Correct, senl service

Bestelling snel angekimen. Prima product

Snelle en correcte levering

Volgende keer wanneer ik onderdelen nodig heb bestel ik hier terug

Snelle een goede service

Alhoewel de geleverde bandenmat niet overeen kwam met de bestelde bandenmaat, ontving ik dezelfde dag als de originele levering reeds een retour bon en werden de banden met de juiste maat de volgende dag reeds geleverd. Zeer vlotte en vriendelijke afhandeling aan de telefoon!

keurig geregeld

Steekwagen banden besteld om een centreer-set voor een trailer te maken. De geschikte en juiste asjes op de website gevonden en besteld. Na een paar dagen de zaak thuis en aan de slag gegaan. Centreer-set is klaar en is gemonteerd aan de trailer.

Een band die weer rolt!

Enkele jaren hier 2 wielen gekocht voor dubbele kruiwagen. Erg goed bevallen, ook het telefonisch contact met Caroline. Om verzendkosten te besparen kocht ik voor een weinig gebruikte zware ijzeren kruiwagen een anti lek wiel bij een grote webshop. Ik dacht anti lek is anti lek. Nee dus: na een dag zat er een deuk in de band omdat ik de volle kruiwagen een paar uur had laten staan, in de volgende maanden rafelde de band af tot hij niet meer rolde. Wederom bewezen dat goedkoop duurkoop is. Een nieuw wiel weer besteld bij Lip. Heel snel in huis, alles paste en de kruiwagen loopt weer als een zonnetje! Wel een beetje lastig welk wiel je nou moet kiezen, al staat er een goede beschrijving bij. Deze is iets zachter en dat gevalt goed!

Een tip aan jullie verzend niet meer via postnl het kwam 5 dagen later aan en niet op het ingevulde aderes maar op een servicepunt van postnl jammer dit

Bestellen makkelijk, verzending via post nl super traag

De bestelling ging vlot, maar de verzending en bezorging was erg traag. Heb meer dan 5 dagen moeten wachten

vlotte service

snelle en vlotte afhandeling

goede webshop met alle, soorten skelter banden (en andere)

Ik had een afwijkende maat buitenband voor een bergskelter nodig en vond deze bij banders (400x6). Was snel geleverd. Veel soorten en maten in hun webwinkel. Aanrader.

uitstekend

snelle en goede bestelling

Goed en snel

Smorgens besteld en de zelfde dag kunnen afhalen, kwaliteit prima.

alles goed verlopen.

Snelle levering.

prima zeer snel geleverd

voor de 2de maal wielen gekocht en weer was het prima in orde1

Een tevreden klant

Ik was op zoek naar nieuwe binnenbanden voor mijn 10 jaar oude mutsy wandelwagen. Nergens kwam ik verder, want mutsy bestaat helaas niet meer. Bij toeval kwam ik op jullie site terecht omdat ik erachter kwam dat de maat binnenbad hetzelfde was als een skelterband. En met de snelle verzending en goede service heb ik nu weer 4 nieuwe binnenbanden op mijn wandelwagen.

Er is geen

we bestelden en betaalden het bandnummer 3.00.8 voor de scootmobiel en de winkel stuurde 2.50.8 voor de trolley.

Gewoon goed

Gewoon snel en goedkoop

Veel keuze en zeer vlotte afhandeling

Kon nergens een binnenband vinden voor mijn kruiwagen totdat ik op deze site de goede maat vond

een verrassend prettige ervaring

Vlot, to the point en netjes verzorgd. Fijn om te ervaren dat het ook nog zo kan!

netjes optijd geleverd

Netjes en optijd geleverd

Prima Service, snelle levering!

Twee banden besteld voor de boottrailer (boeggeleiders) de banden zien er goed uit en ik ga ze volgende week hopelijk monteren na het varen :-)

als nodig bestel ik hier weer

Gelukkig niet wekelijks nieuwe banden nodig. Had er nu twee klein formaat nodig. Op de site duidelijk de maatvoeringen aangegeven.

Prima webshop

Hoewel mijn bestelling niet compleet was, was de opvolging super en binnen no time was alles geregeld.

Wat een top service!

Helaas werd mijn pakket niet bezorgd door Postnl, blijven hangen of kwijtgeraakt. Banders opgebeld en zelfde bestelling direct nog een keer opgestuurd. Mocht het eerste pakket toch nog aankomen hoeven wij deze alleen maar te weigeren. Wat een top service, een aanrader,

Superaardig en snelle levering.

Ik twijfelde bij de aankoop van een kruiwagen-wiel (was de as-lengte wel goed ?). Laat in de avond per mail nog een aanvullende vraag gesteld en direct een antwoord van Caroline Lip zelf. Echt TOP. Ik kon zo de aankoop direct en vol vertrouwen doen. Levering ook keurig. Dank daarvoor. Mijn kruiwagen kan weer even mee.

79 Moerheimstraat

Dedemsvaart 7701CC