Vlotte afhandeling van bestelling. Goed bereikbaar.

Vlotte afhandeling van de bestelling. Aantal keer telefonisch contact gehad. Goed bereikbaar. Prima.

Een zeer lekkere borrelplank

Wij hebben voor twee dagen twee grote borrelplanken besteld in Hengelo. De tweede was een beetje teveel waardoor we hebben gebeld om te overleggen wat de mogelijkheden zijn. Hier werden wij niet zo vriendelijk te woord gestaan. De borrelplank is zeker een aanraden, de volgende keer ga ik naar Borne.

Kon het cadeaupakketje snel ophalen. Was ook een erg leuk pakketje. En heel leuk dat je een kaartje met korte tekst kan toevoegen. M'n (ex-)collega was er erg blij mee!

Het was heerlijk!

Het was erg lekker

Erg vriendelijk en veel keuze

Mooie producten. Top service!!

Meteen een mail terug na m’n vraag. Overal leverbaar in Nederland Mooie producten

Handig

Heel handig dat je overal in Nederland een lekker pakket kan laten bezorgen. Veel keuze in samenstellingen; veel meer dan zuivel alleen!

3 dagen te laat bezorgd

Het ‘smakelijk genieten XL’ pakket is drie dagen later bij de jarige bezorgd dan aangeven (ook drie dagen langer onderweg geweest met PostNL). Wat doet dit met een ‘koelvers’ product? Zwetende kaas? Zal de ontvanger dit nog ervaren als een attent en lekker cadeau?

Erg lekkere kaasjes en de tour was een leuke ervaring!

Het was erg leuk om via QR-codes meer te horen over de verschillende kazen

Gewoon top

Makkelijk geregeld en besteld en alles netjes op tijd bezorgd en het zag er top uit

Perfect!!!

Kwalitatief goede producten worden zoals gevraagd en op tijd geleverd.

Ik had iets besteld om op donderdag te laten bezorgen maar Zuivelhoeve Waalre belde mij op dat de post onzeker is met hun bestellingen en dat het misschien niet op tijd aan zou komen. Toen bood hij aan om het zelf langs te brengen wat geweldig was. Mijn vriendin en haar man hebben ervan genoten !

Jammer dat je geen bevestiging krijgt dat het is afgeleverd. Nu moet je maar hopen dat diegene een bericht stuurt. Verder prima.

Ontzettend klantvriendelijk

Ik heb een kaasproeverij besteld en kon die op een door mij gekozen dag afhalen. Er was even wat miscommunicatie rondom het ophaalmoment, maar dit werd opgelost met een uiterst vriendelijk mailtje vanuit een medewerker van het filiaal in Utrecht. En de proeverij was heerlijk!

Was super!

Heel netjes verpakt en alles smaakte heerlijk! Leuk om zo je eigen plank samen te stellen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede en kwalitatieve service!

Ik heb binnen no time een leuk ingepakt en lekker verjaardagscadeau kunnen samenstellen voor een familielid. Ideaal!!!

Verandering

Al jaren klant bij Tromp en ineens is nu mijn kaas niet meer in assortiment. Héél erg jammer. Waarom moet zonodig bij een andere naam ook dit veranderen. Na deze klacht heeft er een goed contact plaats gevonden en is er meer duidelijkheid gekomen.

mooi pakket

Ze waren blij verrast met dit mooie pakket Makkelijk te bestellen en goed contact gehad

Winkelen bij Zuivelhoeve Leeuwarden is een groot feest!

Anton en Willy en hun personeel zijn helden❤️! Hun zorg voor hun klanten voelt elke keer weer als een warm bad.

Heerlijk!

Erg leuke en lekkere borrelpakketten! Ook leuk om cadeau te geven

Jammer dat de ontvanger moest bellen om de afzender te achterhalen

Jammer dat de ontvanger moest bellen om de afzender te achterhalen; er zat geen notitie of kaartje bij. Het pakket zelf was natuurlijk dikke prima zoals altijd. Bij bezorgen door de lokale vestiging gaat dit natuurlijk minder snel mis, Zie het als opbouwende kritiek ;)

Bestelling (cadeautje) via Zuivelhoeve Oldenzaal laten bezorgen en dat was uitstekend geregeld!

Heerlijke borrelplank

Heerlijke borrelplank makkelijk en gezellig. Ophalen was makkelijk en de plank terugbrengen ook. Enige wat ik nog zou meegeven is retourpinnen voor de borg nu zitten we met cash opeens.

Erg goed!

Mooie, en super lekkere borrelplank besteld die ik zelf samen kon stellen!

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.