Perfecte winkel

Vaak besteld altijd goed !

Mooie kleding en goede service

Super mooie kleding . En prima service

Goeie winkel

Je krijgt het binnen een dag binnen je hebt gerantie alles is top geregeld bij hansvoortman

Geweldige winkel.

Online producten komen altijd netjes optijd binnen, winkel personeel zeer vriendelijk. Als wij dichter bij hadden gewoond, gingen we zeker vaker naar de winkel toe!!

Goede (web)winkel, prachtige spulletjes en een ontzettend goede verzendmethode. We hebben een dure parajumpersjas besteld en die werd netjes in opbergtas en kledinghanger van het betreffende merk opgestuurd. Wij kopen hier zeker weer!

Tevreden klant

Snelle levering maar helaas had ik de verkeerde trui besteld. Na omruiling ook heel snel mijn bedrag terug ontvangen. Kortom goede service !

Zeer snelle levering, mooie merken.

‘S-Avonds besteld en volgende dag in huis. Fijne webshop met mooie merken. Jammer dat retourneren geheel voor eigen rekening is. Want even twee maten bestellen en ééntje terugsturen wordt dan erg kostbaar.

Top ervaring bij deze winkel, snelle levertijd en duidelijk retour.

Snelle levering avond ervoor besteld en andere dag in huis

De bestelling ging vlot en ook de levering ging vlot binnen 24 uur waren de kleren in huis. Echt super.

Top verpakt en altijd goede en snelle service.

Hans Voortman staat voor kwaliteit en goede en snelle service. Verschillende keren al iets mogen bestellen en er nooit spijt van gehad. Ik kan iedereen aanraden om een kijkje te nemen op de site. Als je kijkt ben je verkocht.

Snelle bezorging en top kwaliteit

Geweldige kwaliteit kleding met een mooie korting

Topservice en geweldig assortiment

Van nature ben ik geen shopper, dus hou ik van gemak en snelheid. Het aanbod via de website is erg goed en de bestelling is makkelijk te plaatsen. Vervolgens duidelijke communicatie over de bezorging. Prima ervaring !!

Snel geleverd en ook snel weer geruild wat te klein was prima service

Je ontvangst wat je verwacht

Je ontvangt wat je verwacht.

Perfecr

Snelle levering en netjes verpakt

uitmuntend

snelle levering en goede service.

Ik heb mijn artikel super snel ontvangen en perfect netjes afgeleverd zeker het aanraden waard. Gr fabian Lammers

Waardeloos

Nooit iets bestellen! Bestelling ontvangen zonder labels, meteen gebeld en teruggestuurd. Krijg vervolgens te horen dat het eigen schuld is en maar contact op moet nemen met GLS. Onbetrouwbaar. Oplichters.

Mooie kleding en snelle levering

Veel keuze en ook duidelijke snelle mails over de bestelling en levering ga zo door!

Top service en top kwaliteit

Top merken

Klantvriendelijk

Goede Service alles gelabeld met hygiënelabels

Helemaal top

Alles stond goed en duidelijk beschreven en een hele snelle levering en retour , en mooi veel mogelijkheden

Snelle levering en top artikel!

Duidelijke beelden van je artikel op de site.

klantgericht!

overzichtelijke website. Makkelijk te bestellen en verschillende manieren van betaling mogelijk. Duidelijk een aanrader.

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.