Uitstekend, snelle service. Netjes verpakt.

Perfect! Helemaal blij mee!

Stone Island trui besteld uit de nieuwe collectie. Op zondagavond besteld, dinsdagmorgen binnen. Hele snelle levering, keurig verpakt en superblij mee! Ik bestel vaker online bij Hans Voortman of koop het fysiek in de winkel. Perfecte service, fijne medewerkers die met je meedenken! Aanrader!!

Vervelend

Alarm zat nog aan de jss,en het was een heel gedoe om hem hier in de buurt te laten verwijderen

Snelle levering en top kwaliteit!!

Producten waren snel verzonden en verder heel tevreden!!

Fijne site en bestelde spullen snel in huis

Makkelijke om kleren te bestellen en ook super fijn dat je bij Hans Voortman afterpay kunt doen. Mijn zoon is helemaal fan van deze site van Hans Voortman en shopt er graag. In een woord klasse

Goeie webshop

Mijn eerste aankoop bij deze is bij ervaring erg goed gekomen. zag al eerder dat er veel goeie reviews waren en was benieuwd naar deze winkel. Het is best lastig om een webshop te zoeken waarmee je je merk kleding wilt bestellen. alles is gebaseerd op reviews via het internet.

Top snelle levering mooie producten

altijd een super service en super acties

Heel goed kwaliteit, snelle levering in Belgie

Ik ben enorm tevreden met de parajumper jas.. enorm goed kwaliteit.. neem geen grotere maat dan wat je hebt. Super tevreden met de levering. Zaterdag besteld en dinsdag heb ik het gekregen. Zeker aan te raden. En het was heel goed ingepakt.

Zeer tevreden!

Snelle levering, goede kwaliteit!

Zeer goed verzorgd.

Een zeer vriendelijke, handzame site. Complimenten.

Ruime keuze, makkelijk bestellen en snelle service

Via Google kwam ik op de website terecht. Prachtige winkel met mooie merken en ruime keuze. Ook was het bestellen erg gemakkelijk en de levering was de volgende dag al binnen. Absolute aanrader!

nette service en mooie kleding!

Zeer goed, de kleding kwam op tijd binnen en was precies wat ik ervan verwacht had. Ieder ander zou ik aanraden spullen te kopen bij uw winkel, dan heb ik het nog niet eens over het assortiment gehad, waar ik zeer over te spreken ben.

Snelle levering! Goede aanbieding!

Ik heb twee shirtjes gekocht. De prijs was goed en de levering was ook erg snel! Volgende dag was het al in huis.

Echt super

ze komen alles naar wat ze zeggen ook kwaar levering

Succesvol

Mooie nette winkel met een grote uitgebreide collectie. Goeie service en klantvriendelijk personeel.

Altijd mooie kleren

Altijd goed en op tijd en milieuvriendelijke verpakkingen.

Snelle service netjes verpakt, perfect

Prima assortiment en service zoals het hoort. Netjes verpakt duidelijke communicatie.

Scherpe prijzen voor producten van kwaliteit

Binnen een ogenblik betalen, snelle levering en kwaliteit. Daarom bestel ik mijn kleding bij Hans Voortman.

Deze winkel heeft mooie merken en leveren snel...echt één aanrader...

Snelle levering & een uitstekend service

Snelle levering & een uitstekend service

Perfect! Besteld met geen enkel probleem!

Hier een jas besteld van Parajumper, met geen enkel probleem! Goeie service en op tijd in huis! Ik zou totaal geen reden kunnen verzinnnen waarom je hier niet iets zou bestellen.

In de middag besteld en de volgende dag in huis!

Beste winkel/webshop die ik in jaren gezien heb!

Ik was op zoek naar kleding van het merk Ma.Strum. Op de site van Hans Voortman was er enorm veel keuze met daarbij duidelijke instructies over o.a. de maat. Ik twijfelde of ik een maat S of M moest hebben omdat er bij de trui "valt groot" was geschreven. Ik belde de winkel op en werd uitstekend geholpen door een lieve en behulpzame mevrouw. Ze gaf me duidelijk aan hoe de tui eruit zag, de kwaliteit van de trui én hoe maatvoering was. Zulke goede en behulpzame hulp heb ik bij o.a. Zalando, de Bijenkorf etc. niet gehad. De levering is enorm snel en je wordt meerdere malen bericht hoe de verzending van het product ervoor staat. Één woord hiervoor: Klasse!! Zelf woon ik in Oss (Brabant) dus is Hans Voortman niet zo snel een winkel/webshop die ik voorheen zou uitkiezen. Maar na deze geweldige ervaring ga ik absoluut meer kleren bij hun bestellen. Bravo en ga zo door!!

Zowel de levering als kwaliteit is dik in orde. Goed verpakt en snelle levering.

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.