Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Er zat 1 band tussen die niet goed was,werd zonder problemen vervangen dat is wat ik noem prima service
Rinie
Vlijmen
Jazeker moet dat, snel vervangen en weer rijden! Dankjewel voor de review!
Onlangs banden besteld voor een zitmaaier. Banden zijn oké. Echter waren deze dusdanig verpakt dat ik men twijfels erbij had of ze op de velgen te leggen zijn. Zoals verwacht, is dit niet met standaard garage materiaal uit te voeren. Hiervoor moet je een “luchtkanon” aanschaffen, zodat de druk er ineens op staat. Snap dat het voor het versturen zo klein mogelijk moet zijn, maar banden in een “driehoek” opsturen, komt niet ten goede van de banden te leggen.
Beveelt niet aan
Remco de kesel
Hulst
Prima bedrijf en producten.
Patrick
Vorden
17 July 2024
Jan
Gersloot
Snelle levering en het product zoals omschreven op de website.
16 July 2024
Gewoon goed
14 July 2024
Tonnie De Swart
LATHUM
toppie kan niet anders zeggen.
12 July 2024
Aad Schol
Sommelsdijk
Verplicht vak in dit geval belachelijk.
Arno Stam
Oostrum
Duidelijke web site prijs kwaliteit prima in orde
John
Steenbergen
Voor mijn steekwagen 2 bandjes ( met velg) besteld in het weekend! Ik kreeg de dezelfde dag al een bevestiging en voor ik het wist had ik de bandjes in huis! Echt goed!
Marcel
Deurne
Telefonisch zeer goed geholpen. Zending op tijd afgeleverd.
9 July 2024
Gerard
Dalfsen
Fijn dat we goed konden helpen. Bedankt voor de mooie review!
De bolderkar banden zien er tot op heden mooie en goed uit. Hopen dat de lucht ook in de banden blijft.
8 July 2024
Jan
Markelo
Dankjewel voor de review! Dat hoop ik ook :)
Zeer goed.
8 July 2024
Luc
Denderwindeke
Buiten- en binnenband razendsnel geleverd in Belgie tegen een redelijke prijs.
7 July 2024
Johnny Veldhuis
Poppel(B)
Een groot assortiment tegen een redelijke prijs. Een goede website en vlotte leveri8ng.
6 July 2024
Bert
Oostburg
De bestelling ging super, het snelle opsturen was top. Helaas iedere dag van post nl een bericht sorry we kunnen de afspraak niet nakomen.
Yvonne
De westereen
juiste wielen adequaat geregeld chapau
Job
Brons
Voor de kruiwagen een nieuwe binnen- en buitenband besteld. Branders biedt mogelijkheden, levert snel en goed. Hoop dat er lang gebruik van gemaakt kan worden
Henk
Aalten
Goede overzichtelijke website en zoekfunctie, snelle levering zoals beloofd.
2 July 2024
Rudy
Evergem
Zoals en webshop hoort te zijn.
30 June 2024
kurt verschueren
Hever
Bedankt voor de review! We doen ons best :)
Na het doen van de bestelling werd er persoonlijk contact met mij opgenomen. Er werd gevraagd voor welk type bolderkar ik de band nodig had en toen werd direct geadviseerd een ander product te gebruiken. Meteen werd het juiste product verstuurd en het verschil in kosten werd teruggestort. Super goed meegedacht dus! Bedankt!
29 June 2024
Maaike de Natris
Best
Band en binnenband voor kruiwagen aan zeer betaalbare prijs. Alles zoals beloofd snel en correct geleverd. Aanrader!!
26 June 2024
Pat
VLIMMEREN
Mijn eerste ervaring met Lip is geweldig. Per ongeluk had ik de verkeerde maat besteld. Kreeg gelijk een retour label en nieuwe order werdt per direct verstuurd. Super klantenservice! Goede kwaliteit banden! Elke levering komt met bandenvet, precies genoeg voor (de)montage.
25 June 2024
Gerard
Terwolde
Dankjewel voor de mooie review. Zo leuk om te lezen hoe het ervaren wordt in de webshop.
Lip.nl is goed aan te bevelen makkelijk bestellen en betalen Bezorging door TNT is dan daartegenover weer zeer slecht het bestelde wordt niet op de aangegeven dag afgeleverd
24 June 2024
Gerard Raven
Leek
Wat jammer dat het bezorgen niet zo goed ging! We hebben het doorgegeven. Maar fijn alsnog deze 8 te ontvangen. Dankjewel!
Wij zijn een webshop met heel veel banden en wielen voor o.a. kruiwagen, skelter, bolderkar, steekwagen, zitmaaier en scootmobiel.
Wij hebben de website laten keuren door Thuiswinkel.org zodat klanten veilig en vertrouwd bij ons kunnen bestellen.
Ons streven is om zo snel mogelijk de bestelling bij de klant te bezorgen. Heb je tips of opmerkingen? Mail deze naar [email protected].
Moerheimstraat 79
7701CC