Veel te laat bezorgd

Ik heb voor mijn vaders verjaardag een borrel plank besteld, zijn verjaardag is nu 2 dagen geleden en de plank nog steeds niet bezorgd. Echt zó vervelend en slechte service. Hele verrassing naar de maan.

Heerlijk!

Voor mijn vaders verjaardag heb ik hier een zelf samengesteld 'snackpakket' besteld, oude kaas, allerlei nootjes en speciale biertjes, het werd keurig op tijd bezorgd en het smaakte hem erg goed! Een aanrader!!

Mooie zaak altijd vriendelijke medewerkers Lekkere kaas en worst van alles

Geweldige ervaring

De meneer in Twello heeft het persoonlijk bezorgd.

Producten uitstekend bezorging slecht.

Hoi Donderdag mijn bestelling gedaan en met de voorkeur zaterdag bezorgen. Helaas is het dinsdag pas bezorgd. Groetend Gé Brandsma

Vriendelijk en snel

Bestelling van Bomba wijn naar volle tevredenheid. Zelfs toen er iets mis ging met de bezorging goed contact gehad en snel opgelost door de winkel. Helemaal top!!

Geweldige en persoonlijke service bij online kado pakket voor Valentijn

Op tijd had ik een brievenbus borrelpakket besteld voor Valentijn. Ik werd persoonlijk gebeld om de bezorging op tijd te laten verzorgen waarbij specifiek op het pakket gezet werd door de eigenaresse dat het pas 14 februari geopend mocht worden. Zo bijzonder hoe ze mee dacht! Vervolgens door een vertraging van post nl leek het pakket niet aan te komen. Erg teleurstellend. MAAR ook dit werd opgelost door Zuivelhoeve Amersfoort. Een nieuw pakket werd opnieuw opgestuurd. Uiteindelijk kwam het helemaal goed! En perfect op tijd. Dank voor het meedenken en de grandioos goede service!!!!

Top service!

Ik had via de site bij vestiging Veenendaal een valentijnspakket besteld voor mijn vrouw. Helaas bleek uit de track&trace dat deze pas enkele dagen na Valentijnsdag zou worden bezorgd. Ik heb contact gezocht met de winkel in Veenendaal en zij waren zeer behulpzaam in een oplossing. Ondanks dat zij geen invloed hadden op de planning van de pakketdienst, boden ze aan de volgende dag zelf hetzelfde pakket persoonlijk af te leveren bij mij thuis in Apeldoorn. Het oorspronkelijk bestelde pakket mocht ik tevens houden als compensatie.

Super goed

Goed ingelicht

Super geholpen!

We bestelden online een cadeaupakket met lekkere borrel dingen voor onze opa. Er werd via de mail vriendelijk meegedacht en op de aangegeven dag bezorgd. Blij mee!

Goede samengestelde pakketten met prima prijs verhouding. Voor ieder wat wils en smakelijk

Prachtige box

Ik had een box cadeau gedaan De ontvangers waren zeer content met de box

Lekker maar kaas helaas beschimmeld

Mooi pakket, op de kaas na alles heerlijk. Gelukkig kregen we een nieuw stukje toegestuurd met een vriendelijk briefje.

Makkelijk bestellen

Mooi pakket, makkelijk bestellen alleen jammer dat de ontvanger niet weet van wie hij het pakket ontvangt omdat er geen kaartje bij zit.

Prima bezorging

Heerlijke kaas, vacuüm verpakt, in stevige doos

Snelle service en klantvriendelijk

Snelle service en klantvriendelijk

Goed verzorgd op tijd bezorgd

Super snelle levering, mooi verpakt met lekkere dingen. Al met al een hele.goede aanrader

Komt zijn belofte na

Cadeau bon besteld, zou binnen 2 dagen bezorgd worden. Zuivelhoeve heeft dit ook gedaan!! Dank daarvoor!

Na niet nakomen van de opdracht aan de bezorgdienst heeft Zuivelhoeve dat uitstekend opgepakt en gezorgd dat alles netjes werd recht gezet. Dikke pluim.

Confusing with shipping led to delay

today, I did receive the cheese - which looks marvellous. Yet I have spent the last four days at home - waiting for the parcel, which was announced, but multiple times delayed for reasons that were not convincing: - first, the delay was due to „a national holiday“ - even though there was not national holiday - secondly, after contacting the German carrier I learnt that my name was missing on the address that the Dutch carrier had provided - finally, I was informed that my signature was needed for the delivery of the parcel - and then I had just been dropped outside of my door. Yet I am glad the cheese has finally arrived. - And might order more in a couple of month….

Wordt altijd goed geholpen door vriendelijk personeel.

Een leuke winkel waar ik nooit weg kom zonder iets te kopen en dan ook nog geholpen worden door vriendelijk personeel zorgt ervoor dat ik graag terug kom.

Behulpzaam en goede levering

Meer dan goed en heerlijke producten

Ik ben ontzettend fijn geholpen bij mijn online bestelling.

Ik heb via de website twee cadeaupakketten besteld bij de Zuivelhoeve in Amersfoort, inclusief een speciaal verzoek. Ik kreeg vrijwel direct een ontzettend vriendelijke reactie met de bevestiging dat ze het gingen regelen. De pakketten zijn ruim op tijd afgeleverd, met twee blij verraste ontvangers tot gevolg.

Mooi assortiment

Om mijn ouders een cadeautje te geven voor hun nieuwe woning, koos ik voor een pakket bij deze aanbieder. Een mooi pakket werd keurig afgeleverd

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.