Goed geholpen

Ik had een vraagje over een bepaald item. Gebeld met Zuivelhoeve Kampen en uiterst vriendelijk te woord gestaan. Ze vertelde mij dat ik even een mail moest sturen. Zo gezegd zo gedaan en mijn bestelling met mijn wensen geplaatst.

Gewoon zoals het hoort.

Ik begrijp niet dat dit een verplicht veld is. De kwalificatie gaf ik al hierboven.

Het is helaas nog niet bezorgd

Niet bezorgd door post.nl

Great variety and quality of products!

Put together a selection of different things as a gift basket for a family member. Reasonably priced and great delivery. They were really happy with it, loved it in fact. The website was a bit tricky with loading a separate address in the UK for billing but got there in the end. Would highly recommend.

Geen berichtgeving

Heb nu tweemaal een cadeaukaart besteld na betaling geen bericht gehad en ook niet bij verzending!! Weet niet eens of het verzonden is dus. Besteld bij Zuivelhoeve Raalte.

Tegenvallend

Een kerstpakket van €60,00 besteld. Wat je er voor krijgt is ronduit tegenvallend. Tegenvallend qua qualiteit en kwantiteit. Absoluut geen aanrader. Voor volgend jaar ga ik zeker niet meer naar de Zuivelhoeve. Dan fiets ik zelf alles wel bijelkaar. Gezonder, goedkoper en beter.

Goede duidelijke Website.

De Kerstpakketten zien er zeer goed uit, ben er zeer tevreden over. Mooie variaties van Kerstpakketten.

Zeer klantvriendelijk

Ze denken graag mee in oplossingen, zou hier zeker weer iets bestellen.

Goede service, heerlijke hapjes.

Een borrelplank is erg leuk en lekker. Makkelijk om zo mee te nemen en op te dienen. Behulpzaam personeel.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel

Goede ervaring. Voor het eerst zaken gedaan, Prima verlopen. Zeker aan te raden.

Te laat verstuurd

Helaas is het pakketje te laat verstuurd aan de jarige. Ik had de volgende werkdag aangegeven, maar het is pas 2 werkdagen later verstuurd en ook nog eens op een verkeerde naam. Erg jammer! Inhoud van het pakket was oké.

Topservice

Meedenken met de klant, worden we heel blij van. En een mooi produkt afleveren, ook nog meegedacht in de afleveringstijd.

Leuk pakket

De ontvanger was erg blij met het pakket. Was voor een collega die een ander huis had gekregen. Alles is netjes gevacumeerd ook. Een aanrader om dit nogmaals te doen. De bestelling was bij Zuivelhoeve in eerste instantie echter tussen wal en schip geraakt en dus niet verstuurd. Na een telefoontje is dit alsnog snel gebeurd. Vandaar dus nu 1 ster minder. Maar een volgende keer ga ik weer bestellen bij hen.

Brievenbus pakket terug naar winkel gestuurd

Ik had een een ‘ brievenbus ‘ borrel pakket besteld voor de verjaardag van een familie lid. Handig want ik woon in het buitenland. Helaas kreeg ik geen e-mail dat het pakket onderweg was ( track code) of afgeleverd . Ik dacht dat dat door de kerst drukte kwam. Toen ik de betreffende zuivel hoeve belde omdat er geen enkel bericht kwam en mijn familie het pakket niet ontvangen had, werd er gezegd dat het pakket teruggestuurd was omdat de ontvanger niet thuis was. Ik reageerde daarop verbaasd omdat het toch een brieven bus pakket is? De medewerker zei dat dat wel eens vaker gebeurd met post NL en als ik het weer wilde versturen ik wederom bezorgkosten zou moeten betalen. Het pakket is uiteindelijk door mijn familie opgehaald. Ze waren heel tevreden met het borrel pakket en de zuivelhoeve medewerker was vriendelijk , ook aan de telefoon. Maar dit is geen goede service, geen track code zoals op de website wordt aangegeven ,geen bericht dat het teruggestuurd is, geen excuses en vragen nogmaals verzend kosten te moeten betalen.

Brievenbus pakketje.

Door Zuivelhoeve netjes opgelost, nadat pakket niet bezorgd was door post nl.

Levering pas na 6 dagen

Levering van Zuidlaren was top, na 2 dagen. Die van Almelo heeft er 6 dagen over gedaan. Lag aan post.nl denk ik, maar toch… Na de eerste review is er telefonisch contact geweest en is t zekers goed opgelost dmv een extra pakket en excuses Top service van Almelo

Zeer professionele afhandeling en fantastisch pakket

Zeer professioneel contact en afhandeling van de pakketten die ik had besteld voor mijn team in binnen en buitenland. Leuke melange aan verschillende producten in het brieven bus pakket. Ziet er goed uit en iedereen vindt de selectie heerlijk !

Super en klantgerichte service

Al meerdere malen besteld voor een vriend in Zuidlaren. Word altijd netjes per mail op de hoogte gehouden. Ze stellen ook zonder problemen op verzoek een custom pakket klaar. Aanrader!

Heerlijke kaasfondue

De Boergondische 2 dagen van te voren besteld. Kas die perfect smolt en heerlijk pittig van smaak. Wij hadden 2 pakketen voor 4 personen besteld, echter voor 2x 2 personen ontvangen bij het ophalen. Bij het uitpakken thuis gebeld en extra kaas kon worden opgehaald.

Geweldige service

Gebeld omdat wij niet in de buurt wonen en later is het pakketje supersnel bij het opgegeven adres bezorgd. Veel dank!

Mooie pakketten en producten, goede service en fijn meegedacht!

Fijne producten

Ik kijk eerst naar de dichtstbijzijnde Zuivelhoeve waar het adres het dichtst bij de ontvanger ligt. Jammer dat nog niet alle filialen van Zuivelhoeve een track an trace hebben. Jammer dat jullie afhankelijk zijn van Post NL. In de wintermaanden is dit geen probleem als de bestelling wat langer onderweg is. Zomers heb ik meegemaakt dat bv. Kaas, worst etc. niet echt fris aankwamen.

mooie producten, snelle levering - zelf naar Duitsland. Ben heel blij met mijn kerstpakket met lekkere producten. Veel keuze aan pakketten met veel variatie van het aanbod.

Wat een geweldige service. Het pakje haf vertraging bij PostNL. Na telefonisch contact werd het pakje thuisgebracht.

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.