Goede kwaliteit

Goede kwaliteit voor een goede prijs deze massieve wielen voor steekwagen. Blij mee

snel en duidelijk

Bin heel tevreden op Service

Was op zoek naar banden en ben bij jullie terechtkomen ben met jullie service tevreden

Snelle en verzorgde levering

Zie hierboven

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven en tevreden van. Sommige producten op de website waren niet volledig met afmetingen, anders had ik nog wat andere dingen aangekocht.

Snelle en goede service

Pakket al de volgende dag geleverd waardoor geen vertraging met het werk.

probleemloos afgehandeld

Banden zonder problemen gemonteerd ze zien er echt stevig uit. Levering prima verlopen Groeten Luc

Goede prijs/kwaliteit verhouding .

Goede service , zijn steeds bereikbaar , snelle levering en vriendelijk .

top

top

Geweldig meedenkende medewerkers

Via de site van Banders had ik twee steekkarwielen besteld met sluitdoppen. Via mail en app kreeg ik een melding dat ze dachten dat ik mogelijk een foute bestelling had gedaan. Telefonisch contact opgenomen en toen ben ik zeer netjes en en meedenkend geholpen. Ik had het inderdaad niet goed gedaan. Een geweldige service van zeer klantvriendelijke en meedenkende medewerker. Dat kom je nog maar zelden tegen!

Snelle en verrassende zending

Ik had bandjes voor de steekwagen besteld. Het ging om een partij in de aanbieding met een bobbel in het wiel. Toen de wielen kwamen was er niets te zien van de bobbel en waren de bandjes mooi opgepompt. Top!!!

Vervelend dat jullie blijven vragen om reactie

Gewoon goed

Snel en correct geleverd.

Zijn duidelijk en zeer netjes wat levering betreft.

Na dat ik mijn bestelling had gedaan en betaald, waren de goederen snel bezorgd. En product zag er ook goed uit.

Vlotte reactie via whatsapp

Goed en duidelijk Bestel programma. Nette prijzen en goed verpakt

Fijn bedrijf, goede service en snelle levering.

Ik ben 200% tevreden. Goed materiaal ontvangen en kreeg na 18.00 uur gewoon antwoord via mail op mijn vraag. Geen robot maar heel persoonlijk. Een klein onderdeel zat niet bij de levering en werd direct nagestuurd. Super geholpen.

Duidelijk snel en prima product

Op tijd geleverd en goed verpakt dus top

Mijn ervaring is top

mooi op tijd en goed

Besteld en na paar dagen al in huis Prima

Niks ontvangen

Nog niks ontvangen, ook geen verzend link. Alleen emails met de vraag hoe mijn ervaring is

Banden voldoen aan de verwachting en snel geleverd.

Eenvoudig bestellen en snel geleverd!

vlotte behandeling van de firma

Mijn zending nr 05132997752852 overgedragen op 19/11/2024 aan de pakketdienst is nog steeds niet aangeboden. Erger nog het is op retour naar de afzender. Dit volgens de traject volger.

Snelle levering, mooie prijs, goed product

Wielen besteld, binnen 2 dagen binnen, precies wat ik zocht.

Goed product,snelle verzending

Duidelijke foto's en prima kwaliteit en goed verpakt en snelle verzending

Moerheimstraat 79

7701CC Dedemsvaart

06-231 241 34

Over Lip.nl

Wij zijn een webshop met heel veel banden en wielen voor o.a. kruiwagen, skelter, bolderkar, steekwagen, zitmaaier en scootmobiel. Wij hebben de website laten keuren door Thuiswinkel.org zodat klanten veilig en vertrouwd bij ons kunnen bestellen. Ons streven is om zo snel mogelijk de bestelling bij de klant te bezorgen. Heb je tips of opmerkingen? Mail deze naar [email protected]. Moerheimstraat 79 7701CC Dedemsvaart 0523859629 0623124134 Instagram, Facebook en TikTok @lip.nl