Lekkere kaas

Lekkere kaas bezorgd door vriendelijke mensen

Beetje vreemd om dat te vragen als ik nog geen bevestiging heb ontvangen van verzending

Webshop werkt prima. Netjes een bevestiging gekregen, maar daarna houdt het op. Geen track & trace ontvangen of bevestiging van verzending. Kan gebeuren natuurlijk, maar wel een beetje raar om dan nu al om een beoordeling te vragen.

Erg leuke pakketjes!

Goed verzorgde pakketjes, veel complimenten van de blije ontvangers.

Fijn geholpen

N.a.v. wat vragen, hoe te bestellen via internet, naar de winkel gegaan. Heel goed en duidelijk geholpen. En het was goed verzorgd en lekker.

Ik had zelf een foutje gemaakt met het adres waar mijn pakketje naartoe moest. Gelukkig konden we snel actie ondernemen en is het pakketje nog onderschept bij de Primera. Vervolgens kon het nog op het juiste adres worden afgeleverd. Met grote dank aan Zuivelhoeve Doetinchem.

Fijn op tijd ons kadootje bij de ontvanger afgeleverd!!

Heerlijke kado pakketjes om iemand mee te verrassen per post. En het werkt perfect!

Mooi pakket met locale touch

Zuivelhoeve Raalte heeft een mooi pakket samengesteld met een locale touch, erg leuk die locale biertjes!

De ontvanger was er erg blij mee.

Werd goed op de hoogte gehouden van de stand van bezorging

De ontvanger was heel verrast

Aanbod zag er heel smakelijk en gezellig uit.

Geweldige service

Nadat ik een bestelling geplaatst had telefonisch contact gehad met Roos , fantastisch geholpen en een goede service mogen ontvangen, bedankt Roos voor je aangedragen oplossingen. Wat een mooi pakket hebben jullie samengesteld klopt met wat op de site staat. Het was mooi om zo'n kado te mogen geven en de ontvanger was zeer verrast.

Heerlijke pakketten om iemand te verwennen!

Een ruime keuze uit lekkere pakketten. De reacties van de ontvangers zijn altijd enthousiast!

Helemaal blij!!

Was een verrassing voor mijn ouders. Zag er goed netjes verzorgt uit. Smaakte goed!! En op tijd bezorgt

Super service en heerlijke producten

Wij waren bij Zuivelhoeve Tubbergen, wat een vriendelijke medewerkers!

Heerlijke dingen allemaal

mijn bestelling op gehaald in Borne vriendelijke mensen mix van zoet en hartig enige minpunt is de grote hoeveelheid plastic bakjes Dat kan vast wel anders!

Voortreffelijk

Altijd goed, ruime keuze en vriendelijk personeel dat niets te veel is. Wij komen hier graag!!

Bijzonder slecht

Is een te lang verhaal om te schrijven

Uitstekende manier om een cadeau te laten bezorgen.

Goede en duidelijke website met veel keuze mogelijkheden. Je wordt op de hoogte gehouden van de bezorging door middel van een email met een track en trace link.

Pluim

Prima vanaf bestelling tot aflevering. Tevreden klant

1malig maar nooit meer

Pakket is kwijt geraakt en het enige wat hun zeggen is dit is niet ons probleem

Mooi smaakvol pakket bezorgd op de aangegeven datum

Niks op aan te merken

Super klantvriendelijk en behulpzaam!

Zeer fijne winkel, waar je altijd goed wordt geholpen.

Lekkere producten voor eerlijke prijs

Lekkere kaas besteld en netjes geleverd in een stevige doos.

Prima producten & goede service

Na een bezoek aan de Zuivelhoeve winkel in Veendam was ik in de wolken van het dadelboom, vijgenbrood en de belegen geitenkaas. Terug in België heb ik die dan ook online besteld, snelle levering, mooi verpakt, dus heel tevreden van het product en de vlotte service

Een pakket besteld om kennissen te bedanken. Had per abuis verkeerde postcode ingevoerd. Gebeld naar de betreffende winkel en is direct aangepast. Ontvangers waren zeer blij met het pakket.

Helemaal top!

Bestelling was precies zoals op het voorbeeld.

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.