Zeer goede service en kwaliteit

Super service nunspeet

Super goede service erg behulpzaam En klantvriendelijk

Mijn ervaring met De Zuivelhoeve is uitstekend. Goede service en voortreffelijke producten.

x

Lekker

Veel keuze en super lekker

in een woord goed

goede producten, leuke variatie en bezorging prima

Excellent!

Bestelling is naar 100% tevredenheid uitgevoerd. Bovendien waren de terugmeldingen dik in orde.

heel goed bevallen

bijzonder goed, er is 2x geprobeerd om een bestelling te bezorgen en er is telefonisch contact met mij daarover opgenomen, netjes geregeld!

Geweldige service.

Wij werden nog gebeld of er ook een kaartje bij moest. Deze had ik vergeten. Werd er alsnog door hun bijgedaan met tekst van de afzender.

Heerlijke producten, maar te vroeg bezorgd

Over de inhoud van de bestelling niets dan goed. De bezorging kwam echter veel te vroeg. Op jullie website kon ik aangeven wanneer ik mijn bestelling wilde hebben. Ik koos voor ruim een week later, vlak voor kerst. Ik kreeg echter gelijk de volgende dag al een bericht dat het pakket was verstuurd. En de dag erna kwam het inderdaad al aan.

Mijn ervaring in een zin

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt

geen commentaar

Super leuk pakketjes

Super leuke pakketjes bezorgd.

Klantvriendelijk en kwaliteit en lekkere producten

Bestelling was snel geregeld en naar kwaliteit. Winkel Haaksbergen personeel klantvriendelijk, producten waren leuk ingepakt en lekker.

Top geregeld

Prima op de hoogte gehouden over brievenbuspakket.ontvangers waren er erg blij mee

Echt super

Pakketten keurig ingepakt en bezorgd super service

Geweldig !

Hele mooie pakketten , precies de datum geleverd die ik aangaf en mensen heel blij gemaakt ! Dankjewel !!!

Geweldig lekker pakket!

Soepele levering en mooi pakket!

Snelle bezorging

Heerlijke uitgebreide borrelplank

Online besteld en kwaliteit zoals gewoonlijk goed en gevarieerd. Wat handig zou zijn is dat er aangegeven wordt wanneer de borrelplank klaar staat, zowel voor het personeel als voor de klant.

Persoonlijk en behulpzaam

Ik bestelde wat laat een pakket om kado te geven en werd aan alle kanten geholpen. Men heeft het pakket zelfs persoonlijk afgeleverd

Altijd een feesrje om daar lekkers te halen.

Uitstekende kwaliteit van alle producten . Vriendelijk personeel met kennis van de producten.

Superleuk

Kado werd super ontvangen. Leuk initiatief.

Goede ervaring

Op tijd geleverd en in een mooi pakket ingepakt

Geen communicatie

Helaas geen communicatie over het wel/niet verzenden van het pakket. Hierdoor werd ik verrast dat het pakket al bezorgd was. Inhoud van het pakket was goed, voor zover begrepen.

Perfecte tapasplank

Voor mijn verjaardag een super mooie tapasplank besteld. Echt zeer uitgebreid.

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.