Ruime keuze en snel geleverd

Prima winkel, mooie kleren.

Prima winkel, goeie service en mooie kleren. Enigste minpunt in de verzending met gls, postnl toch een stuk sneller en makkelijker te volgen met track en trace.

Vloerkleed besteld, mooi op tijd ontvangen. Super goed verpakt.

Altijd op tijd en netjes verpakt

Top levering en top kwaliteit

Ik doe vaker bestellingen bij Hans voortman. Deze worden altijd snel en keurig bezorgd. De kwaliteit prima. Mocht je een keer iets willen retourneren is dat geen probleem en creditering volgt dan snel. Verbeterpunt: jammer dat je bij ruilen wel de retourkosten zelf moet betalen.

Uitstekende service en snelle verzending

Prachtige kleding die snel wordt thuisbezorgd.

Super snelle levering en zeer tevreden met het product

Klantvriendelijk

Ik heb een online bestelling gedaan en deze werd keurig netjes volgens afspraak de volgende dag geleverd

Top!!

Snelle service, mooie merken, helaas te ver weg om regelmatig te shoppen maar online is mooi overzichtelijke website. Dus goede ervaring!

Top prijs/kwaliteit

Goed kwaliteit, snelle levering.

Mooie pull , fijne pasvorm

Snelle levering , in een simpele verpakking zonder veel restafval. Prima

super

ik zocht al een tijdje een woolrich jas en vond hem bij hans voortman. bestelling en aflevering waren super snel. deze staat nu in mn vaste rijtje webwinkels

Mijn bestelling: Stone Island Sofshelljacket. Ik was erg tevreden over eigenlijk alles! De betaling was snel en veilig, de levering was snel en op een duurzame manier. Ook het product viel natuurlijk erg in de smaak. Ben er heel erg blij mee!! Ik besteld hier meer!

Goede klantenservice

Trui in verkeerde maat geleverd, uiteindelijk een nieuwe met de goede maat gekregen en de verzend kosten netjes gedekt.

Top geregeld

Pakketje besteld en volgende dag in huis alles was duidelijk

Prima, snelle levering

Aanrader

Top kleding, en super snelle service!

Online een jas besteld, en de dag erna al geleverd.

Goede ervaring

Product ontvangen zoals beschreven. Snelle verzending en goede info.. Top zaak

Goede en snelle service

Pakket netjes verpakt

Pakket was netjes verpakt en zo ook de levering zoals was aangegeven op de site, volgende dag in huis. Toppie

Super gemakkelijk en snel geleverd

Prettige webshop er overzichtelijk. Mooie collectie en snel geleverd! Ga zo door! Gr stefan

Keurige perfecte levering !

Kwaliteit en een hele fijne verkopers , zowel in de winkel als online perfect!

Erg goede hulp

Mijn ervaring is erg goed en ben dan ook erg tevreden over het product en de bezorging ervan

Efficient

Alles stond duidelijk vermeld en de website is erg gebruiksvriendelijk, ik zou zeker nog eens bestellen.

Prima service, snel in huis.

Mooie kleding en snel in huis. Wat wil je nog meer.

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.