Mooie pakketjes en fijne service

Pakket besteld voor kerst, volgende dag werd ik gebeld of het aantal wel klopte. Toen ik aangaf waar het voor bestemd was waren de pakketten verpakt in folie! Ook werd het razendsnel thuis bezorgd!

Pakket zag er prima uit

Ervaring is goed. Leuke pakketten om te geven

Top geregeld, snelle service en bezorging.

Via website besteld.

Mooie en goed gevulde pakketen

De ontvangen pakketten waar erg mooi verpakt, goed gevuld en de ontvangers waren er zeer blij mee. Ook mooi op tijd geleverd.

Kado pakket werd gewaardeerd!

Kado pakket voor mijn broer, direct naar hem verstuurd. Vanwege drukke dagen voor kerst pas week na besteldatum ontvangen. Helaas geen track&trace ontvangen, dat was vanwege verzending via andere partij dan Postnl. Misschien iets om aandacht aan te besteden. Pakket werd erg gewaardeerd!

Mooi, smaakvol pakket!

Als cadeau laten bezorgen. Heerlijk, rijk gevuld en lekker.

Erg te vreden over mijn bestelling.

Zeer tevreden over de snelle en goede behandeling van de afgelopen bestelling die ik bij geplaats had. Zeer vriendelijk personeel.

Ondanks een fout toch perfect!

Men maakte een fout met de adressering maar kostte dit direct en zeer goed op. Perfect!

Niets op aan te merken.

Vriendelijke personeel @Utrecht

Vriendelijke personeel @Utrecht

In eerste instantie geen levering, naderhand goed hersteld.

Ik had op 14 december een pakket besteld voor mijn broer en schoonzus. Op de 19e december was deze nog niet bezorgd. Na een telefoontje bleek dit inderdaad het geval. Binnen een uur is het alsnog bezorgd! Vandaar 3,5 ster. Normaal zou ik 5 sterren hebben gegeven. Is fijne winkel waar ik graag kom.

Onzettend mooi pakket.

Goede prijs kwaliteitverhouding. Ontzettend mooi pakket. Met veel aandacht en zorg aan besteedt.

Snel, behulpzaam, lekker, goed

Supersnelle service, meedenken ivm levertijden, op tijd, lekker, goed verzorgd: top!

Prima, keurig verzorgde bestelling

Prima ervaring, 6 pakketten besteld, keurig en netjes op tijd bezorgd.

uitstekend!

Goed gedaan de mensen die het pakket hebben ontvangen waren zeer tevreden!

We zijn super tevreden ondanks deze rare tijd (volledig lockdown die de dag voor onze bestelling werd afgekondigd) De levering was snel. Het contact was duidelijk en prettig.

Vriendelijk personeel en heerlijke lekkernijen

Goede ervaringen, vriendelijk en de de drukte goed advies.

Mooi pakket

Het was makkelijk uitzoeken uit div pakketten. Werd netjes bezorgd.

Gemakkelijk bestellen , mooi product

Vriendelijke dame kwam de mooi verpakte bestelling brengen

Mooie pakketten, goede prijs

Heerlijke producten in een mooi pakket voor een goede prijs

Bestelproces ok, echter contactadres niet.

Goede website. Jammer dat het pakket een aantal dagen te vroeg is afgeleverd. Op het moment dat ik bevestiging kreeg dat het pakket onderweg was, heb ik de betreffende vestiging een mail gestuurd met het verzoek de datum aan te passen, echter nooit een reactie ontvangen. Beter om 1 centraal contactadres te hanteren ipv alle vestigingen apart.

Prima service!

Fijne winkel & lekkere producten.

Snelle levering en heel goed verpakt!

Goede ervaring

Top geregeld en mooie producten

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.