Voor herhaling vatbaar

Heb hier 4 producten online besteld, waarvan er 1 product met de verkeerde maat was gestuurd. Vervolgens na ontvangst het product gelijk geretourneerd en binnen 3 dagen alsnog de juiste maat gekregen. Snelle en vriendelijke service.

‘S avonds besteld voor 21:00 uur en ook echt de volgende dag binnen. Kleding netjes ingepakt en pasvormen zijn goed! Fijne winkel, perfect!

Goede service en snelle leveringen

Super store zowel online als de shop

Goede service en klantvriendelijk

Supergoeie kwaliteit

Ik ben superblij

Gewoon simpel doen zoals het hoort

Uitgebreide moderne collectie voor alle lever tijden. Netjes verpakt en snel geleverd en bij geld retour binnen paar dagen meteen terug. Simpel, zoals het hoort.

Gemakkelijk besteld, snel bezorgd

Net voor mijn vakantie toch nog even snel een zomer setje bestellen dacht ik. Op zaterdag besteld en maandag avond al in huis. Goede prijs en groot assortiment. Communicatie is goed en reageren snel. Al met al een top zaak. Zou iedereen die van merken houdt hierheen sturen.

Bestelling en betaling en bezorging verliepen allen prima

Bestelling en betaling en bezorging verliepen allen prima, zo ook contact met klantenservice

Alle afspraken nagekomen

Goede snelle en nette aflevering

Goeie kwaliteit super voor mekaar!!

Mooie overzichtelijke site. Vandaag besteld, morgen in huis. Keurig verpakt. Zeer positieve ervaring.

Snelle levering en een brede collectie.

Top winkel, super service en ruim aanbod aan mooie kleding

Mijn ervaring is dat de kleding altijd netjes optijd verzonden word en bij het terug sturen van eventuele verkeerde maten ook nooit problemen gehad! Gewoon top!

Top webshop!

Top webshop hartstikke tevreden met de aankopen!!

Top service!

Snelle levering en top producten! Hier bestel ik zeker snel weer! De beste van Nederland!

Goed en snel geleverd

Altijd snelle levering, maandag besteld, dinsdag is huis! Kwaliteit altijd goed! Als er iets mis is kun je altijd bellen!

Snelle levering en netjes verpakt!

Een super mooi vest voor een hele leuke prijs kunnen bestellen. Werd een dag na bestellen al bezorgd en was erg netjes verpakt!

Fijne winkel. Top kwaliteit, vriendelijk personeel.

Top levering!

Vlak voor tijd besteld, morgen keurig in huis.

Super tevreden met de jas!

Goeie service top kwaliteit alles optijd geleverd

Klantvriendelijk

Ik had schoenen besteld maar de afleverdatum moest 1 week verzet worden. Dit was allemaal geen probleem . Schoenen zijn keurig bezorgd 1 week later. Top service !

Super snelle service!

CP company vest besteld in een maat L, werd de volgende dag geleverd. De maat was te groot, dus een kleinere besteld en de ander terug gestuurd. De kleine maat ook weer de volgende dag geleverd en het geld van de andere heel snel terug op de rekening. Één minpuntje, de kosten voor retourzendingen is voor eigen rekening. Verder super tevreden.

Mooie kleding met een goede kwaliteit

Altijd top, snel bezorgd en een goede service.

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.