Werd geleverd precies volgens de verwachting. Dit keer prima op tijd. Vorige keer (van een andere Zuivelhoeve locatie) kwam het 2 weken te laat, wat heel vervelend was als je iemand bij een bepaalde gelegenheid wil feliciteren.

Mooi pakket , keurig op tijd bezorgd

Internet pagina is gebruiksvriendelijk, mooie pakketten, genoeg keuze en snelle verzending

Contactgegevens wie wat stuurt moet beter! Eerst gegevens waar het heen moet, dan de zelfde gegevens wie het stuurt! Verder prima verzorgd!

Kaas, wijn, noten en chocola, meer is niet nodig.

Zo fijn dat ik het pakket vol lekkers aan mijn oude vader in Tsjechie kon sturen! Hij is dol op Nederlandse kaas!!

Waardeloze bezorging brievenbuspakket

Jammer dat een leuk feestelijk brievenbusborrel pakket niet op de afgesproken tijd bezorgd wordt. Dit omdat je iemand op een bepaalde dag dit cadeau wilt geven... Ik zou dat als Zuivelhoeve dan ook niet meer aanbieden.

Onduidelijk waar je precies moet bestellen. Fijner als er automatisch een winkel naar boven komt die dichtbij is en waar je moet bestellen. Ook zou het sneller geleverd worden , Hier was geen communicatie over.

Fijne verrassing

Perfect!

Met zorg voorbereid en netjes afgeleverd. Echt een mooi pakket! De ontvangster was er heel blij mee en wij omdat de service zo goed was! Je bent een topper!

Mooi pakket op de gevraagde dag bezorgd

Top en heel persoonlijk

Ongelooflijke klantenservice van Anton en Willie van de Zuivelhoeve Groningen Stad! Na mijn belletje om te checken of het allemaal zou lukken met het bizarre winterweer, hielden ze me netjes op de hoogte toen er door omstandigheden wat vertraging ontstond. Uiteindelijk heeft hun dochter het pakket persoonlijk en zingend bij mijn jarige zoon aan de deur van zijn studentenhuis bezorgd. Van mij krijgen ze een dikke 10. Absoluut een aanrader!

Goede kwaliteit en fijne service.

Voor werk moest ik ruim 50 pakketjes regelen. Zij hebben goed met ons meegedacht en alles netjes verzorgd. We hebben van de ontvangers van de pakketjes ook alleen maar positieve reacties ontvangen.

Helemaal goede kwaliteits produkten, mooi ingepakt

Heb al eerder een kado v Zuivelhoeve verzonden. De ontvangers zijn er unaniem blij mee en erg tevreden over de kwaliteit. Het is bovendien een origineel kado! Ben goed op de hoogte gehouden over het verzendtrajekt.

Ik ben super tevreden met de snelle, perfecte service, en de goede kwaliteit!

Ik ben heel blij met de snelle en persoonlijke levering van mijn bestelde pakket! Ook de inhoud van het verassingspakket is Super!! Hartelijk dank nog!

Leuk en lekker@

Dit was een leuk en een lekker pakket! Alleen het mag wel leuk ingepakt worden!

Prima ervaring

Qua bestellen en de website was niks mis mee. Totdat ik de bestelling ging ophalen deze vrouw was onvriendelijk en ging helemaal tekeer over dat er meer betaald moest worden, terwijl ik online al had betaald. Dit vond ik niet zo'n fijne ervaring, verder was alles goed.

Goed geholpen

Ik had een vraagje over een bepaald item. Gebeld met Zuivelhoeve Kampen en uiterst vriendelijk te woord gestaan. Ze vertelde mij dat ik even een mail moest sturen. Zo gezegd zo gedaan en mijn bestelling met mijn wensen geplaatst.

Gewoon zoals het hoort.

Ik begrijp niet dat dit een verplicht veld is. De kwalificatie gaf ik al hierboven.

Het is helaas nog niet bezorgd

Niet bezorgd door post.nl

Great variety and quality of products!

Put together a selection of different things as a gift basket for a family member. Reasonably priced and great delivery. They were really happy with it, loved it in fact. The website was a bit tricky with loading a separate address in the UK for billing but got there in the end. Would highly recommend.

Geen berichtgeving

Heb nu tweemaal een cadeaukaart besteld na betaling geen bericht gehad en ook niet bij verzending!! Weet niet eens of het verzonden is dus. Besteld bij Zuivelhoeve Raalte.

Tegenvallend

Een kerstpakket van €60,00 besteld. Wat je er voor krijgt is ronduit tegenvallend. Tegenvallend qua qualiteit en kwantiteit. Absoluut geen aanrader. Voor volgend jaar ga ik zeker niet meer naar de Zuivelhoeve. Dan fiets ik zelf alles wel bijelkaar. Gezonder, goedkoper en beter.

Goede duidelijke Website.

De Kerstpakketten zien er zeer goed uit, ben er zeer tevreden over. Mooie variaties van Kerstpakketten.

Zeer klantvriendelijk

Ze denken graag mee in oplossingen, zou hier zeker weer iets bestellen.

Goede service, heerlijke hapjes.

Een borrelplank is erg leuk en lekker. Makkelijk om zo mee te nemen en op te dienen. Behulpzaam personeel.

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.