Prima bestelling

Goeie site, scherpte prijzen en snelle afhandeling. De twee wielen voor een goedkope steekwagen waren zeer scherp geprijsd. Doordat er lagerbussen met flens op de naaf waren gemonteerd, was de naaf zo'n 3 mm te lang voor montage op de as van de steekwagen (met een plaatje en splitpen). Makkelijk opgelost door lagerbus er af te tikken, met een afbraamschijf de naaf een paar mm korter slijpen, lagerbus terugplaatsen, perfect!

Snel en goed

Goede website, scherpe prijs, snelle levering

Zie boven.

Snelle levering!

Snalle levering, en een goed product!

Na telefonische info, banden besteld en vlotte afhandeling !

Banden waren nodig voor een steekwagen; de binnenbanden waren nog okay en de deelbare velgjes ook. Na eerst telefonisch contact - voortreffelijke voorlichtende informatie gekregen - de bestelling online gedaan en vlotte afhandeling. Steekwagen is inmiddels weer in gebruik !

Gemakkelijk besteld en keurig binnen afgesproken tijd geleverd.

Aanrader als je bijvoorbeeld een wiel of band voor kruiwagen nodig hebt. Bestellen was gemakkelijk en band werd conform afspraak geleverd.

Snelle en correcte levering.

Zaterdag besteld,maandag erop reeds geleverd, dank voor de snelle levering.

Uitstekend.

Zeer snelle service en prima producten aan een betaalbare prijs.

Prima en snelle levering.

Er zijn overal velgen en banden te koop , maar niet overal met as- diameter van 25 mm (in mijn geval) voor steekkar

niet tevreden

pakje niet geleverd in de voorziene box wel zelf af te halen in postpunt

Mooie overzichtelijke website

Bestelling volgende ochtend al in huis. Alles zoals beloofd en besteld. Echt top

Snelle service en spot goedkoop

Had bandjes nodig voor een bolderkar was bij gamma geweest €25 voor bandje praxis bijna €30 maar banders verkocht me 2 stuks inclusief bezorging voor €16,50

2 wieltjes besteld en ontvangen echter 1 zonder lagers na kort bellen en appen werd de lagers toegezonden. Mooie service toch

Snelle levering en prima product.

Prima vervanging voor mijn luchtbanden van mijn steekwagen.

Duidelijke website. Ruime keuze.

Super tevreden over de service.

Vriendelijke en hulpvaardige klantenservice.

snelle toezending van de bestelde goederen.

Goede website waarop je snel de bandjes vindt die je nodig hebt. Correcte mailberichten over verwerking en verzending.

Na eerst de verkeerde maat band te hebben gekregen, is dit heel snel en netjes door hen opgelost.

Prima assortiment banden en vlotte levering

Ik had een band/wiel voor een steekwagen nodig. Ff duckduckgo-en en daar kwam banders langs met een goede keuze en strakke prijzen. Bestellen en leveren gaat probleemloos

zeer goed

snel besteld vlug geleverd

Prima en snelle levering

Ik heb een tubeless band besteld. Het was mooi geweest als je bijhorende producten te zien krijgt onderaan je winkelmandje. Zo had ik bijvoorbeeld geen idee van de speciale “lijm” die ik nodig heb bij het monteren van deze band. Gr Dennis

De wieltjes voor de bolderkar waren niet meer te verkrijgen. Gelukkig vond ik hier de juiste binnenband en buitenband om ze te maken. Aan een goede prijs. De service was ook super snel. Communicatie top. Dankjewel voor de goede service.

Vlot geleverd, grote keus

Eenvoudig bestellen en snelle levering.

Duidelijke site, prima prijs en snelle levering

Binnen band

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had kreeg ik een bevestiging van de bestelling in de mail. Vervolgens werd ik helemaal op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling dat was zeer prettig. Ik had het bandje nodig voor mijn Barrow (karper kruiwagen) dus kon even niet vissen maar dankzij Lip was dat maar 1 dag en kon ik de volgende dag er alweer op uit. Mijn volgende banden worden bij Lip besteld, voordelig en snel. Bedankt voor de goede service.

79 Moerheimstraat

Dedemsvaart 7701CC