Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Veel keuze uit mooie merken.
22 April 2022
Mark
Uden
Prima en overzichtelijke site
P.R.
Alkmaar
Voortman kon als enige de jas voor een goede prijs zeer snel leveren
Randy
Hengelo
Dat het elke keer weer een feestje is om hier te bestellen. Snelle levering, hele goede kwaliteit wat lang mee gaat en nooit gezeur of gezeik! Top zaak eerste klas!
Stefan Postma
Lemmer
20 April 2022
Ronald
Siddeburen
2 polo's besteld van CP Company en Tommy Hilfiger. Binnen 2 dagen in huis en de maten kloppen zoals omschreven. Zeer tevreden
19 April 2022
Patrick
Rheden
Mijn bestelling kwam binnen echter bleek ik mij zelf te hebben vergist in een maat bij een trui. Dus voor retour aangemeld en opgestuurd en kreeg ook heel voorspoedig en zonder gezeur een trui in de gewenste maat terug. Al met al een fijne webshop!
18 April 2022
Noah
Meppel
Het bestellen ging snel en soepeltjes en was ook mooi op tijd met leveren.
15 April 2022
ivo
Kerkrade
Ik beveel anderen ook bij Hans Voortman te bestellen!
Martin van Heukelem
Bedum
Erg vriendelijke personeel, leuke winkel om in rond te lopen en de kwaliteit is altijd top! Zeker een aanrader om je merkkleding te kopen!
Melvin
Deventer
Fijn dat de verpakking verzegeld is! Mooie kwaliteit spullen en snel verzonden.
Bowie
Cruquius
Echt van a tot z Top geregeld En bezorging petje af Hans voortman echt een zaak Van woord bij daad
Pascal
Heinenoord
Tevreden over de service
Nicole
Hoensbroek
Een hele fijne winkel om kleding te kopen. Ik ben er zeer content mee. Ook betrouwbare levering.
Gerbert
Zwolle
Op tijd geleverd en geseald. Ik vind het fijn dat er een “veiligheidssticker” op zit, omdat het wel een duur iets was. Heel tevreden met de levertijd en het product.
12 April 2022
Tessa
Cuijk
Wat een een snelle levering top kwaliteit
Patrick
Dantuma
Ik ben al jaren vaste klant bij Hans Voortman. Vanuit Friesland ga ik twee keer per jaar naar Rijssen voor kleding. De bediening is goed en de service is nog beter. O ja, en de koffie staat altijd klaar.
Heerke
Berltsum
Heb hier voor het eerst geshopt en is me goed bevallen. Snel en zorgvuldig geleverd.
Michael
Tilburg
Professionele hulp
Fred
Vredegoor
Heerlijke rustige mensen, ze hebben mij geholpen met retourneren. Ook al kon ik mijn product niet meer retourneren (geen kaartjes meer) hebben ze het toch voor me gedaan. Dikke pluim!
Robin
Groningen
Super makkelijk een online bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis zoals beloofd ! Top service.
Rick van der Veeken
Tilburg
Prachtige kleding en snel geleverd. Voor het eerst besteld en ga dat zeker vaker doen!
9 April 2022
Ingrid Paans
Vught
Voor de 1e keer wat besteld, volgende dag al in huis. Netjes en snel. Ga zeker hier nog een x wat bestellen.
9 April 2022
Judith
Ossenzijl
Fijn aanbod ! En super netjes en snel verzonden .
8 April 2022
Koster
HEILIGERLEE
Goed werkende site, gemakkelijk zoeken naar de juist maat, Snel bestel en betaal proces. Duidelijk levering info en GLSNL is in mijn ogen de beste bezorgservice in Nederland (komt wel op de beloofde tijd) Dus zeer positief!
7 April 2022
Marcel
Amsterdam
Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.
Haarstraat 46
7426AR Rijssen