Snel geleverd, en goed product.

Antie lek kruiwagenwiel.

Word echt snel gelevert

Snel bezorgd en goed op de hoogte gehouden

Ik heb een binnen en buitenwiel besteld voor de skelter, maar heb deze nog niet kunnen monteren. Dus kan daarover niet een opmerking doen. Wel heb ik het pakket snel ontvangen.

Gisteren besteld en vandaag al binnen. Supersnel en supergoed.. precies zoals beloofd. Prijs uitstekend.

Duidelijke site met grote keuze

Op de site kon ik deze binnenbandjes voor een scootmobiel makkelijk vinden. Prijs is netjes en levertijd redelijk vlot .Op uw website geeft u het gebruik bij scootmobielen nog niet aan, kunnen er ook bij dus. Groet Johan

Goede prijs, snel bezorgd

Ik heb een anti-lek kruiwagenwiel besteld op dinsdag en op woensdag lag het al in het afhaal kluisje van post.nl Het wiel ziet er goed uit.

Prettig geholpen aan de telefoon

Samen zoeken naar een oplossing voor mijn probleem. Super service.

Super behulpzaam, razend snel, helemaal top!

Ik zocht wielen voor een oud 4-wielig karretje waar kuilgras mee naar de paardenboxen wordt gereden. Afwijkende asgat maat, afwijkende aslengte. Na lang zoeken op het internet kwam ik op Banders.nl. Caroline Lip liet me het juiste product zien op de site van Banders.nl en de volgende dag had ik ze al in huis. SUPER!

Gemakkelijk te bestellen

Duidelijke site en ik vond de binnenband gemakkelijk te bestellen voor de kinderwagen

Zeer correcte afhandeling van de bestelling (4 volle wielen voor zijn zelfgemaakte bolderkar).

Ik had zelf een zware bolderkar gemaakt en deze uitgerust met vier luchtbanden uit een doe het zelf-zaak. Na amper twee maanden stonden drie banden lek. Ik wilde daarom antilekbanden. Ik wilde niet terug naar de doe het zelf-zaak en ik ging op internet op zoek. Ik kwam vlug uit bij jullie. Ik heb direct besteld (vanuit België). 's Anderendaags al geleverd via PostNL. Prima service.

Prima meegedacht!

Ondanks dat het maar om één bandje voor een speciale toepassing ging, heeft Banders (Caroline) prima meegedacht bij het vinden van een oplossing.

Duidelijk, snel en keurig en perfect

Blij met mijn steekwagen maar een lekke band helpt daar niet bij. Vooral als ze poreus worden. Dus snel en vertrouwd zoeken op internet en Lip.nl gevonden. Daar de oplossing gevonden en zelfs nooit meer een lekke band. Past perfect!

Goede en snelle service

Goede service en snel

Fantastisch 5sterren

Banden om de scootmobiel gelegd en rijden maar weer de levering was er binnen 2dagen super geregeld nogmaals bedankt

Super goed

Super snel geleverd en heel goede kwaliteit

Super snelle service zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Super snelle service binnen de 20uur geleverd in België vandaag bestellen morgen middag staat het al aan de deur geleverd keurig ingepakt

alles goed geleverd

We hadden nieuwe banden voor de maaitrekker nodig. Op de website snel gevonden en ze waren op voorraad. Binnen een paar dagen netjes geleverd.

Prima prijs/kwaliteit..snel geleverd

Eindelijk kan ik mijn steekkarretje gebruiken , zonder de bandjes te repareren/oppompen

Steekwagenwiel

Snelle levering van een binnenband voor mijn steekwagen,

Snelle service, prima kwaliteit

4 bandjes nodig voor stevige buitenkar in parkje. Laten adviseren. Prima keuze gemaakt. Afgehandeld via whats app en zelfde dag nog opgehaald.

Goede producten voor een correcte prijs

Het is niet de eerste keer dat ik een wiel en/of band bestel bij Banders; de levering is altijd keuring volgens afspraak.

Vriendelijk, snel geholpen en super snel in huis

Wielen voor skelter besteld past perfect!

Goede ervaring en snel geleverd.

Super service

Dinsdag avond besteld, vrijdag middag de juiste banden al mogen ontvangen aan een eerlijke kostprijs, waarvoor hartelijk dank.

79 Moerheimstraat

Dedemsvaart 7701CC