Veel te laat bezorgd

Het pakket kwam veel te laat aan . Wat ik erg jammer vond. Wel contact gehad met de winkel gaven aan dat het te maken had met drukte van pakketbezorgers. Ook was het niet een brievenbuspakket maar zat het in een grote doos.

Prima kwaliteit

Porties van de producten mag wat groter.

Let op bij online bestellen!

Niet alle lokale Zuivelhoeve winkels zijn meer aangesloten bij de algemene online Zuivelhoeve webshop. Dus na het online bestellen blijft je bestelling dan liggen. Het is handiger om direct contact op te nemen met jouw winkel, dan komt het wel dik in orde. Helaas zijn de systemen nog niet sluitend.

Heerlijk pakket en zeer vriendelijke service!

De Zuivelhoeve doet zijn naam eer aan! Het pakket dat we gekozen hebben was heerlijk en er werd zelfs nog gebeld aangezien de pindakaas niet leverbaar was. Samen gekeken naar alternatieven. Kortom een aanrader!

Werd persoonlijk thuis bezorgd.

Netjes verpakt, en werd persoonlijk thuis bezorgt.

Prima geregeld

Lekker borrelpakket

Als cadeau een borrelpakket verstuurd. Op tijd geleverd en kaartje erbij. De ontvanger was er eigenlijk mee.

Een goed gevuld pakket.

Het pakketje was ook op tijd bezorgd, ondanks ik zelf aan de late kant was met bestellen. Super snel gedaan door de Zuivelhoeve Raalte.

Aanrader!

Via de Zuivelhoeve in Ede hebben wij onze kerstpakketten voor relaties besteld. Een deel van de pakketten hebben we zelf rondgebracht en een ander deel hebben we laten bezorgen. Dat verliep allemaal prima en volgens afspraak. Een wijziging van afleveradres of een aanvulling werd snel en netjes verwerkt.

Heerlijk

Heel mooi pakket mogen ontvangen, zag er super uit en was ook heerlijk!

Heerlijk vers

Super vers en aardige medewerkers.

Pakket niet zelfde als op website wordt aangeboden

Via website pakket uitgezocht, zag er uit als goed gevuld pakket. Deze laten versturen naar zakenrelatie. Pakket is niet verzonden conform afspraak, de beloofde track trace code niet standaard ontvangen bij verzending van het pakket. Ontvanger heeft foto gestuurd van pakket wat hij heeft ontvangen. Deze vergeleken met pakket zoals op website Zuivelhoeve, ontvangen pakket is van mindere kwaliteit en minder producten dan op website wordt geadverteerd. Echt een tegenvaller. Gelukkig was ontvanger er blij mee. Volgend jaar niet meer. Hoop geld voor betaald, niet gekregen wat beloofd. Heel jammer.

Goede ervaring met de winkel in Haarlem. Grote Houtstraat.

Op de site van de Zuivelhoeve had ik een pakket (alles in één kaasfondueset) besteld. Tenminste dat dacht ik. Een bevestiging inderdaad niet ontvangen maar ook geen berichtje dat het gekozen product niet meer leverbaar was. Gelukkig ben ik de volgende dag meteen naar de winkel gegaan om het na te vragen. Daar bleek dat het product inderdaad niet meer als pakket geleverd kon worden. In de winkel was men zo vriendelijk mij de losse onderdelen voor de pakketprijs te verkopen. Dus site: 0 tot 1 ster Winkel: 4 tot 5 sterren

Vriendelijke en persoonlijke service

Tijdens mijn bestelling had ik de optie van het toevoegen van een kaartje over het hoofd gezien. Met slechts 1 mailbericht naar de winkel toe kon het alsnog worden toegevoegd. Super snelle & vriendelijke (re)actie, Fijn!

Prima service top producten

Had een tas vol lekkers besteld, via de site dat ging heel mooi. Ook bellen en afhalen werkt heel mooi.

Origineel en heerlijk kado om te geven

Dit soort kadootjes blijven heel erg leuk en lekker om te geven. Zeker in deze tijd, waarbij er weinig verjaardagen gevierd worden.

Goede service en makkelijk te bestellen

Prima. Netjes geholpen.

Het is een mooi zaak. Website zou overzichtelijker kunnen. Het is niet direct helder hoeveel er in 1 portie zit.

Fantastische service en leuke/ lekkere pakketten

Zeer tevreden met de service als ook de pakketten die ik besteld heb. Dit waren cadeautjes voor anderen. Zij hebben ervan genoten en voor mij was het een leuk cadeau om te geven. Ik ben van plan vaker een pakket te bestelen. Ook voor mijzelf

Teleurstellend

Kerstbestelling opgehaald. Zonder overleg tref ik een leverworst aan in plaats van de bestelde grillworst. Doosjes chocoladetruffels slechts 5 stuks. Ik kwam er pas na 3 x klikken op de website In de kleine lettertjes achter dat je betaalt voor 115 gram en niet voor de afgebeelde hoeveelheid. Met 5 truffels durf ik zelfs het gewicht in twijfel te trekken.

Behulpzaam

Het lukte niet helemaal om de besteding goed te plaatsen, door vastlopen bij betaling. Ook kreeg ik geen bevestigingsmail met factuur. Telefonisch en via mail prettig en proactief geholpen. Uiteraard ook blij met product.

Super service en een mooi pakket

Wij hebben 2 pakketten Spaans klein besteld bij Zuivelhoeve Arnhem Kronenburgpassage 72 6831 ER Arnhem voor de buren van mijn schoonouders. Super aardige eigenaren. Perfect verzorgd. Enorme verrassing voor de buren en schoonouders helemaal blij.

Tis makkelijk te bestellen En de ontvanger wordt door het brievenbuspaket En tis altijd op tijd En prijs verhouding is goed

Volgens de ontvanger was de doos eigenlijk iets te klein waardoor de Italiaanse crackers gebroken waren nu zijn ze niet te dippen ;-) Fles witte wijn ipv rode wijn was goed gegaan. Verder tevreden.

Goede, snelle service en in prachtig pakket

Makkelijk te bestellen via goede website, netjes en in een prachtig pakket lekkere artikelen geleverd.

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.