Flexibiel en goed bereikbaar voor vragen en het delen van de voortgang van de bestelling

Geweldig, lekker en super service

Altijd gezellig in de zaak. Bij het thuisbezorgen netjes aan alle regels gehouden! Lekkere dingen. En we halen ook vaak daar cadeautjes die dan super mooi verpakt zijn!

Snelle bezorging

Ik vond de bezorging zeer snel en netjes.

Lekker kwa eten en goede bezorg service in deze corona tijd

Wij hebben nu al een paar keer besteld bij de zuivelhoeve in Barneveld. Nu in deze corona tijd bezorgen ze ook bij ons thuis. Op Facebook zie je waar en wanneer ze op jou locatie bezorgen. Als wij wat besteld hebben via de mail dan krijg je snel antwoord en ook een mail met een tikkie om te betalen. De nootjes en de kaas smaken heerlijk en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Supergemakkelijk en goede service

Via de Facebookpagina van onze lokale Zuivelhoeve (Glanerbrug) zag ik dat het druk zou zijn voor pasen. Snel een bestelling geplaatst op de zeer overzichtelijke website zodat we alleen hoeven af te halen bij de georganiseerde pick-up-point. Later nog even contact gehad met Zuivelhoeve Glanerbrug en fijn om te lezen dat onze kaasboer met mij meedenkt! Nu al zin in al dat lekkers!!

Superservice

Heerlijke producten besteld via de website. aan het eind van de ochtend besteld en begin van de avond werd het al geleverd. Super service! Kaas, verschillende worsten en nootjes, echt heerlijk allemaal!

snelle, prima en correcte service

Mooi cadeau besteld voor zakelijke klant, zag er goed uit, snel bezorgd en heerlijke wijnen, kaasjes en delicatessen in een leuke verpakking. Iets moois om weg te geven.

Helemaal super!

X

Heerlijk eten en super service

Erg vriendelijk personeel, lekker eten en hele goed service. Ik kreeg mijn eten snel en er werd ook snel op mijn berichtjes gereageerd! Zuivelhoeve Leeuwarden is zeker een aanrader!

Fijn dat jullie in deze tijd bezorgen!

Alles word goed en op tijd bezorgd! Super blij met hoe jullie dit opgezet hebben!

Top ervaring

Goeie producten en top service

Binnen een paar uur geleverd!

's middag besteld en dezelfde avond geleverd! Kwaliteit is altijd top!

Lekkere producten

Goede kwaliteit en topservice!!

Uitstekend kwaliteit en topservice!!

Zeer goede kwaliteit en service!

Wat een luxe al die heerlijke producten en ook nog aan de deur bezorgd!

Helemaal top

Meer dan top!

's ochtends bestellen en 's middags gebracht, helemaal super!

Heerlijke producten

Heerlijke producten en snel heel luxe thuis geleverd.

Heerlijke producten en alles wordt netjes aan geleverd.

Heerlijke kaas, fijne winkel!

We zijn erg blij dat de kaas nu ook thuisbezorgd wordt. En dat op dezelfde plezierige manier als we gewend zijn in de winkel. Veel succes in deze moeilijke tijden !

Geweldige service!

Heb een bestelling geplaatst bij Zuivelhoeve Leeuwarden en bij vrienden laten bezorgen! Ze waren super enthousiast en het cadeaupakket is daarmee zeker in de smaak gevallen! Bedankt!

Geweldig!

Er zijn niet veel woorden nodig voor de omschrijving hoe geweldig de Zuivelhoeve is. De service is uitermate goed; op maat en snel! De producten zijn excellent.

Heerlijke producten!

Heerlijke producten ! En ook nog eens gratis aan huis bezorgd! En erg vriendelijk en enthousiast personeel!

Snelle levering, heerlijk eten en vriendelijk personeel!

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.