Uitgebreid assortiment, prima service

De zuivelhoeve is ons vaste adres voor een heerlijke gevarieerde weekendtas. Goed aanbod aan verschillende kazen. Vriendelijk en gastvrij.

Altijd vriendelijk en behulpzaam!!

Bij de Zuivelhoeve in Roden word je altijd vriendelijk geholpen. Ze geven goede adviezen.

Super service

Familiepakket online besteld en werd de volgende dag aan huis gebracht. Super service en ook nog eens erg lekker!!!

Klant vriendelijke

Hele lieve mensen en snelle levering

Super snel geleverd

In de ochtend bestellen en eind van de middag afleveren. Dat noem ik supersnel.

Perfecte service en heerlijke producten!

Heerlijke producten, vriendelijke medewerkers en word ook nog thuis bezorgd. Echt super!!

Fijne communicatie, mooie producten, goede prijs/kwaliteit

Fijne communicatie, mooie producten, goede prijs/kwaliteitverhouding

Zeer goed bevallen

Mooi pakket, precies zoals beloofd en snelle verzending.

Keurige afhandeling van de bestelling, voldoende en diverse lekkere producten in de bezorg(d) tas a 20 euro ontvangen. We hebben ervan genoten :)

Zo fijn online besteld en het werd thuis gebracht we hebben er van genoten. Zulke lekkere producten.

Snel, makkelijk en goed

De website biedt je de mogelijkheid om snel verschillende lekkernijen te bestellen. De bezorging gaat ook vlot, vooraf gebeld dat ze eraan kwamen, netjes verpakt. Ik ben fan! Ik hoop dat ze snel het assortiment uitbreiden met de tapas. :-)

Top bedrijf

Super lekkere kaas, bezorgen super aan huis

Goede service, erg klantvriendelijk en altijd lekkere producten. De winkel in Drachten is bereid om net dat beetje extra service te leveren waardoor het online bestellen heel aantrekkelijk wordt en blijft.

Goed product, maar geen communicatie.

Ik had een product besteld voor iemand anders en de levering was de volgende dag al. Helemaal top natuurlijk, maar ik ben bij het bestelproces of naderhand nooit op de hoogte gebracht van verzend datum. Zou fijn geweest zijn, dan kon ik weten of ik de geadresseerde het ontvangen zou moeten hebben. Producten waren goed.

Super fijn dat ze nu de heerlijke pakketjes bezorgen!

Gewoon lekkere veel verse prodicten

Gewoon goede en lekkere verse producten en snel geleverd ook in deze tijd

Super service!

Bestelling dezelfde dag nog in huis

Goede producten en goede service

Leuke geschenkverpakking voor (schoon)vader besteld met de opmerking dat het voor zijn verjaardag was en, gekscherend het verzoek aan de bezorger om voor hem te zingen. Gezien het Corona virus konden wij niet op bezoek. Tot onze blijdschap hing er een briefje aan het pakket “beste X, van harte gefeliciteerd met je verjaardag van je kinderen en kleinkinderen. Zingen doen we na 1 juni” Heel erg leuk dat de medewerkers bij de zuivelhoeve de opmerking hebben gelezen en er zodoende een persoonlijk tintje aan geven. Hartelijk dank!

Geweldig!

Gewoon super lekker spul, en snel geleverd!

Goede en snelle service 👍🏻 Top

Heerlijke producten en lieve kaasboeren!

Vaste klant het is altijd top!

Het was geweldig!!! Zijn er heel blij mee!

Altijd vriendelijk personeel met een lach op het gezicht

Altijd fijn om daar binnen te komen

En nu met de Corona hebben ze een bezorgservice. Heel erg fijn

top service

Prima. kwamen het aan huis bezorgen. erg fijn.

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.