Prettig

Fijn origineel cadeau in te geven

Gewoon goed.

Ik bestel regelmatig vanuit Duitsland meerdere kilo's kaas in Doetinchem en wordt steeds op tijd en met prima verzorgde paketten beleverd. Het contact is goed. Wi'j bunt gewoon hardstikke tevre'jen.

Alles top geregeld

Alles netjes afgehandeld. Zelfs nog een belletje gehad over eventuele wensen.

Geleverde artikel kwam niet overeen met het bestelde artikel en dat werd direct opgelost. Personeel uitermate vriendelijk en oplossingsgericht. Complimenten

Teleurgesteld

Kado verstuurd aan iemand waarbij mijn naam anders op het kaartje stond. Dit laten weten en nooit een reactie op terug gehad. Teleurstellend

Heerlijke producten

We bestellen regelmatig een pakketje bij de Zuivelhoeve, voor verschillende personen. De inhoud van het pakket is altijd goed en voor ieder wat wils!

Topservice!!!

Doordat het verjaardagsfeest van mijn zoon ivm Corona niet door kon gaan, werd mijn bestelling geannuleerd en kreeg ik het geld dezelfde dag nog retour op de bankrekening. Ik was al klant bij de Zuivelhoeve, en zal dat ook zeker blijven! Hopelijk kan ik snel een nieuwe borrelplank bestellen als we het feest gaan inhalen! Bedankt voor de snelle en vriendelijke afhandeling, mensen van de Zuivelhoeve in Leeuwarden!

Prachtig pakket en snelle levering,top

Zie hierboven

Perfect!

Pakket was netjes op tijd bezorgd en goed van kwaliteit

Hele fijne service

Bestelde een pakket voor mijn moeder en schreef het berichtje voor haar per ongeluk verkeerd. Ik heb ze meteen gemaild en kreeg snel antwoord dat ze de tekst gingen aanpassen. Heel mooi pakket! Wel wilde ik het graag op haar verjaardag laten bezorgen en was het 1 dag later. Misschien was dat de schuld van de post. Mijn moeder was er heel blij mij!

Fantastisch geholpen en fijne producten

Ik ben zeer tevreden over de keuze van producten en het leveren hiervan. Bij vragen wordt je erg vriendelijk geholpen. Echt een mensgericht bedrijf. Heel fijn

Lekker maar de bakjes waren slecht afgesloten

De deksels waren slecht afgesloten en slap. De nootjes lagen door de tas heen en de mosterd dille lag over de olijven. Tevens had ik meerdere toastjes besteld en kreeg ik daar maar 1 bakje van. Jammer maar volgende keer op hoop ik op een betere verpakking. Ook zou het fijn zijn als je op de site kan bekijken waarvan bijvoorbeeld de kaas is gemaakt i.v.m. zwangerschap. Hierover wordt je op de site slecht geïnformeerd.

Prima geregeld

Leuke site met artikelen. Alles verder uitstekend geregeld.

Duidelijke website, snelle levering, zorgvuldig verpakt. Gewoon super.

Leuk brievenbuspakketje verstuurd vanuit Nijverdal. Goede Service en de jarige was blij verrast!

Lekker en handig

Handig om online uit te kiezen en vervolgens af te halen. Alleen jammer dat niet alle Zuivelhoeves er aan mee doen.

Nette levering en leuk pakket

De personen voor wie het pakket was waren niet thuis en hij pastte niet in de brievenbus, de eigenaar die het pakket bezorgde heeft mij gebeld en gevraagd bij welke buren die het af mocht leveren. Ik vond dit erg netjes. Het pakket zelf was erg leuk met lekkere dingen erin. Gelukkig er zelf ook nog wat van mee kunnen krijgen.

top

Top levering en service!

Vriendelijk en deskundig

Of je nu komt voor jezelf of voor een cadeau voor een ander, ze kunnen je precies helpen aan wat je nodig hebt. Altijd vriendelijk en ze nemen de tijd voor je. Ik kom altijd met veel plezier bij "mijn" vaste Zuivelhoeve!

Fantastische producten en super klantvriendelijk

Kom altijd met meer thuis dan ik eigenlijk nodig heb, dat zegt genoeg!

Mooi verzorgd pakket

Volgens de ontvanger was het pakketje goed verzorgd. Helaas was men vergeten er het kaartje bij te doen, dus de ontvanger had geen idee van wie het kwam.

Onderweg was er iets kapot gegaan in het pakket. Toen is er een nieuwe geregeld. Kreeg dit via de mail te horen. En werd bij tijd steeds geïnformeerd.

Tevreden!

Snelle verzending.. ontvangers waren er erg verrast en blij mee. Smaakte goed!

Heel erg aangenaam

Het was erg lekker wat we kregen en het was ook een goede hoeveelheid voor wat we betaald hadden.

Goed prima service

De bestelling eind januari geplaatst om het 12 februari te leveren. Echter is het pakketje 2 februari al aangekomen. Dit is wel balen voor de jarige arbaham die het als verassing mocht krijgen. Ondanks dat heeft het voortreffelijk gesmaakt!!

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.