmode!!!!!

Perfecte service

Snelle levering en goede track en trace

Makkelijk besteld, goede service via mail, snel geleverd

De muts van Parajumpers voor mijn zoon was heel makkelijk via jullie website besteld daar wij niet meer om de hoek wonen bij jullie maar nu in Prinsenbeek in Brabant. De service en levering ging heel snel en mijn zoon draagt de muts nu na Sinterklaasavond bijna dag en nacht! Dankjulliewel Hartelijke groet, familie Hogendorp

Laatst nieuwe schoenen voor mezelf gekocht. Keurig netjes geleverd en zelfs een dag eerder dan verwacht bezorgd! Kwaliteit van de schoenen zijn goed en zitten lekker. Aanrader!

Top top top

Vaker besteld hier en altijd tevreden, bezorgtijd is altijd boven verwachting Ik ben 1 keer in de winkel geweest en de winkel en het personeel is precies wat ik verwachtte, behulpzaam, netjes en duidelijk! Ga zo door!

Fijne behandeling en een heel snelle levering

Super fijne ervaring. Geleverd zoals afgesproken. Compleet en snel

Zeer goed en beter dan andere webshopes

Prima site moet goede aanbiedingen tijdens black friday. Eerste aankoop gedaan en er gaan er zeker meer volgen. Product netjes op tijd binnen en goed verpakt.

Kwaliteit en snelle afhandeling

Prima afhandeling en snel.

Goede produkten, snelle levering

Mooi cadeau voor mijn vriend, goede kwaliteit

Zie hierboven

Mooie kwaliteit

Mooi trui van hoge kwaliteit daar ga ik veel plezier van hebben

Gewoon Super Service!

Ik wilde graag een cadeaubon maar die stonden nog niet op de website, ik heb gebeld en er werd een mooie oplossing voor gevonden zodat ik toch een cadeaubon per post kon ontvangen! Kortom super service!

Goed geregeld

Duidelijke website en snelle levering!

Amazing

Super snelle levering

Mooie kleding en snel bezorgd!

Gemakkelijk en overzichtelijk!

Overzichtelijke site, snelle levering en gemakkelijk te bestellen!

Ik heb meerdere malen al wat besteld bij Hans Voortman, Altijd snelle levering en super service, meerendeels gewoon een super winkel, In-Store ook altijd super klantvriendelijk.

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.