Een geweldige duidelijke webshop. Overzichtelijke website. De kleding wordt netjes verzorgt en ruikt lekker. Bovendien wordt het keurig netjes ingepakt. Het pakket is ook duidelijk herkenbaar door zichtbare tape met Hans Voortman erop. ÉCHT GEWELDIG!!!

toppie beveel ik zeker aan

super snelle service en super kwaliteit ben er heel blij mee bestel maandelijks

Perfecte service.

Duidelijke website. Artikel besteld en de volgende dag bezorgd. Zeker in deze coronatijd . Perfect...!

Dit is het ultieme thuiswinkelen!

Snel, zorgzaam en super goede service! Laten we het nog niet over de top kwaliteit site.. Kortom, een voorbeeld voor de vele webshops!

Snelle levering , mooie kleding , aanrader!!

Paar keer kleding besteld online . Kleding op foto’s is exact het product wat je binnen krijgt . Makkelijke en duidelijke website van deze tijd . Verschillende betaal mogelijkheden zoals AfterPay of in 3 termijnen betalen ( zonder BKR registratie) . AANRADER !!

Ik heb een stone island jas gekocht laatste bij jullie en hij zit zo onwijs goed! De kwaliteit is van het beste en de prijs is ook zeer aangenaam! Kort samengevat een hele top site met goede en mooie merkkleding!!!!

Snelle levering, mooie website en groot assortiment

top geregeld

Toch wel fijn dat je de winkel in Rijssen kent en weet dat het vertrouwd is. Voor straks hopelijk snel weer open en dan veel succes met de verkoop! tot in Rijssen

Goeie service en kwaliteit!

erg goed

heb mijn jas besteld en de dat later kreeg ik deze binnen, erg goede service!

Goeie kwaliteit en top service!

Alles optijd geleverd, goeie service in de winkel en een top collectie!

Snelle, vriendelijk en duidelijke service

Als ik bij voortman kom word ik direct geholpen. Ze denken met ons mee en het allerbelangrijkste; ze zijn goud eerlijk!

Trui oké , levering duurde 11 dagen.

Trui oké , levering duurde 11 dagen , te lang!

Prettig winkelen bij voortman

Duidelijke webshop goede service snelle levering dus goede ervaring bij Voortman

Top service en snelle levering!

Top service en snelle levering!!

Nette en verzorgde winkel met fijn personeel

Fijne winkel met mooie merken. Voldoende en relaxt personeel ook de website werkt goed snelle en nette levering

Mooie zaak met mooie merken

Uitstekende herenmode zaak met deskundig personeel

Slaag er altijd en vriendelijk en deskundig personeel.

Duidelijke site en Snel geregeld

GOED

Top service zoals altijd!

Snelle levering en AfterPay. Top!

Ruim aanbod, heldere omschrijving en goeie service. Top!

direct antwoord

Mijn eerste ervaring met Hans Voortman,ik heb een jas besteld,direct antwoord gehad en de jas is netjes ingepakt en snel bezorgd,ik kom hier nog wel eens winkelen in de toekomst.

Topservice

Topservice! Snel reageren op mAiltjes en snelle levering

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.