Goed geholpen

Mooie pakketten, online besteld en afgehaald in de winkel in Borne. Fijne communicatie, niet de goedkoopste optie.

Prijs (niet bezorgd, af moeten halen) product in geen verhouding

een gegeven paard kijk je niet in de bek, maar ik -het resultaat borrel geluk ziende- zou me er zwaar mee genomen voelen!

Een borrelpakket laten versturen naar vrienden i.v.m. 12,5 jarig huwelijksfeest. Ik had het vrij laat besteld maar het kwam op tijd aan en zag er goed uit. Opmerking vrienden: weer eens wat anders dan de gebruikelijke bloemen!

Prima verzorgd en erg lekker

Op afgesproken tijd stond de bestelling klaar Ruim gesorteerd en kwalitatief goede producten

Slecht begin...oké oplossing

Voor kerst heb ik twee pakketten besteld om cadeau te geven aan familie. Ik heb aangegeven deze pakketten op te halen op 2 verschillende locaties in Nederland. Tot mijn grote verbazing werd één pakket de volgende werkdag verzonden naar mijn factuuradres aan de andere kant van Nederland. Ik heb toen contact opgenomen met het filiaal en daar werd mij verteld dat het mijn eigen fout was, terwijl op de bestelbevestiging wel stond "ophalen". Even later werd ik teruggebeld dat ik alsnog een pakket kon ophalen. Uiteindelijk de twee pakketten gekregen en toen bleek dat er totaal andere producten in zaten dan besteld. Ik had bijvoorbeeld bewust gekozen voor een pakket met een Franse worst omdat mijn familie niet dol is op Spaanse fuet, maar deze bleek toch in de pakketten te zitten. Uiteindelijk is dit bij één pakket nog opgelost door het filiaal waar ik deze heb opgehaald. Daarnaast verschilde de gekregen hoeveelheid aan noten en chocoladepinda's per filiaal. Al met al was mijn familie blij met de pakketten, het smaakte goed zoals het van de Zuivelhoeve altijd doet!

Alles oké en smaakte zeer goed

Fantastisch!

Ruime keus, vlotte afhandeling, prettige service!

Prima geregeld.

Een hele uitkomst om de bestelling door te kunnen geven. Geen wachttijd en de afhandeling gaat snel. Misschien een idee om een optie toe te voegen waar je de afhaaltijd kunt aangeven en een optie om artikelen door te geven die niet op de site vermeld worden maar waarvan je weet dat de winkel deze wel in het assortiment heeft.

Ik had een bestelling gedaan en aangevinkt om het op te halen in de winkel. Stonden ze ineens vanochtend voor de deur! Super service. Misschien een foutje. Enige is wel dat het fijn was als ik dat geweten had! Maar was er erg blij mee.

Al jaren klant van Zuivelhoeve Nijverdal, enorme keuze, goede kwaliteit, vakkundig en vriendelijk personeel Dit keer voor het eerst online besteld, heb nog wel een tip, een apparte afhaalbalie voor bestelde pakketten. Nu was het niet echt makkelijk om de 1,5 meter aan te houden voor de balie/kassa

Helemaal top

Prima service en product

Geen opmerkingen

Een winkel waar je niet voorbij kan lopen.

Heel prettig geholpen, wat een kennis over kazen, en allemaal even lekker!

Works great!

Easy to order ! And the delivery was prompt! Will be ordering more in the future! I’m living in the USA and this works great for me to get this online ordered for my Dutch family!

Ik heb een lastminute cadeautje voor iemand besteld en t werd keurig voor kerst afgeleverd

top

goede service

Super snelle service ondanks de kerst drukte. De ontvangers (schoonouders) zeiden dat het er allemaal lekker en leuk verzorgd uit zag.

Perfect!

Goede service en snel geleverd

Ondanks de drukke periode super snel geleverd en netjes verpakt.

Goede producten

Heel fijn dat je bestelling zo kan afhalen en nog een super klantvriendelijk.

Online kon je goed vinden wat je nodig had. Stond een lange rij buiten maar dat is begrijpelijk met de feestdagen! Pakket was mooi ingepakt. Erg leuk om als cadeau te geven.

Hèèèrlijk

Super uitgebreide hapjesplank met overheerlijke kaasjes, worstjes, olijfjes en tapenade.

prima service en levering

Mooi pakket geleverd. Precies geleverd zoals besteld via de winkel in Maassluis. Snelle keurige bezorging op afgesproken dag.

Goede service !

Borrelplank besteld via internet. Alles was prima. Borrelplank met heerlijke hapjes!

Super mooi pakket

Heel erg blij met het geleverde pakket. Er stond alleen als afzender een verkeerde naam op het kaartje. Maar de ontvanger wist gelukkig van wie het kwam, en was er erg blij mee.

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.