Netjes afgeleverd met mooie producten.

Online service slecht, winkel-afhaal contact zeer vriendelijk

Ik had een online bon gekregen, wat een drama om dat ding te verzilveren. Dat kon pas bij een winkel 30 kilometer van mijn woonadres, terwijl er winkels veel dichtbij zijn. Maar daar kon ik de online bon niet inleveren.... De eigenaar van de winkel waar ik dan wel kon afhalen was uiterst vriendelijk en had begrip voor mijn frustratie. Ik hoop nooit meer zo'n online bon te krijgen.

Kwaliteitsproducten en goede informatievoorziening betreffende levering

Producten van de Zuivelhoeve zijn zeker aan te raden gezien de hoge kwaliteit. Ze hebben leuke kadopakketten met een variatie van producten erin. Na de bestelling is de informatievoorziening betreffende de status en levering prima in orde.

Pakket is niet aangekomen, totaal geen communicatie

Pakket besteld bij een zuivelhoevelocatie in Utrecht. Het zou bezorgd worden op zaterdag 23 augustus. Op vrijdag 29 agustus is het er nog niet. We horen ook niks. Dus heel vervelend dit.

Super - Top

Voor herhaling vatbaar

3 dagen later dan gevraagd geleverd

Je kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt hebben, ruim van te voren besteld maar toch dan een aantal dagen later geleverd, denk leuke service als plaats zelfd is vd winkel

Netjes en op tijd

Bestelling netjes en op tijd afgehandeld. Ik miste op zich wel de bevestiging dat de bestelling ook echt op het gewenste tijdstip klaar zou staan

Goede service en meedenken.

Kwaliteit en gemak

De kwaliteit van de producten is uitstekend. Door hun werkwijze verzorg je met gemak een heerlijke borrelplank voor je feest! Website voor het bestellen kan nog iets verbeteren door duidelijker te laten zien of je met je keuzes voor een groot of klein vak je borrelplank compleet hebt. Hier wordt al aan gewerkt begreep ik.

Super pakket

Een mooi pakket met allerlei heerlijk hapjes.

Late levering

Niet alles kunnen leveren

Snel en goed

pakket keurig op tijd bezorgd en het viel goed in de smaak!

Mooie doos met goede kwaliteit producten

Mooi pakket zeker voor de prijs veel keuze me schoondichter vind het heerlijke producten.

Niet geheel volgens belofte. Echter, de nazorg is uitstekend

Boer'n Mix 'ongezouten' zitten rozijnen in die verre van ongezouten zijn! Ze zijn er onmiddellijk mee aan de slag gegaan, corrigeren de fout en leveren volledig ongezouten exemplaren na. Dat noem ik service, klasse!

Prima ervaring

Leuk om een brievenbus pakketje te bestellen, Nog leuker om te krijgen

heerlijke kaasdippen

Tevreden !

Super lekker borrelplankje op maat

Top service, heerlijk verse producten!

Mooie winkel, ruime keuze en zeer klantvriendelijk personeel

Super netjes en snel

Super netjes en snel bezorgd Top

Uitmuntende service

Het bestellen van de kaas is simpel. En wordt daarna vlot verzonden en afgeleverd.

Zeer goed nooit te klagen fantastisch spullen zeer vriendelijk personeel

Heerlijke pakket

Lekker, vers en buitengewoon smaak. Echte aanrader! Gekregen als verjaardag cadeau- super verrassing!

Vlekkeloos verlopen en verse producten

De site is heel makkelijk en overzichtelijk. De bestelling werd op tijd geleverd en iets dat er niet was werd vervangen. Het was top.

Helemaal prima

Ondanks dat de bestelling niet doorgekomen was bij zuivelhoeve barneveld, hebben ze er toch haast van gemaakt om de bestellin snel en goed te bezorgen.

Mooi paketje

Mooi paketje ,jammer dat er een adres stikker is opgeplakt

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.