Goede service en snelle bezorging

Eerste keer besteld maar zeker niet de laatste keer. Ruim assortiment ook.

Vlotte afhandeling

Goede prijs en snelle levering!

Snelle levering. Gevraagd om het in te pakken, en het werd leuk ingepakt met zelfs een tester bij. Goede ervaring, en zal zeker vaker wat bestellen!

Zeer snelle levering en luxe kleding van kwaliteit!

Ik ben zeer te spreken over de snelheid waarin mijn bestellingen zijn geleverd. Daarnaast vind ik de producten die worden aangeboden zeker mooi en kwalitatief.

De trui die ik had besteld werd snel geleverd en de beschrijving van het product was correct.

Subliem

Wat een top service/shop .!! Maandag besteld en dinsdag in huis. Terwijl het zo druk is en ik nog moet wachten op pakketjes die ik een week eerder heb besteld bij een andere online shop Echt geweldig.. En top kwaliteit kleding. Sinds we deze site hebben gevonden. Bestel ik alleen hier voor me vriend. Plus past iets niet in je budget deze maand. Geen probleem zo bieden ze je de mogelijkheid om in 3 keer te betalen. En zorgen dat het geen pijn doet in de portomonee. Ik shop nergens anders meer ik ben een hele tevrede klant en mijn man krijgt glimlach na glimlach op zun gezicht

goede en snelle service

Goede communicatie ook als je iets retour stuurt

Mijn ervaringen met Hans Voortman zijn heel goed, mijn bestelling was zelfs in een drukke periode rond Kerst binnen 24 uur bezorgd en daarvoor verdient Hans Voortman een groot conpliment. Ik ben zeker van plan nog een keer te bestellen via Hans Voortman

Top bedrijf

Ruim assortiment en snel geleverd.

snelle levering, en de schoenen precies zoals verwacht

Uitstekend.!!

Je ontvangt je bestelling heel snel. Klantenservice vriendelijk en duidelijk En goede kwaliteiten heb een jas en mason schoenen gekocht echt top kwaliteit en je hebt meerdere betaal mogelijkheiden dat is fijn.

Goed en snel

Snelle levering en een goed product, netjes verpakt in de doos

Fantastisch!

Parajumper jas besteld! Volgende ochtend al in huis zelf met alle drukte dit jaar! Meer dan te vreden met de jas. Zeker anderen aanraden om hier bij jullie wat moois te kopen.

Super snelle levering en zeer goede kwaliteit

Bij Deze web winkel koop ik al meer dan een jaar mijn kleren als er iets fout ging dan kon dat heel snel gewijzigd worden de kwaliteit van de kleding is zeer goed ze verpakken het zo dat er zelfs geen vouwen in de kleding komt niet in een doos maar in een zak

Mooie kleding, goede service

Perfect geregeld. Snelle levering

Hoewel ik fysiek winkelen boven online winkelen prefereer, “noodgedwongen” toch maar online besteld. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Handige site, mooie collectie.

Zeer goeie kwaliteit

Het is een zeer goeie winkel waar ik al een lange tijd mijn kleding en schoenen haal, in de winkel wordt je altijd goed geholpen. Online wordt je ook goed geholpen bijv had ik een shirt wat niet geleverd was en ik stuurde ze een mail en kreeg hem de volgende dag al in huis

Snelle levering en producten top!

De kleding is van goede kwaliteit en kleding werd snel geleverd

Super nette zaak met goede service

Meerdere keren bij Voortman kleding gekocht.. zowel online als in de winkel fijne service en aardige mensen

Erg goed

Heren schoenen besteld in de drukke kerstperiode. Ondanks dat levering na 1 dag. Heel erg tevreden.

Goede zaak, met mooie merken tegen goede prijs

Mooie luxe merken, goede service en een scherpe prijs.

Super winkel met een uitstekende service

Laatst schoenen besteld en heb deze heel snel binnen gekregen. Helaas waren de schoenen iets te klein en had ik iets te snel de kaartjes eraf geknipt. Gebeld met de klantenservice en vertelde me dat het geen probleem was als ze nog ongedragen waren en heb toen een waardebon gekregen. Alles verliep heel erg soepel. Bedankt!

Aanrader!

Snelle levering en goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Snelle en goede service

Online bestelling gedaan en ivm lockdown werd het op een pakketpunt gebracht wat niet heel ruime openingstijden had. Wel op de hoogte gehouden van de status en uiteindelijk pakje op kunnen halen en ben er heel tevreden mee!

Goede verbinding met klant

De site zit goed in elkaar en toen ik bestelde werd ik direct goed op de hoogte gesteld van mijn bestelling. Ook toen door alle drukte mijn pakket later kwam dan gepland werd ik erg netjes en snel geholpen door de klanten service. Al met al een positieve ervaring en zeker een plek om vaker te bestellen.

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.