Netjes en snel geleverd ook in deze Tijd

Snelle en goede service

Snel geleverd en goede service ook vriendelijke telefonisch contact

Hele mooie trui

Mooi product, snel geleverd, en in 3 is ook top.

Duidelijke website. Goed in de communicatie. Betalen in 3 termijnen is fijn. Zo doet het in de portemonnee verspreid wat minder pijn.

Top service, duidelijke communicatie en snel verzonden. In 1 woord; Perfect!

Goede site en service

Goede site en service

Super goed

Zeer positief ervaren, het product was naar behoren, Netjes verpakt en helemaal het label aan de rits. Snel geleverd. Heb ook nog telefonisch contact gehad, vlug iemand eraan terwijl het een drukke periode was. Netjes behandeld en top service.

Ruime keuze Regelmatig goede aanbiedingen Kwaliteitswinkel Snelle verzending Aanrader.

Perfect!

Goede aanbieding, snel verzonden en product zoals omschreven.

Kleding was van goede kwaliteit en het is optijd bezorgd

Nette afhandeling

Super! Op tijd geleverd en goed verpakt

Ondanks de feestdagen snel geleverd. Ook de verpakking was keurig en past helemaal bij de uitstraling van Hans Voortman.

Eerste keer dat ik bestelde en ga ik zeker vaker doen! Topservice!

Ik heb mijn artikel besteld en kreeg meteen een bevestiging even later kreeg ik een mail voor de bezorgtijd.Dit was iets te laat dus de dag erna.De dag erna meteen vroeg in de ochtend optijd!En ik ben op de hoogte gebleven van men pakketje.

Goeie kwaliteit

Prettige ervaring, voor herhaling vatbaar

Ontzettend leuke kleding

Goede kwaliteit kleding en een snelle levering, ik had een vraag en heb online heel snel een antwoord gekregen. Ik koop hier graag( online) ik woon in het zuiden van het land. Top bedrijf!

Top kwaliteit en service!

Zeer prettige samenwerking al meerdere malen gehad, zorgt altijd voor een spoedig antwoord en zorgt altijd voor een snelle afhandeling. Service is top in orde, wanneer je iets besteld ontvang je direct een bevestiging en naderhand een track en tracé.

Snelle en goede levering

Super gave trui besteld.. zag er zo uit als de foto op de site liet zien.. Daarnaast binnen 48 uur in huis.. en dat tijdens de feestdagen. Super service

Netjes en kwalitatief erg goed

Erg netjes en goed ivm het label met tairip als een soort van verzegeling

Prima kleding netjes afgeleverd

Bestel er met enige regelmaat top site fijne kleding

Top service. Peuterey jas in perfecte staat met een hoeslaken afgeleverd.

Ik was heel blij met mijn nieuwe winterjas. Voelde me meer speciaal door het hoeslaken wat ik erbij kreeg. Dit laat ook zien hoe netjes het bedrijf is en de klanten serieus neemt.

Goede service en levering

Top winkel!

Je word gelijk gehlopen. Supper vriendelijke verkoper bood ook wat te drinken aan supper aardig! Verder gaven ze ook nog wat advies voor het product dat ik wilde kopen en uiteindelijk blij de winkel verlaten met een nieuwe jas.

Goede winkel, met goed aanbod.

Goede service, overzichterlijke website en een mooi aanbod van merken en kleding! Heb een goede ervaring gehad tijdens het winkelen. Ook het retourbeleid is goed.

Duidelijke communicatie via de mail

Snelle levering en als klant word je goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail.

Beste online winkels voor heren kleding!!

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.