Super service

Service van Hans Voortman is snel, netjes en precies zoals je verwacht bij deze winkel. Kleding was super snel verzonden (1 dag), hierover is duidelijk gecommuniceerd en de kwaliteit van de verpakking was top.

Super en snel

Schoenen besteld en de volgende dag in huis top service en duidelijke site.

Top kleding tegen een redelijke prijs.

Snel bezorgd, netjes verpakt en een uitstekende service.

Uitstekend.

Snelle levering ondanks de aangegeven drukte. Prima!

Super snel

Eind middag besteld, volgende dag eind ochtend al binnen, top

Zoals het hoort!

Mooie trui! Bedankt voor de snelle levering

Klantvriendelijk, persoonlijke hulp en snelle levering

Zowel in de winkel als online uitstekende service. Online alles makkelijk te vinden en snelle levering. In de winkel altijd goed geholpen en klantvriendelijkheid. Top zaak!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel geleverd

Uitgebreide collectie, goede prijzen en snelle service!

Mijn ervaring met Hans Voortman is zeer positief. Ze reageren snel en netjes op mails, proberen de bestelling zsm te verzenden en hanteren goede prijzen.

Heb louter positieve ervaringen met deze winkel. Mooi groot en divers assortiment van de betere merken waardoor ik eigenlijk altijd wel slaag. Ook het opsturen en eventueel retourneren van artikelen verloopt geheel volgens plan en gaat zonder problemen. Blijf hier zeker terugkomen.

Snelle levering, mooie merken

Wordt bezorgd op aangegeven dag . Ook wanneer je retour zendt is de afhandeling keurig. Zeer tevreden! Helaas is de winkel iets te ver weg om even naar toe te rijden.

Goede product snelle levering

Het product dat ik bestelde was goed en de levering was erg snel. Niks om op aan te merken!!

Duidelijke website Goede prijs Snelle levering Mooie merken

Behulpzaam deskundig en vriendelijk personeel!

Altijd goed geholpen en ga altijd tevreden de deur uit.

Snel, perfect.

Goede snelle levering en de kwaliteit van de producten zijn uitstekend!

Nette kwaliteit, snelle levering.

Het contact is zeer prettig gelopen, de levering is snel gegaan en de producten zijn nieuw en heel mooi verwerkt (met naalden opgespeld). Ik bestel er zeker vaker.

Simpel besteld en op tijd in huis.

Mooie overzichtelijke site. Bezorging uitstekend. Niet aanwezig artikel goed en snel opgelost.

Na bestelling overhemd binnen 2 dagen in huis, ging perfect.

Mooie kleding en empathisch personeel :)

Levering volgens beloftes site en door het fijne telefoongesprek met een medewerker zal het voor ons zeker een weerkomen zijn in de (web)winkel.

Een winkel vol met mooie spullen die heel snel, binnen 1 dag worden geleverd Ik heb 2 keer een short besteld en kreeg het zoals aangegeven in de mail binnen de afgesproken tijd. Betrouwbaar. Complimenten

Zonder kapsones een zaak met flair

Mooie topmerken van a tot z Klantvriendelijk en een degelijk advies en mocht er onverhoopt toch wat mis is ruilen geen probleem en staan de centjes binnen now time op je rekening!

Perfect product en goeie service

Product ontvangen voor een goeie prijs en van goede kwaliteit. Het koop proces was snel en makkelijk. De bezorging doormiddel van GLS is minder.

Goed product

Mooie zwemshort. Goed verpakt en snelle levering

Goed snel en keurige service

Meer als een aanrader

Geweldige collectie met super service!

Hans Voortman heeft een geweldige collectie en mega goede service!

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.