Limes 64
3176TE Poortugaal
Wij zoeken merken die goed zijn voor jou. Ons doel is om niet alleen maar producten te verkopen, maar ook om jou te informeren over het merk en de producten zodat je altijd de juiste keuze kan maken en nooit voor teleurstellingen komt te staan. Bovendien kopen wij al onze producten in van de officiële leverancier en zijn dus altijd op de hoogte van ons assortiment. Bij ons vindt je misschien niet alle bekende merken die iedereen aanbiedt, maar alleen merken die wij persoonlijk hebben beoordeeld en goedgekeurd op verschillende eigenschappen als kwaliteit, duurzaamheid en authenticiteit. Hierdoor kunnen wij met zekerheid melden dat al onze merken de beste in zijn soort zijn. Daarom zeggen wij bij bij AboutOurBrands: It's all about you!