Goede en juiste webshop

Top service en zeer snelle levering!

Mooie overzichtelijke webshop. Van Hans Voortman.S middags besteld en volgende dag voor 11 uur 's ochtends geleverd. Mooi verpakt. Keurig! Ik ben heel tevreden met mijn aankoop en beveel iedereen deze webshop aan.

Kleding besteld

De kleding die ik heb besteld bij jullie is top kwaliteit was snel binnen en is niet het duurste, blijf zo doorgaan kan ik alleen maar zeggen!!

Goed en vriendelijk telefonisch contact, snelle levering. Mooie prijzen, en artikelen

Uitstekende online service

Jas gekocht in de opruiming. Binnen 2 dagen in huis en in 1 keer goed

Goede winkel en snelle service.

Paar keer wat besteld inmiddels en voldoet prima, en ook met retourneren het geld snel weer terug op de rekening gestort

Zeer goed.

Makkelijk te bereiken. Snelle verzending. Vriendelijke personeel.

Zeer goede service, snelle levering! Ik raad ze zeker aan!

Kwaliteit

Goede snel wisselende collectie. Service en levering die hier bij past. Helemaal van nu!

Mijn complimenten !!!!!!!

Sneakers t.w.v 300,00 besteld bij Hans Voortman, in met betaaloptie in 3 x betalen, Breed assortiment, exclusieve merken, die elders niet op voorraad zijn, Helemaal geweldig !!! Snelle.levering Binnen 2 dagen bezorgd, voortaan koop ik mn sneakers bij Hansvoortman.nl Een dikke 10 Succes met de verkoop Ongetwijfeld tot de volgende bestelling, Met vriendelijke.groet, Daan

Mooie kleding, snelle verzending

Super mooie kleding, duidelijke site, makkelijk te bestellen. Fijn dat je achteraf kan betalen vooral nu omdat je dan meerdere maten kan bestellen om thuis te passen. Snelle levering.

Correcte afhandeling, nette verpakking, kwalitatief goede kleding

Een zolg uldig bedrij dat echt weet in te schatten hoe je communiceert met de klanten

Het is een 5 ster waard

Vind dat ze gewoon hee goed en netjes alles behandelen. Ook via insta snel antwoordt

Helemaal goed snel geleverd

top service en snelle levering

Wat verwacht je als je toch wel grote uitgaves doet, dat je goed word geinformeerd en dat de levering snel is. Bestel nu al een tijd je hier bij Hans en ben helemaal niet van de reviews, maar door de service moet ik ook van mijn kant een dankje geven. prettig dat er nog winkels zijn die wel de klant voorop stelt.

Zeer tevreden!

Product was niet op voorraad, waardoor we een melding hebben gedaan bij “weer op voorraad”. 2 dagen erna een bericht gekregen dat het weer op voorraad was en kunnen bestellen! Persoonlijk contact en reageren vriendelijk en snel. Top geregeld!

Snelle goede Service

Snel besteld en snel geleverd,ook klantenservice reageerde snel op mijn vragen over de maten

Goed product en snel geleverd

1e keer besteld maar ga ik vaker doen. Pakket ook netjes verpakt.

Overzichtelijke site, snelle service kortom super!! Tot de volgende keer!

Top winkel, top socialmedia, top service!

Altijd goed geholpen ;)

Erg goed!

Ik had een parajumper besteld en het kwam vrij snel al binnen. Top kwaliteit!

Heel erg goed

Besteld en de volgende dag gelijk bezorgd! Goede maten en top service

Snelle levering en veel op voorraad..top

GOED EN VLOT

Maandag besteld, dinsdag thuis! Zoals altijd goed kwaliteit en een snelle levering. Heel fijn.

Geweldig bedrijf !!

Snelle en correcte afhandeling

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.