Als wat ik tot nou toe heb besteld was super

Top kwaliteit en service

Kwaliteit van de kleding is top. Site is handig en service is top.

Goede en snelle service, waar voor je geld. Makkelijk en goede prijzen

Goede webshop met kleurgetrouwe afbeeldingen.

Snelle levering en mooie producten!

Gewoon top!

keurig

snelle levering,keurig

Zeer snelle Levering

Mooie kleding,goede service

fijne winkel,klantvriendelijk, bezorging worden snel afgeleverd. Wij komen er vaak naar toe vanuit hengelo

Mooi snel en makkelijk

Bestellen gaat via de site heel makkelijk. Levering de volgende dag. Het het omruilen van een product gaat vlekkeloos. Binnen 2 dagen is het geregeld. Mooie goede duidelijke webshop. Met andere woorden een blijvertje voor mij

Snelle levering en achteraf kunnen betalen, nadat het product goedgekeurd is, is heel fijn

Snel binnen, goed geïnformeerd via de mail.

Snelle levering en een prachtige trui

Ik heb hier een trui besteld op zondag morgen en deze kwam dinsdag ochtend al binnen. De trui ziet er goed en onbeschadigd uit net als de verpakking.

Uitstekende levering en snelheid ervan

Alles volgens verwachting!

Alles volgens verwachting en geen verrassingen achteraf!

Mooie producten. Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Product als omschreven en prachtige kwaliteit

Goede webshop met super service en snelle levering

Goede webshop met super service en snelle levering

Super service

Al jaren klant en altijd geweldige service. Ik koop bijna alleen nog hier m’n kleding

Altijd goede en snelle service.

Goede en snelle service. Kleding is ook altijd naar wens. Zit altijd goed

Uiteraard uitstekend !!!

zit goed de kleding en kwaliteit uitstekend!!!! Ben zeer tevreden klant....

Snelle levering en goede communicatie.

Ik ben heel tevreden met de service die word geboden. Producten zijn goed en netjes geleverd.

Mooie artikelen en vriendelijk personeel.

Ik had schoenen gekocht van Mason Garments. Na een snelle levering bestonden de schoenen uit 2 verschillende maten. Ik heb contact opgenomen met de winkel en ik werd vriendelijk geholpen. Nadat ik de schoenen retour had gestuurd werden de nieuwe schoenen de volgende dag alweer geleverd.

Uitstekende service en kwaliteit

Pakketje komt enorm snel en netjes verpakt binnen. Bestel wel vaker bij Hans Voortman, maar echt uitstekende service en kwaliteit!

Topervaring!

Fantastische schoenen en een welverdiende 5 sterren review vanwege de supersnelle levering. Ik zou deze webshop dan ook zeker aanbevelen!

Je krijgt wat je besteld!

Je krijgt wat je besteld, geen last van na levering omdat het niet op voorraad is.

Snelle, vertrouwde levering!

Producten zijn van goede kwaliteit en worden veilig geleverd. De site is overzichtelijk, waardoor je alles goed kunt vinden! Hele mooie aanbiedingen!

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.