Snelle en correcte levering

Ik ben al jaren klant van Hans Voortman. Mooi assortiment en vriendelijke bediening. Ook tijdens de lockdown helpt de goede website in de keuze van kleding. Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Goed! Mooie heren kleding!

Prachtige kleding!

Mooi assortiment en prima service!

Prima afhandeling, mooi assortiment, mooie merken en goeie aanbiedingen. Alleen jammer dat de winkel nu gesloten is.

Je krijgt wat je verwacht, van goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit producten, uitstekend overzicht op de site en je kunt het gehele proces van bestelling tot levering per mail helemaal volgen

Ik heb hier een aantal keer producten gekocht en de producten zijn altijd als beschreven, netjes verpakt en er is goede communicatie qua verzending en overige vragen. Een absolute aanrader!

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Onlangs 3 maal los een item besteld, alle van een zéér mooie kwaliteit en ook netjes verpakt samen met de eventuele retour bonnen. Ik heb nog geen ervaringen gehad met retour zenden o.i.d., maar verwacht eigenlijk dat als het nodig mocht zijn het ook professioneel en klantgericht zal worden verwerkt. Verder ben ik heel tevreden over de verrassend snelle leveringen. Wat mij betreft een aanrader!

Snelle service!!! De volgende dag al in huis

Snelle service, Producten de volgende dag al in huis!

Parajumper besteld. Netjes een bevestiging via de mail Track en tracé code Op tijd bezorgd Jasje zat als gegoten Echt een aanrader Hoop dat ik de €100 wint Zodat ik weer een bestelling kan plaatsen

Snelle en nette levering. En handig dat je in termijnen kan betalen!

Super snelle en complete levering!

Fijne website en super snelle levering! Keurig verpakt met duidelijke instructies voor een eventuele retour zending. Ik houd gewoon heel de mooie shirts ;-). Goed bezig Hans Voortman!

Top winkel!

Top winkel, mooie merken, goede service en zo in huis!!

Topservice en snelle levering!

Via de website gemakkelijk te bestellen. Ik heb nu al veel bij Voortman besteld en iedere keer snel geleverd. Bij de verpakking zitten handige retourstickers mocht de maat niet passen.

Erg fijn

Hele fijne sevice snelle levering erg tevreden en goed aan te radwn

Super mooie winkel met de merken van nu....

Super mooie frisse winkel.! Geweldige merken. De winkel is strak op orde en overzichtelijk. Heerlijke koffie en zeer vriendelijk personeel. Wij komen hier erg graag.

Prima service en mooie kleding

Prima service en mooie kleding van een klantvriendelijk bedrijf

Al dat moois snel in huis!

Moeilijk kiezen! Eenmaal gekozen, binnen 1 of 2 dagen alles in huis. Ook tijdens corona, ondanks drukte bij het bezorgen. Toppie!

super winkel echt aanrader

super winkel echt aanrader

Van begin tot het einde verliep de hele bestelling vlekkeloos!

Zo zou het altijd moeten gaan!

Super service

Naast de prettige klantbenadering mooie merken.

niks aan te merken gewoon super

ik begon mijn zoektocht naar een vest en door een berichtje op instagram genoeg informatie gekregen en kon ik gaan bestellen! ging heel makkelijk

Snel en goed !

Goede transactie..netjes en snel in huis

Mooie trui besteld de ander dag in huis Mooi verpakt

Top service!

Had een jas besteld en deze ontving ik de volgende dag aan huis. Netjes verpakt in doos en handige kledingzak van de winkel. Ik kan er niets op aanmerken.

Top service en snelle levering!

Snelle service! Klantvriendelijke mensen aan de telefoon ik zeg ga zo door!

3 broeken besteld waarvan op 1 broek nog een alarmeringsknop op zit welke ik er zelf niet af kan ha.

3 broeken besteld waarvan op 1 broek nog een alarmeringsknop op zit welke ik er zelf niet af kan halen. Slordig dus. Ik de winkel zou ik mij diep schamen wanneer het alarm dan af zou gaan. Hier op letten bij het versturen van kleding dat deze er af zijn gehaald.

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.