Pech onderweg

Jas gekocht binnen 48 uur korting op dit product, gelijk gebelt. Medewerker zegt helaas hier kunnen we niets aan doen. Beetje jammer dat concurrenten hier wel iets aan doen. Was een eenmalige aankoop bij deze winkel

Mooie trui, maat precies goed, snelle levering

Mooie trui, maat precies goed, snelle levering

Mooie, duidelijke website en snelle, correcte levering.

Ik kon mijn keuze snel bepalen op de site. De levering was snel en correct en van mooie kwaliteit. Mijn favoriet geworden.

Alles top geregeld netjes ingepakt en snel verzonden. Heb nooit problemen met een levering of koop.

Super fijne webwinkel

Mooie merken ! Snelle service ook met retouren geen enkel probleem . Ook vaak leuke aanbiedingen . Kwalitatief goede kleding . 1 van mijn favorieten winkels .

Goede service zoals altijd

Jas had paar fabrieks vlekjes, even naar de winkel gereden Gloednieuwe jas mee gekregen uit eindelijk. Fijne service zoals altijd met hans voortman

Snel en klantgerichtheid

Altijd snel mijn bestellingen ontvangen. Retourneren is gemakkelijk.

super site

super site echt prima geen minpunten kunnen vinden ga zo door

Goed en snel bezorgd

Artikelen snel geleverd

Top winkel

Mooie mannen kleding en assortiment en netjes optijd verstuurd

Vriendelijke service

Mooie merken, en je word prima geholpen.

Wederom top!

Goede service en een top advies!

Mooie kleding en goede service!

Snel en netjes

Snel en netjes bezorgd. Goed product. Netjes verpakt top.

meer dan prima

duurde 3 dagen om te bezorgen maar was te verwachten met black friday.

Kwaliteit en snelheid

Mooie kleding en zoals beloofd snel geleverd

Snelle bezorging goede kwaliteiten

Prima kwaliteit en snelle levering.

Snelle levering en top kwaliteit! Aanrader

Snelle levering en top kwaliteit! Aanrader

Prima service met een hele goede verzorging en snelle levering. Super winkel met mooie kleding collecties

Goede makkelijke site, goede service

Voor de eerste keer iets besteld bij Hans Voortman. Ik heb een vest gekocht voor mijn vriend, ik kon zelf bepalen welke dag ik deze binnen kon laten komen wat erg fijn is! Op tijd een track en trace code gekregen en netjes op de dag geleverd waar ik voor had gekozen en natuurlijk erg blij met de aankoop!

Nette service

Netjes verpakt

Snelle verzending, snelle reactie en mooie aanbiedingen!

2 super Mastrum truien besteld en heel blij mee. Via Instagram enige vragen gesteld en binnen een uur al reactie. Daarnaast waren de truien beter geprijsd dan bij een andere winkel bij mij in de buurt! Ik kom snel langs in de winkel.

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.