Vlotte communicatie en levering

Met websites die je niet kent, weet je het maar nooit... Een prettige ervaring, en voor herhaling vatbaar. Wanneer er vragen zijn worden die, ècht waar, 24/7 beantwoord... Ik gun deze mensen ook vrije tijd! Ik begrijp dat het nu lijkt alsof ik familie van de eigenaar ben... Nee dus. Ik kan er niets anders van maken, het was een weg prettige ervaring

Levering is heel slecht verlopen

Na een dag of 4 nog niets ontvangen te hebben stuurde ik een mail, geen reactie gekregen, 2 dagen later een nieuwe mail, hierop werd wel gereageerd met de mededeling dat er in mijn adres iets stand want hun systeem niet aannam (25/V01 wat staat voor 1ste verdieping) Nog nooit problemen gehad hiermee, ik heb dit dan maar aangepast naar 25/01 en hoera de dag nadien was het pakje geleverd, ik vraag mij wel af wat er zou gebeurd zijn mocht ik geen tweede mail gestuurd hebben en of het verhaal van het adres niet gewoon een verzinsel was om niet toe te moeten geven dat ze de bestelling gewoon kwijt geraakt zijn????

Snel en duidelijk

2 binnenband voor skelter

Perfect afhandeling van de bestelling

zeer duidelijke op internet en bestelling is correct

Prima banden voor grasmaaier.

Snelle en duidelijke afhandeling

Heel positief

waren moeilijk te monteren

Als het wiel om de as was aangebracht, dan was het gaatje in de as, waar de splitpen in moet, slecht te bereiken. ik heb dat met een spijkertje, half ingeslagen moeten oplossen. De wielen zien er prima uit.

Fantasties

Vlotte service, snelle levering ,kwaliteit!

snelle goede levering

heel goed

Super snel geleverd.

Top!!!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

snelle levering.

Snelle levering; alleen is er 1 ventieldopje niet meegeleverd.

De banden die ik besteld had passen goed op de 100 jaar oude step. Super blij mee.

Creatief en oplossingsgericht

Ik had een foutje gemaakt in het bestelproces. Gebeld en in no time opgelost. Super

En volgens mijn een goed product Voor een redelijke prijs

Correct en volgens afspraak

Deze banden waren voor een gocart waar nu de tweede generatie mee crost. ik content, kinderen content. en waarschijnlijk Banders ook content gr. Freddy.v.v

Prima website

Prima service door goede aandacht of het bestelde product wel goed gekozen is.

sublieme klantenservice

ik had bij mijn bestelling fout adres gegeven. Ondanks het pakketje al vertrokken was hebben zij dit kunnen aanpassen waardoor het netjes bij mij werd afgeleverd

technisch uitleg vooraf over banden blijkt correct te zijn.

Kwaliteit van mijn banden kan beter na een jaar gebruik beoordeeld worden.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering

Mijn eerste ervaring met Banders maar is mij zeer goed bevallen! Doe ik zeker vaker!

Snel en correct

Bestelling netjes en snel geleverd. En er werd zelfs nog even via Whatsapp gecontrontroleerd of de bestelling klopte omdat ik een niet vaak voorkomende maat banden had besteld. Dat is echt meedenken!

Nieuwe skelterband besteld, was zo binnen. De kinderen kunnen weer rijden! Enorm bedankt.

Vlotte levering, heldere communicatie

Voor herhaling vatbaar

banden goed ventiel te kort

snelle levering jammer dat ventiel te kort is voor scootmobiel

Snel, goed en goed geprijsd

Moerheimstraat 79

7701CC Dedemsvaart

06-231 241 34

Over Lip.nl

Wij zijn een webshop met heel veel banden en wielen voor o.a. kruiwagen, skelter, bolderkar, steekwagen, zitmaaier en scootmobiel. Wij hebben de website laten keuren door Thuiswinkel.org zodat klanten veilig en vertrouwd bij ons kunnen bestellen. Ons streven is om zo snel mogelijk de bestelling bij de klant te bezorgen. Heb je tips of opmerkingen? Mail deze naar [email protected]. Moerheimstraat 79 7701CC Dedemsvaart 0523859629 0623124134 Instagram, Facebook en TikTok @lip.nl