Bedankt voor de dikke 10! We zijn blij dat de banden snel bij u zijn geleverd! 😍
Bedankt voor de review Patrick! Ja het overleg verliep goed!
Bedankt voor de review! We zijn er blij mee! 😍
Wat een mooie review! Bedankt, en super dat u weer kunt rijden met de fiets!
Bedankt voor de review! Zo blij mee! 😍
Bedankt voor deze mooie review! Echt leuk om te horen dat het wiel zo goed bevalt!
Aahh super bedankt voor de mooie review! Echt leuk! Ja soms kan er wat misgaan. Bedankt voor het begrip!
Fijn om te horen, bedankt!
Bedankt voor de review! ⚽
Mooi om te horen dat het goed past. Bedankt voor de review!
Top om te horen dat t een goed wiel is. Bedankt!
Bedankt voor de mooie review!
Bedankt voor deze goede tip! Ga ik doen. En ook bedankt voor deze mooie review!
Bedankt voor de dikke 10. Echt leuk! En mooi om te horen hoe vlot het kan verlopen!
Zo kon er weer snel gemaaid worden. Bedankt voor de mooie review!
Bedankt voor de mooie review! Super dat de binnenband snel was bezorgd!
Bedankt voor de mooie review! Dat zijn hele goede mooie banden!
Ahh bedankt voor de mooie review! Graag gedaan.
Fijn dat de ervaring met onze webshop goed is bevallen. Bedankt voor de review!
We doen ons best om zo snel mogelijk te verzenden! Bedankt voor de review!
Graag gedaan! Bedankt voor de mooie review!
Het verloopnippel is zo handig om banden op te pompen als je geen compressor hebt. Fijn dat het zo goed lukt. Bedankt voor de review!
Wat fijn dat je zo tevreden bent! En ook nog eens de moeite neemt om een review te plaatsen. Ik ben er heel blij mee! Bedankt!
Wij zijn een webshop met heel veel banden en wielen voor o.a. kruiwagen, skelter, bolderkar, steekwagen, zitmaaier en scootmobiel. Wij hebben de website laten keuren door Thuiswinkel.org zodat klanten veilig en vertrouwd bij ons kunnen bestellen. Ons streven is om zo snel mogelijk de bestelling bij de klant te bezorgen. Heb je tips of opmerkingen? Mail deze naar info@lip.nl.